Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Σε εγρήγορση ξανά, 16 – 22 Ιανουαρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16 – 22 Ιανουαρίου

Σε εγρήγορση ξανά

Από τη Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Ενδιαφέρουσα η εβδομάδα που διανύουμε, καθώς μετά από ένα δύσκολο φθινόπωρο και μία περίοδο περίπου τριών μηνών, με τον Άρη ανάδρομο και τον Ερμή ανάδρομο προς το τέλος, έρχεται σταδιακά εξισορρόπηση.

Ο Άρης ορθοδρόμησε την 12η Ιανουαρίου και ο Ερμής την 18η.

Κατά τη διάρκεια ανάδρομης φοράς, οι δυσκολίες και η αναστάτωση ήταν εμφανείς.

Ο Ερμής που κυβερνά τον Άρη από το τέλος του καλοκαιριού, έφερε στο φως τις τρεις τελευταίες εβδομάδες, πολλά προβλήματα και θέματα ημιτελή, που χρειάζεται να ολοκληρωθούν. Σε κάποιες περιπτώσεις, έγιναν αναθεωρήσεις και σε άλλες, έκλεισαν κύκλοι.

Κουρασμένοι αρκετά, περισσότερο ώριμοι όμως, έχουμε την ευχέρεια να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο εξής και θα προωθήσουμε τα συμφέροντα ή τα ενδιαφέροντά μας, με νέο πνεύμα, από την επόμενη εβδομάδα και μετά.

Πέραν της ψυχικής, πνευματικής ή σωματικής κόπωσης, ας βρούμε λίγες στιγμές για μας, να αφομοιώσουμε τα μαθήματα και να αποφασίσουμε να μην επαναλάβουμε ό,τι μας έχει πληγώσει ή έχει τραυματίσει σχέσεις, συνεργασίες, γνωριμίες, έργα και προσπάθειες.

Αρχικά, θα έχουμε πιθανόν κάποιους δισταγμούς, καθώς χρειάζεται να φέρουμε την ισορροπία ξανά κυρίως σε νου και δράση.

Στη συνέχεια όμως, θα μπορέσουμε πιο αποφασιστικά, να τολμήσουμε να κατακτήσουμε ό,τι έχουμε θεωρήσει σημαντικό.

Και μην ξεχνάμε, πως ο Άρης βρίσκεται αυτή την εποχή σε σύνοδο με τον λαμπερό αστέρα Αλντεμπαράν, επιτρέποντας να βρούμε τους φωτεινούς οιωνούς που μας προδιαγράφουν τη νέα πορεία. Αρκεί, να εκτιμήσουμε τα δώρα της ζωής, και να μην μας προσελκύουν οι «βολικές λύσεις» και το σκοτάδι.

Καλές διαδρομές στο εξής!

Συμβουλές για την μεταβατική περίοδο όπου ζητάμε εξισορρόπηση και ενδυνάμωση ξανά.

Κριός

Η ανασταλτική περίοδος που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν για σας άκρως εκνευριστική. Ωστόσο, επειδή είστε ανήσυχοι, βρίσκατε ως τώρα κάποιες εναλλακτικές. Το προσωρινό τους ίσως δεν σας απασχόλησε τόσο πολύ.

Αν διατηρήσατε ψυχραιμία και μία αποστασιοποιημένη οπτική, θα μπορέσατε να κατανοήσετε πού κάνατε σημαντικά λάθη, ή ήσασταν υπερβολικά ανεκτικοί.

Στο εξής, η ροή θα σας ευνοήσει, αν και η εμπειρία πρέπει να γίνει μάθημα ζωής. Κυρίως στις κοινωνικές γνωριμίες και τους στόχους σας.

Το άγχος θα είναι έντονο ακόμη για ένα διάστημα, κυρίως σε θέματα καριέρας ή ολοκλήρωσης έργου.

Επιδιώξετε να έχετε εξόδους, δραστηριότητες, επικοινωνία, εξωστρέφεια. Όλα αυτά θα φέρουν το χαμόγελο και την πίστη στη δύναμή σας, ξανά!

Ταύρος

Η κριτική σας άποψη άλλαξε, αισθάνεστε να ξεχωρίζετε το όνειρο από την πραγματικότητα, την λογική από τον οραματισμό. Και επειδή λειτουργείτε εσωτερικεύοντας σκέψεις, σας ευνοεί το διάστημα που διανύουμε.

Επιδιώξετε να κάνετε μία νέα αρχή αξιοποιώντας γνώσεις και επιμόρφωση που διαθέτετε. Ένας σημαντικός προβληματισμός σας είχε κουράσει ή είχατε πλέον δημιουργήσει τόσες υποχρεώσεις που έφεραν κόπωση.

Ενδιαφερθείτε να βρείτε χρόνο για σας, για ευχάριστες ασχολίες, για αποφόρτιση. Αντιδράστε στην πίεση των υποχρεώσεων, με ασχολίες που ανανεώνουν το πνεύμα και σας αναζωογονούν.

Θα δώσετε μάχη για τις αξίες σας, για κάποιον ή κάτι που έχει μεγάλη σημασία για σας και για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι

Η περίοδος αυτή θα είναι για σας σημαντική, αφού σας δίνει το κίνητρο να δράσετε ουσιαστικά και με πάθος για τα ουσιαστικά μας όνειρα.

Εσείς κρατάτε το τιμόνι της ζωής σας, εσείς αναγνωρίζετε τις ικανότητές σας. Η επιδεξιότητά σας θα διακριθεί, θα αναγνωριστεί και θα προβληθεί.

Στραφείτε προς την αναθεώρηση στόχων και να κάνετε κάποιες κινήσεις ικανές να σας προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις.

Επιπλέον θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποια σχέδια και να αλλάξει ο προγραμματισμός σας. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και διατηρήστε ένα απόθεμα υλικό και αντοχής, για να έχετε ευελιξία στους στόχους σας.

Καρκίνος

Για σας η καριέρα και η κοινωνική σας ζωή, αλλάζει, αφού αλλάζετε οπτική. Προσοχή όμως με τις αποφάσεις που θα πάρετε ή στις συζητήσεις που θα γίνουν αυτή την εποχή. Αποφύγετε να διαπραγματευθείτε πολλά γύρω από τα σχέδιά σας και τα όνειρά σας. Αξιολογήστε τους συνεργάτες, ανάλογα με τις αποκαλύψεις που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν.

Θα αισθάνεστε την ανάγκη να φύγετε μακριά από το γνωστό περιβάλλον, αλλάζοντας παραστάσεις.

Αναζητήστε πνευματικά ενδιαφέροντα, γνωριμίες με νέες ιδέες, αντίληψη συμβατή με τη δική σας και απορρίψετε σταδιακά ό,τι παρεμποδίζει τα σχέδιά σας αλλά και την πρόοδο στα οράματά σας.

Κοντά σας έρχονται εκείνοι που διαθέτουν τα προσόντα να σας βοηθήσουν σε ένα μονοπάτι αυτογνωσίας και προόδου.

Λέων

Η περίοδος αυτή είναι η αφορμή για να λύσετε εκκρεμότητες με φίλους ή ομάδες και να επιλέξετε με ποιους θα προχωρήσετε στο εξής. Χρειάζεστε ανθρώπους με ευχάριστη διάθεση, ιδέες, ευρύ πνεύμα και δραστηριότητες.

Ένα όραμα που είχε εμποδιστεί, θα φανεί αν τελικά ήταν προς όφελός σας. Αν όντως ήταν για καλό, θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες επιλογές.

Αναζητήστε την γνώση και την επικοινωνία, που σας φέρνουν ευφορία και νέα στάση ζωής.

Στην καθημερινότητα να έχετε περισσότερη τάξη, ή θα αναγκαστείτε να καταβάλετε κόπο, με αίσιο αποτέλεσμα στη συνέχεια. Προφανώς μαθήματα του πρόσφατου παρελθόντος, είναι η συνέπεια, ο σεβασμός και η ταπεινότητα.

Παρθένος

Σας ταιριάζει μία καλή και λογική προοπτική. Να είστε διατεθειμένοι να προσπαθήστε σταθερά, δίχως να προσκολλάστε σε μία φοβία, ή άγχος.

Οι παρέες και εκείνοι που επιλέγετε να είναι πιο κοντά σας, είναι ώριμοι, αξιόλογοι και αξιόπιστοι συνήθως. Κατά συνέπεια, η επικοινωνία αναθερμαίνεται και θα έχετε συχνότερες συναντήσεις.

Χόμπι, συζητήσεις, έξοδοι, επιλεκτικά θα σας απασχολήσουν στο εξής.

Μία προσωπική σχέση, είτε γίνεται επίσημη, είτε απομακρύνεστε (ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο) αν δεν την κρίνετε επαρκή.

Αποφύγετε την ρήξη με τον κοινωνικό σας κύκλο, κυρίως για λόγους κριτικής που ασκείτε. Όλοι δεν έχουν την ίδια δυνατότητα και προφανώς, θα είστε περισσότερο ώριμοι αλλά και ικανοί, να επιλέξετε με ποιους θα συναναστραφείτε στο εξής.

Αναθεωρήστε όμως τις αξίες και αξιολογήστε εκείνους που ξέρουν να στέκονται πλάι σας ουσιαστικά, ανανεώνοντας τη ζωή σας και την ίδια σας την ύπαρξη.

Ζυγός

Η ζωή σας είναι λίγο περίπλοκη και είναι αυτό λόγος για να μην είστε ευχαριστημένοι. Μην κρίνετε διαρκώς εκείνους που έχετε απέναντί σας, καθώς και τις διεκδικήσεις που ασκούν προς εσάς. Η ισορροπία θα είναι δύσκολη, αλλά ενδέχεται να δημιουργείτε λανθασμένη εντύπωση με τις κινήσεις σας.

Ήδη έχει γίνει αναθεώρηση σχέσεων ή συνεργασιών και θα διορθωθούν αδυναμίες. Θα ήταν καλό όμως πώς εκφράζετε τις ανάγκες σας με διπλωματία και ευγένεια

Οι συνεργασίες προοδεύουν στο εξής με σύνεση και προσοχή. ευοδωθούν αυτό το διάστημα. θα έρθετε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και θα ανταλλάξετε απόψεις και συμβουλές, με περισσότερη ψυχραιμία.

Για τον λόγο αυτό, αφήστε πίσω τη θλίψη και την κόπωση, εξ άλλου αλλάζει το σκεπτικό πλέον. Βρείτε την ιδέα ή την έμπνευση που θα γίνει οδηγός σας.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να είστε διακριτικοί και επιλέγετε με ποιους συζητάτε τα προσωπικά σας θέματα ή τις ιδέες σας. Λίγοι και εκλεκτοί είναι εκείνοι που σας ταιριάζουν.

Κάποιες λεπτομέρειες που ήταν εμπόδιο, θα μπορείτε στο εξής να τις τακτοποιήσετε. Μην κινηθείτε όμως ασυνήθιστα παρορμητικά. Η ένταση δεν θα βοηθήσει να επανέλθετε στην ροή.

Κάποια σχόλια από το περιβάλλον ενδέχεται να σας ενοχλήσουν, αλλά δεν πρέπει να δώσετε σημασία. Κατανοήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά σας ενοχλεί, σας προκαλεί αγωνία ή άγχος. Με τη λογική θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε.

Ήδη πρέπει να ολοκληρώσατε εκκρεμότητες και υποθέσεις που δεν αποδίδουν πλέον. Κλείνετε λογαριασμούς και ξαναφέρνετε τον ρυθμό σταδιακά στη ζωή σας.

Τοξότης

Αρχικά θα λέγαμε πως κλείνετε σημαντικές υποθέσεις, είτε με αγαπημένους, με ανθρώπους που έχετε τακτική συναλλαγή ή προσωπική σχέση. Διαφορές, εκκρεμότητες μεταξύ σας ή κάποια θέματα που σας ενοχλούσαν, φαίνεται πως ολοκληρώνονται και θα ανακουφιστείτε.

Όπου υπάρχει ακόμη διαφωνία, διαχειριστείτε το θέμα με υπομονή και δίχως επικριτική διάθεση.

Ζήστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα με το ταίρι σας, διατηρήστε την εικόνα των θετικών αναμνήσεων μαζί του, αλλά μην επιστρέφετε σε ό,τι βιώσατε το προηγούμενο διάστημα, γιατί θα υπάρχει διατηρήσετε την πικρία.

Κάποια ενασχόληση που σας εμπνέει, θα σας ξεκουράσει.

Η διασφάλισή σας θα είναι στο εγγύς μέλλον προτεραιότητα. Τολμήστε νέα σχέδια.

Αιγόκερως

Θα σας απασχολήσει ένα ακίνητο και ίσως σκεφθείτε πώς θα το διορθώσετε σε προβλήματα ή κάποιες άλλες ανάγκες που φέρνουν έξοδα.

Όλα θα γίνουν αν στη συναλλαγή με όσους εμπλέκονται, είστε λίγο πιο ευγενικοί ή πιο χαλαροί.

Η ενδοσκόπηση θα σας οδηγήσει σε ένα μονοπάτι αυτογνωσίας και θα αποφασίσετε να διορθώσετε λανθασμένες επιλογές.

Φροντίστε τον προσωπικό σας χώρο και δημιουργείστε μία γλυκιά ατμόσφαιρα.

Ενδέχεται να σκεφθείτε να κάνετε ένα συμβόλαιο για ακίνητο.

Στα καθημερινά σχέδια και στόχους, όπως και στις υποχρεώσεις στην εργασία σας, πολλά θέματα πλέον είναι σε ροή και θα έρθετε σε επικοινωνία με ενδιαφέροντες ανθρώπους, ικανούς να συμπορευτούν με το έργο σας.

Υδροχόος

Ο Ερμής σας προσδίδει δυσκολία σε θέματα επικοινωνίας, συζητήσεων και συναντήσεων. Όμως η πρόσφατη εμπειρία, σας διδάσκει και σας κάνει περισσότερο συνετούς. Σταδιακά, πολλά από όσα έχετε φροντίσει ή προγραμματίσει θα βρουν τη ροή τους ή τη λύση τους. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεστε ακόμη ένα διάστημα για να προωθήσετε νέους στόχους, Αυτό το διάστημα όμως θα είναι εποικοδομητικό, καθώς θα καλύψει τον χαμένο χρόνο μετά από μία ξαφνική τροπή προς το καλύτερο.

Θα είναι καλό να αφεθείτε στην ροή των γεγονότων.

Οι επαφές με αγαπημένους είναι συχνές στο εξής, με κοινές δραστηριότητες και αρκετές εναλλαγές. Λύνετε εκκρεμότητες με το στενό σας περιβάλλον. Αναπτύσσετε ταλέντα που δεν αξιοποιήσατε

Αποστασιοποιηθείτε στο εξής από όποιον σας κουράζει, ασχοληθείτε με ένα έργο που απαιτεί έμπνευση.

Μικρές έξοδοι ή ταξίδια σύντομα μπορεί να δώσουμε μία διαφορετική νότα. Ακόμη και ένας περίπατος περιστασιακά, είναι διέξοδος και χαρά.

Ιχθείς

Η οικονομική δαπάνη για κάποιοι οικογενειακό ζήτημα, σας έχει ενοχλήσει αισθητά. Θα ήταν καλό να είστε ευέλικτοι, να βρείτε εναλλακτικές και να κάνετε γενικά ένα καλό προγραμματισμό. Πολλά θέματα θα ολοκληρωθούν σύντομα και δεν θα είστε σε αναστάτωση.

Ωστόσο, αποφύγετε να ρισκάρετε οικονομικά ή να έρθετε σε ρήξη με οικείους σας για πρακτικά θέματα ή περιουσιακά.

Επίσης, εκείνοι που είναι πολύτιμοι για σας, αν δεχθούν την κριτική σας και έχουν πληγωθεί, χρειάζονται εξηγήσεις. Όμως πρέπει να δοθούν με νηφαλιότητα και ηρεμία.

Οι φιλίες και οι σημαντικές γνωριμίες, έχουν κριθεί στο πρόσφατο παρελθόν και έχετε αποδείξεις για το ποιος είναι πραγματικά πλάι σας. Πολλά θα αναθεωρηθούν αυτή την εποχή, και αυτό θα σας οδηγήσει να προωθήσετε καλύτερα τους τους στόχους σας.

 

Ζώδια 2023: Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις – Τι θα φέρει το νέο έτος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;