Υδροχόος: Ετήσιες προβλέψεις 2023 - Προετοιμάζοντας τη νέα εποχή
Ετήσιες προβλέψεις 2023 - Υδροχόος: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στην προσωπική, επαγγελματική ζωή και στην υγεία σας - Αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου!

Ετήσιες προβλέψεις 2023 για τον Υδροχόο

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2023 – ΓENIKH EIKONA

Σε μεταβατικό περίοδο αλλά έχοντας ακόμη συνδέσεις με το παρελθόν, βρίσκεστε σ’ αυτή τη χρονιά. Ωστόσο, τα βήματα πρέπει να είναι προσεκτικά ακόμη. Μετά από μία μακρά και δύσκολη σειρά ετών, πιέσεων, εσωστρέφειας και περιορισμού, είστε στο τέλος αυτής της επίπονης περιόδου. Εκείνο που μετρά, είναι η συνειδητοποίηση των λόγων που οδήγησαν στην ταλαιπωρία που βιώνετε. Το ελεύθερο πνεύμα σας παρεξηγείται. Η ανένταχτη φύση σας, ενοχλεί. Ο οραματισμός σας, είναι δυσνόητος.

Σαν γενική εικόνα, θα λέγαμε λοιπόν, πως είστε οι πλέον ενδυναμωμένοι και εξοπλισμένοι για ό,τι πρέπει να κλείσει τον κύκλο του, φέτος. Μετά από μία επίπονη περίοδο εσωτερικής κάθαρσης, πολύ σημαντική, διακρίνετε το τέλος της σκοτεινής αυτής και οδεύετε προς μία στροφή για ένα νέο κεφάλαιο και μάλιστα πολύ σημαντικό για σας.

Προτού περάσετε όμως στο νέο αυτό κεφάλαιο, κάποια ίχνη από το παρελθόν, είναι εμπόδια. Η αποφασιστικότητά σας, θα δώσει τέλος, είτε κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών του έουτς, είτε από τα μέσα του έτους και μετά.

Ο Δίας, μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, βρίσκεται στον Κριό, και προσθέτει σπίθα, ενθουσιασμό και ενθάρρυνση στη ζωή σας. Είναι η φλόγα της έμπνευσης και ένα δυναμικό ξεκίνημα ως τέλη της Άνοιξης. Δεν χρειάζεται να γίνετε ριψοκίνδυνοι. Τολμήστε μία νέα ιδέα, μία νέα προοπτική, ή και νέες γνωριμίες. Θα είναι ευεργετική η περίοδος για σας, και θα συνεχίσετε με περισσότερο σθένος τις προσπάθειες για αποδέσμευση από το χθες.

Από τα τέλη του Μαΐου και μετά, η είσοδος του Δία στον Ταύρο, θα προσφέρει την γείωση και την υλοποίηση για σας. Χρειάζεστε να έχετε και τα «πόδια στη γη». Για τον λόγο αυτό, για ένα έτος, θα μπορείτε να θέσετε νέες βάσεις, και μάλιστα όπως τις επιθυμείτε και με τον τρόπο που σας δίνουν χαρά.

Για τον Δία στον Κριό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για τον Δία στον Ταύρο, θα υπάρχει ξεχωριστό αφιέρωμα.

Ο ένας κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, είναι στο ζώδιό σας ως και τον Μάρτιο. Στήριγμα συνειδητοποίησης, ενδυνάμωσης και ευθυκρισίας. Τους πρώτους μήνες του έτους, θα βγει στο φως ό,τι αποκομίσατε από τις ταλαιπωρίες του παρελθόντος και θα σας κάνει περισσότερο συνετούς, σοφούς. Θα έχετε καθάρια άποψη, σταθερότητα, αναπτύσσοντας όμως ταλέντα και γνώσεις που είναι χρήσιμες για ένα «καλύτερο αύριο».

Από τον Μάρτιο, θα περάσει στους Ιχθείς. Για σας αυτό ίσως είναι τελικά ανακούφιση, καθώς ως ανένταχτη φύση, δεν θέλετε να πιέζεστε ιδιαίτερα και δεν σας αρέσει να κάνετε ένα αφελή όνειρα. Αντίθετα, θα υλοποιήσετε ό,τι είναι αξιόλογο και θα δώσετε μορφή στον οραματισμό σας. Ο οραματισμός αυτός, συνδέεται με την συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια. Πολλά θα διαχειριστείτε ως το τέλος του 2025.

Για τον Κρόνο στον Υδροχόο, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για τον Κρόνο στους Ιχθείς, ακολουθεί ειδικό αφιέρωμα.

Ο Ουρανός, δεύτερος κυβερνήτης σας, από το 2019 είναι στον Ταύρο πλέον οριστικά για τα επόμενα χρόνια. Κατά την περίοδο αυτή, υπογραμμίζει μεγάλες ανατροπές και αλλαγές στο θεμέλιο της ζωής σας. Μπορεί να σχεδιάσετε να αλλάξετε κατοικία, τόπο διαμονής, ακόμη και οικογενειακή κατάσταση, ανάλογα με τον σχεδιασμό των τελευταίων χρόνων.

Μία ανανέωση από τη βάση, θα είναι πολύ πιθανή, κυρίως όταν ο Δίας συναντήσει τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.

Τα περισσότερα εξ αυτών θα εξελιχθούν ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά.

Για τον Ουρανό στον Ταύρο, έχουμε ξεχωριστό αφιέρωμα.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων σας ωθεί να ονειρευτείτε την σιγουριά και την ασφάλεια, αλλά είναι δύσκολο να είστε πρακτικοί σε θέματα υλικά. Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται να πρέπει να βάλετε όλη την «τέχνη» σας προκειμένου να πετύχετε το θετικό αποτέλεσμα.

Εκείνο που είναι δύσκολο για σας, είναι να αντιμετωπίσετε την εξαπάτηση στον οικονομικό τομέα. Για τον λόγο αυτό, ας είστε διορατικοί, σε εγρήγορση και έντιμοι στις συναλλαγές. Ας μην εμπιστεύεστε δίχως ασφαλιστικές δικλείδες, τις συμφωνίες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στους Ιχθείς».

Ο Πλούτωνας από το 2010 σας απασχολεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δύναμη του υποσυνειδήτου. Μνήμες βιωματικών εμπειριών, απωθημένα, ανασφαλή συναισθήματα, ανεκπλήρωτοι πόθοι, υποκινούν κάποιες φορές τις επιλογές σας. Δύσκολο να αντιληφθείτε αυτό που κρύβετε στα βάθη της ψυχής. Ωστόσο, αν ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας δρόμο, θα έχετε αποκαλύψεις και μία εκ βαθέων μεταμορφωτική ανέλιξη.

Εμπειρίες μεταφυσικές μπορεί να σας εντυπωσιάσουν.

Ωστόσο, καθώς διανύει το τέλος αυτής της σημαντικής περιόδου, θα κάνει μία σύντομη επίσκεψη στο ζώδιό σας από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο, προετοιμάζοντας τα δώρα που θα κομίσει στη ζωή σας από τον επόμενο χρόνο και μετά.

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

Για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα έχουμε ειδικό αφιέρωμα.

Ο Χείρωνας – σημαντικός ευεργέτης αν τον κατανοήσουμε, βρίσκεται μετά από μισό αιώνα στον Κριό.

Βιώνετε οριστικά την αλλαγή αντίληψης αυτά τα χρόνια. Κατά συνέπεια, θα είστε σε μία σταθερά ανοδική και εξελικτική πορεία σοφίας και αυτοθεραπείας. Θα δίνετε μάχες πνευματικές και θα μπορείτε να διακριθείτε για την ετοιμότητα του λόγου και τις απόψεις σας.

Ευνοεί την εξέλιξή σας, προσθέτοντας τόλμη και ετοιμότητα. Κυρίως κατά την περίοδο όπου θα συμπορεύεται με τον Δία, θα έχετε καλές επιλογές αυτοβελτίωσης.

Για τον Χείρωνα στον Κριό μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Το καρμικό σας μονοπάτι με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης ευνοούν την αυτογνωσία σας, μέσα από δύσκολες αντιθέσεις. Αφήνετε σταδιακά πίσω την επιβολή της δύναμης και της γνώσης, και προχωράτε στην ποιότητα του απτού και ωραίου. Εμποτίζεται η ζωή σας με γεύσεις και άρωμα χαράς, χρωματίζοντας το γκρίζο της καθημερινότητας. Ενδεχομένως πρέπει να εμβαθύνετε στους λόγους για τους οποίους στερήσατε την προσωπική οικογενειακή σας ικανοποίηση, προς χάρη της κοινωνικής καταξίωσης ή επιβολής. Μετά τα μέσα Ιουλίου το τοπίο αλλάζει και θα βιώσετε εμπειρίες που αφορούν την ετοιμότητα του πνεύματος και την ταχύτητα των αποφάσεων.

Οι εκλείψεις του έτους είναι μία ακόμη σημαντική εμπειρία για σας. Κοινωνική και προσωπική ζωή, είναι σε πλήρη αναμόρφωση και μεταμόρφωση, που ήδη έχετε επεξεργαστεί από το τέλος του 2021. Ταυτόχρονα ξεκινά μία ενδιαφέρουσα περίοδος πρόκλησης για να κάνετε ένα ταξίδι ανάπτυξης μέσω των προσωπικών πρωτοβουλιών. Κάτι που θα έχει συνέχεια και μέσα στον επόμενο χρόνο.

Οι ημερομηνίες τους είναι τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Οκτώβριο Θα αναφερθούμε διεξοδικά εκείνη την εποχή.

Προστατευτικός λίθος του Υδροχόου: Μαύρη Τουρμαλίνη (μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας)

Σημείωση: για κάθε ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπολογιστικό πρόγραμμα των διελεύσεων για να δείτε πάνω στον ατομικό σας χάρτη περισσότερες λεπτομέρειες

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2023 και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

Οι συνοδοιπόροι στη ζωή σας, πρέπει να έχουν εξωστρέφεια και ιδανικά. Κατά συνέπεια δεν αρκείστε στο μέτριο και στο λίγο. Ήδη ως το τέλος Μαρτίου, έχετε διαπιστώσει αυτό που σας ταιριάζει και σας συγκινεί, καθώς βιώνετε μία μακρά περίοδο αναζήτησης ή προσωπικών επαφών.

Μέσα στη ροή της χρονιάς, οι σχέσεις αλλάζουν από τη βάση τους, κυρίως από τον Μάιο και μετά. Ήδη έχετε διαμορφώσει διαφορετική άποψη για τους ανθρώπους που στηρίζουν το έργο σας και είναι ένα παράδειγμα χαράς για σας.

Από το καλοκαίρι ως το φθινόπωρο, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες με ιδιαίτερη λάμψη. Η φλόγα που θα αναπτυχθεί, θα μπορούσε να φέρει την ευκαιρία για μία σημαντική σχέση διαρκείας. Αν ήδη είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα υπάρχει η δυνατότητα για μία αναθέρμανσή της, με στιγμές χαράς, αγάπης, ζεστασιάς και ψυχαγωγίας.

Δεν αποκλείεται να επανέλθει στη ζωή σας ένα αγαπημένο πρόσωπο, με το οποίο έχετε απομακρυνθεί, προς το τέλος Ιουλίου ως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Το αν πρέπει ή όχι να το εντάξετε ξανά στη ζωή σας, θα εξαρτηθεί από τις εμπειρίες του χθες και από το πόσο ή όχι, θα θέλατε να δώσετε μία ακόμη ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2023 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΚΑΡΙΕΡΑ

Κριός Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρος Εβδομαδιαίες προβλέψεις Δίδυμος Εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνος Εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέων Εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένος Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγός Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιός Εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότης Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερως Εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόος Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθείς Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Υδροχόος 2023
POSTED BY ΛΙΛΙΑΝ ΣΙΜΟΥ ON 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2022 IN ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | 372 VIEWS | LEAVE A RESPONSE
Προετοιμάζοντας τη νέα εποχή
Από την Λίλιαν Σίμου

Υδροχόος, ένα αστραφτερό μυαλό, που αναζητά ιδέες μπροστά από την εποχή μας, καινοτομεί και εκπλήσσει…

Περισσότερα για το ζώδιό σας μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας «Υδροχόος, το ζώδιό σας»

Σημείωση: παρακαλούμε για κάθε ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπολογιστικό πρόγραμμα των διελεύσεων για να δείτε πάνω στον ατομικό σας χάρτη περισσότερες λεπτομέρειες – το πρόγραμμα των Διελεύσεων στην Αρχική μας σελίδα, στα δεξιά της.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως οι γενικές προβλέψεις, εμπλουτίζονται πολύ περισσότερο με τις λεπτομέρειες του ατομικού σας χάρτη αλλά και τις πλανητικές σας θέσεις, γενέθλιες και προοδευμένες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2023 – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Σε μεταβατικό περίοδο αλλά έχοντας ακόμη συνδέσεις με το παρελθόν, βρίσκεστε σ’ αυτή τη χρονιά. Ωστόσο, τα βήματα πρέπει να είναι προσεκτικά ακόμη. Μετά από μία μακρά και δύσκολη σειρά ετών, πιέσεων, εσωστρέφειας και περιορισμού, είστε στο τέλος αυτής της επίπονης περιόδου. Εκείνο που μετρά, είναι η συνειδητοποίηση των λόγων που οδήγησαν στην ταλαιπωρία που βιώνετε. Το ελεύθερο πνεύμα σας παρεξηγείται. Η ανένταχτη φύση σας, ενοχλεί. Ο οραματισμός σας, είναι δυσνόητος.

Σαν γενική εικόνα, θα λέγαμε λοιπόν, πως είστε οι πλέον ενδυναμωμένοι και εξοπλισμένοι για ό,τι πρέπει να κλείσει τον κύκλο του, φέτος. Μετά από μία επίπονη περίοδο εσωτερικής κάθαρσης, πολύ σημαντική, διακρίνετε το τέλος της σκοτεινής αυτής και οδεύετε προς μία στροφή για ένα νέο κεφάλαιο και μάλιστα πολύ σημαντικό για σας.

Προτού περάσετε όμως στο νέο αυτό κεφάλαιο, κάποια ίχνη από το παρελθόν, είναι εμπόδια. Η αποφασιστικότητά σας, θα δώσει τέλος, είτε κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών του έουτς, είτε από τα μέσα του έτους και μετά.

Ο Δίας, μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, βρίσκεται στον Κριό, και προσθέτει σπίθα, ενθουσιασμό και ενθάρρυνση στη ζωή σας. Είναι η φλόγα της έμπνευσης και ένα δυναμικό ξεκίνημα ως τέλη της Άνοιξης. Δεν χρειάζεται να γίνετε ριψοκίνδυνοι. Τολμήστε μία νέα ιδέα, μία νέα προοπτική, ή και νέες γνωριμίες. Θα είναι ευεργετική η περίοδος για σας, και θα συνεχίσετε με περισσότερο σθένος τις προσπάθειες για αποδέσμευση από το χθες.

Από τα τέλη του Μαΐου και μετά, η είσοδος του Δία στον Ταύρο, θα προσφέρει την γείωση και την υλοποίηση για σας. Χρειάζεστε να έχετε και τα «πόδια στη γη». Για τον λόγο αυτό, για ένα έτος, θα μπορείτε να θέσετε νέες βάσεις, και μάλιστα όπως τις επιθυμείτε και με τον τρόπο που σας δίνουν χαρά.

Για τον Δία στον Κριό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για τον Δία στον Ταύρο, θα υπάρχει ξεχωριστό αφιέρωμα.

Ο ένας κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, είναι στο ζώδιό σας ως και τον Μάρτιο. Στήριγμα συνειδητοποίησης, ενδυνάμωσης και ευθυκρισίας. Τους πρώτους μήνες του έτους, θα βγει στο φως ό,τι αποκομίσατε από τις ταλαιπωρίες του παρελθόντος και θα σας κάνει περισσότερο συνετούς, σοφούς. Θα έχετε καθάρια άποψη, σταθερότητα, αναπτύσσοντας όμως ταλέντα και γνώσεις που είναι χρήσιμες για ένα «καλύτερο αύριο».

Από τον Μάρτιο, θα περάσει στους Ιχθείς. Για σας αυτό ίσως είναι τελικά ανακούφιση, καθώς ως ανένταχτη φύση, δεν θέλετε να πιέζεστε ιδιαίτερα και δεν σας αρέσει να κάνετε ένα αφελή όνειρα. Αντίθετα, θα υλοποιήσετε ό,τι είναι αξιόλογο και θα δώσετε μορφή στον οραματισμό σας. Ο οραματισμός αυτός, συνδέεται με την συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια. Πολλά θα διαχειριστείτε ως το τέλος του 2025.

Για τον Κρόνο στον Υδροχόο, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για τον Κρόνο στους Ιχθείς, ακολουθεί ειδικό αφιέρωμα.

Ο Ουρανός, δεύτερος κυβερνήτης σας, από το 2019 είναι στον Ταύρο πλέον οριστικά για τα επόμενα χρόνια. Κατά την περίοδο αυτή, υπογραμμίζει μεγάλες ανατροπές και αλλαγές στο θεμέλιο της ζωής σας. Μπορεί να σχεδιάσετε να αλλάξετε κατοικία, τόπο διαμονής, ακόμη και οικογενειακή κατάσταση, ανάλογα με τον σχεδιασμό των τελευταίων χρόνων.

Μία ανανέωση από τη βάση, θα είναι πολύ πιθανή, κυρίως όταν ο Δίας συναντήσει τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.

Τα περισσότερα εξ αυτών θα εξελιχθούν ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά.

Για τον Ουρανό στον Ταύρο, έχουμε ξεχωριστό αφιέρωμα.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων σας ωθεί να ονειρευτείτε την σιγουριά και την ασφάλεια, αλλά είναι δύσκολο να είστε πρακτικοί σε θέματα υλικά. Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται να πρέπει να βάλετε όλη την «τέχνη» σας προκειμένου να πετύχετε το θετικό αποτέλεσμα.

Εκείνο που είναι δύσκολο για σας, είναι να αντιμετωπίσετε την εξαπάτηση στον οικονομικό τομέα. Για τον λόγο αυτό, ας είστε διορατικοί, σε εγρήγορση και έντιμοι στις συναλλαγές. Ας μην εμπιστεύεστε δίχως ασφαλιστικές δικλείδες, τις συμφωνίες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στους Ιχθείς».

Ο Πλούτωνας από το 2010 σας απασχολεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δύναμη του υποσυνειδήτου. Μνήμες βιωματικών εμπειριών, απωθημένα, ανασφαλή συναισθήματα, ανεκπλήρωτοι πόθοι, υποκινούν κάποιες φορές τις επιλογές σας. Δύσκολο να αντιληφθείτε αυτό που κρύβετε στα βάθη της ψυχής. Ωστόσο, αν ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας δρόμο, θα έχετε αποκαλύψεις και μία εκ βαθέων μεταμορφωτική ανέλιξη.

Εμπειρίες μεταφυσικές μπορεί να σας εντυπωσιάσουν.

Ωστόσο, καθώς διανύει το τέλος αυτής της σημαντικής περιόδου, θα κάνει μία σύντομη επίσκεψη στο ζώδιό σας από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο, προετοιμάζοντας τα δώρα που θα κομίσει στη ζωή σας από τον επόμενο χρόνο και μετά.

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

Για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα έχουμε ειδικό αφιέρωμα.

Ο Χείρωνας – σημαντικός ευεργέτης αν τον κατανοήσουμε, βρίσκεται μετά από μισό αιώνα στον Κριό.

Βιώνετε οριστικά την αλλαγή αντίληψης αυτά τα χρόνια. Κατά συνέπεια, θα είστε σε μία σταθερά ανοδική και εξελικτική πορεία σοφίας και αυτοθεραπείας. Θα δίνετε μάχες πνευματικές και θα μπορείτε να διακριθείτε για την ετοιμότητα του λόγου και τις απόψεις σας.

Ευνοεί την εξέλιξή σας, προσθέτοντας τόλμη και ετοιμότητα. Κυρίως κατά την περίοδο όπου θα συμπορεύεται με τον Δία, θα έχετε καλές επιλογές αυτοβελτίωσης.

Για τον Χείρωνα στον Κριό μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Το καρμικό σας μονοπάτι με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης ευνοούν την αυτογνωσία σας, μέσα από δύσκολες αντιθέσεις. Αφήνετε σταδιακά πίσω την επιβολή της δύναμης και της γνώσης, και προχωράτε στην ποιότητα του απτού και ωραίου. Εμποτίζεται η ζωή σας με γεύσεις και άρωμα χαράς, χρωματίζοντας το γκρίζο της καθημερινότητας. Ενδεχομένως πρέπει να εμβαθύνετε στους λόγους για τους οποίους στερήσατε την προσωπική οικογενειακή σας ικανοποίηση, προς χάρη της κοινωνικής καταξίωσης ή επιβολής. Μετά τα μέσα Ιουλίου το τοπίο αλλάζει και θα βιώσετε εμπειρίες που αφορούν την ετοιμότητα του πνεύματος και την ταχύτητα των αποφάσεων.

Οι εκλείψεις του έτους είναι μία ακόμη σημαντική εμπειρία για σας. Κοινωνική και προσωπική ζωή, είναι σε πλήρη αναμόρφωση και μεταμόρφωση, που ήδη έχετε επεξεργαστεί από το τέλος του 2021. Ταυτόχρονα ξεκινά μία ενδιαφέρουσα περίοδος πρόκλησης για να κάνετε ένα ταξίδι ανάπτυξης μέσω των προσωπικών πρωτοβουλιών. Κάτι που θα έχει συνέχεια και μέσα στον επόμενο χρόνο.

Οι ημερομηνίες τους είναι τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Οκτώβριο Θα αναφερθούμε διεξοδικά εκείνη την εποχή.

Προστατευτικός λίθος του Υδροχόου: Μαύρη Τουρμαλίνη (μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας)

Σημείωση: για κάθε ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπολογιστικό πρόγραμμα των διελεύσεων για να δείτε πάνω στον ατομικό σας χάρτη περισσότερες λεπτομέρειες

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2023 και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

Οι συνοδοιπόροι στη ζωή σας, πρέπει να έχουν εξωστρέφεια και ιδανικά. Κατά συνέπεια δεν αρκείστε στο μέτριο και στο λίγο. Ήδη ως το τέλος Μαρτίου, έχετε διαπιστώσει αυτό που σας ταιριάζει και σας συγκινεί, καθώς βιώνετε μία μακρά περίοδο αναζήτησης ή προσωπικών επαφών.

Μέσα στη ροή της χρονιάς, οι σχέσεις αλλάζουν από τη βάση τους, κυρίως από τον Μάιο και μετά. Ήδη έχετε διαμορφώσει διαφορετική άποψη για τους ανθρώπους που στηρίζουν το έργο σας και είναι ένα παράδειγμα χαράς για σας.

Από το καλοκαίρι ως το φθινόπωρο, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες με ιδιαίτερη λάμψη. Η φλόγα που θα αναπτυχθεί, θα μπορούσε να φέρει την ευκαιρία για μία σημαντική σχέση διαρκείας. Αν ήδη είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα υπάρχει η δυνατότητα για μία αναθέρμανσή της, με στιγμές χαράς, αγάπης, ζεστασιάς και ψυχαγωγίας.

Δεν αποκλείεται να επανέλθει στη ζωή σας ένα αγαπημένο πρόσωπο, με το οποίο έχετε απομακρυνθεί, προς το τέλος Ιουλίου ως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Το αν πρέπει ή όχι να το εντάξετε ξανά στη ζωή σας, θα εξαρτηθεί από τις εμπειρίες του χθες και από το πόσο ή όχι, θα θέλατε να δώσετε μία ακόμη ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2023 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΚΑΡΙΕΡΑ

Τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συμφωνίες. Στη συνέχεια μπορείτε να διεκδικήσετε το όνειρό σας ως τα τέλη του Μαρτίου.

Προς το τέλος της Άνοιξης, ξεκινά μία ενδιαφέρουσα περίοδος συνεργασιών και καλό θα ήταν να τολμήσετε να κάνετε συνεργασίες, ως το τέλος του Ιουλίου, όπου και αλλάζει το τοπίο. Δεν επικροτούνται τα ξεκινήματα. Μπορείτε όμως να δώσετε έμφαση στην επανεξέταση των αποτελεσμάτων κάποιων σημαντικών συνεργασιών.

Μάιο και Ιούνιο έχετε περιθώριο για επικερδείς επιχειρήσεις, εφ’ όσον έχετε πάρει σωστές αποφάσεις νωρίτερα.

Στην καριέρα σας ως τα μέσα του καλοκαιριού, ενδέχεται να γίνουν σημαντικές τομές και να ξεπεράσετε αμφιβολίες, προσκολλήσεις και κάποιες αδυναμίες να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

Οι μήνες που προηγήθηκαν από το καλοκαίρι του 2022 ως την Άνοιξη του 2023, σας προσέφεραν αρκετό υλικό για τα δημιουργικά σας ταλέντα. Επομένως μη το αγνοήσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2023 και ΥΓΕΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών και από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά, θα ήταν καλό να μην εγκλωβίζετε το συναίσθημα, διότι αντιδράτε σκληρά και προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Αποφύγετε τις σκοτεινές σκέψεις γιατί σας κάνουν μελαγχολικούς και μάλιστα μειώνουν αισθητά την δυναμική σας και αναστέλλουν τη δράση σας. Αν περιορίζετε ή καταπονείτε τον εαυτό σας, ενδέχεται να σας δημιουργηθεί το αίσθημα της κόπωσης. Επίσης ευαισθησίες που μπορεί να προκύψουν αφορούν τις αρθρώσεις, τα οστά και το δέρμα.

Η χρονιά σας επιφυλάσσει μία εξωστρεφή περίοδο κυρίως μέσα στο καλοκαίρι. Καλό θα ήταν να έρθετε σε επαφή με τη Φύση, με τον Ήλιο και με ανθρώπους που θα φέρουν ήλιο στη ζωή σας.

Η διατροφή σας ενδέχεται να είναι κατά διαστήματα, ένα σημείο που χρειάζεται προσοχή. Ας επιλέγετε καλο-μαγειρεμένα φαγητά, εύπεπτα και όχι με πολλά καρυκεύματα.

Αν σας ενδιαφέρει μία περίοδος αποτοξίνωσης, μπορείτε να επιλέξετε από τα μέσα ως το τέλος του καλοκαιριού.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1