Λέων: Ετήσιες προβλέψεις 2023 - Με φλόγα στην καρδιά
Ετήσιες προβλέψεις 2023 - Λέων: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στην προσωπική, επαγγελματική ζωή και στην υγεία σας - Αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντος!

Ετήσιες προβλέψεις 2023 για τους Λέοντες

Με φλόγα στην καρδιά – Από τη Λίλιαν Σίμου

Λέων, το ζώδιο της φωτιάς στην καρδιά του καλοκαιριού.

Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως οι γενικές προβλέψεις, εμπλουτίζονται πολύ περισσότερο με τις λεπτομέρειες του ατομικού σας χάρτη αλλά και τις πλανητικές σας θέσεις, γενέθλιες και προοδευμένες. 

ΛΕΩΝ 2023 – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μία ενδιαφέρουσα χρονιά για σας, καθώς ευκαιρίες και σημαντικές επιλογές είναι σε αναμονή ή σε εξέλιξη από τον προηγούμενο χρόνο. Κάποιες συνθήκες δεν ευνόησαν να έχετε τις ευκαιρίες που σας αναλογούσαν την προηγούμενη χρονιά. Ή είχατε ευκαιρίες σε διακοπτόμενη ροή κατά διαστήματα.

Στο πρόσφατο παρελθόν, τονίστηκαν υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Πιεστήκατε αρκετά και ενώ υπήρχαν οι δυνατότητες, δεν φθάσατε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρκετά κουραστική η αναμονή, ουσιαστική δε, για μακροπρόθεσμα σχέδια. Διότι δόθηκε ο χρόνος να μελετήσετε περισσότερο τα γεγονότα ή τις συνεργασίες σας.

Το 2023 όμως, είναι η σπίθα που περιμένατε σε πολλά επίπεδα.

Αν και υπάρχει προς επίλυση αρχικά, ένα μέρος εκκρεμοτήτων από το πρόσφατο παρελθόν, η χρονιά αυτή θα είναι ιδιαίτερα λαμπερή για σας.

Θα έχετε πρωτοβουλίες, ευκαιρίες και κυρίως δημιουργική έμπνευση, χαρά και ικανοποίηση.

Ίσως είναι από τις λίγες φορές που παρατεταμένα σας παρέχονται δυνατότητες για πολλά θέματα που εμπνέουν και συγκινούν.

Ο Δίας, πλανήτης ευκαιριών και ανάπτυξης, είναι σύμμαχός σας, καθώς διανύει τον Κριό. Είναι η μεγάλη πρόκληση για σας! Ο σπόρος για νέα σχέδια και προοπτικές, έχει τεθεί. Ενδεχομένως, θα δείτε σημαντικά αποτελέσματα ως το τέλος της Άνοιξης.

Στη συνέχεια, θα εισέλθει στον Ταύρο, όπου και θα έχετε την δυνατότητα να κορυφώσετε τις προσπάθειες, στοχεύοντας σε μία ικανοποίηση ξεχωριστή για σας, λαμπερή και προσοδοφόρα.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα σας συνοδεύει ως τον Μάρτιο του 2023 σε θέματα που έχουν να κάνουν με την σοβαρότητα, την περίσκεψη στις επιλογές, την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας. Ήδη το έδαφος προετοιμάστηκε την τελευταία διετία και προφανώς έρχεται η στιγμή να διακριθείτε μέσω των αξιόλογων συνεργασιών.

Θα σας ενδιαφέρει να έχετε συνεργασία ή συμπόρευση με αξιόλογους ανθρώπους. Δεν θα σπαταλήσετε την γενναιοδωρία σας με όσους δεν αξίζουν την προσοχή σας. Καθώς έχετε ήδη «εκπαιδευτεί» στον περιορισμό, γίνατε περισσότερο αντικειμενικοί και συνετοί.

Από τον Μάρτιο και μετά όμως, θα εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων. Περισσότερη εσωστρέφεια, με στόχο να κατανοήσετε τον ψυχισμό, τις βαθύτερες ανάγκες, φοβίες και αγωνίες. Ταυτόχρονα όμως, θα υλοποιηθούν κρυφοί πόθοι και δεν αποκλείεται μία σημαντική επένδυση, συναισθηματική ή υλική.

Ο Ουρανός κινείται στον Ταύρο. Αλλαγή και ανατροπή σημαντική για τους κοινωνικούς σας στόχους. Αυτή την εποχή, θα σας βοηθήσει να κάνετε «τη διαφορά» και να εμπνευστείτε καινοτόμες ιδέες και προοπτικές για τα όνειρά σας.

Αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο, νέες γνωριμίες προφανώς και κάποιες ακόμη ανατροπές, θα είναι πρόκληση για σας. Μπορείτε να καινοτομήσετε, να αλλάξετε επάγγελμα και προοπτικές, να ασχοληθείτε με τα κοινά και με κάτι που αφορά ένα συλλογικό έργο.

Αποφεύγετε κάθε σύγκρουση με ιδιοτελή κίνητρα.

Το 2012, ο Ποσειδώνας ξεκίνησε το πολυετές ταξίδι του στους Ιχθείς. Έκανε ένα σημαντική κίνηση προς τον τομέα των οικονομικών σας και της ψυχικής υγείας. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε μέσω της έμπνευσης τον βαθύτερο εαυτό σας και τις ανάγκες σας, όπως και να κάνετε μία ενδοσκόπηση.

Σε θέματα που άπτονται του ψυχισμού, θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι, ευάλωτοι ή δεκτικοί. Η φαντασία θα μπλέκει με την πραγματικότητα και μπορεί τελικά να μην είστε τόσο αντικειμενικοί σε θέματα πρακτικά.

Αν ασχολείστε με την Τέχνη, σίγουρα η περίοδος αυτή θα σας ευνοήσει.

Ο Πλούτωνας, από το 2008 στον Αιγόκερω, άλλαξε τον ρυθμό και τις καθημερινές ανάγκες και δραστηριότητες. Σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και αναζητήσεις

Μην στέκεστε ανενεργείς μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές αλλά σταδιακά πλέον μειώνεται η διαρκής αναστάτωση, χαλαρώνει η πίεση και θα ωφεληθείτε, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Ως τώρα, δοκιμάστηκαν οι αντοχές και η αυτοκυριαρχία σας. Με υπομονή και συγκροτημένο προγραμματισμό, θα έχετε πολλά δώρα και κυρίως αναγνώριση των μόχθων των προηγουμένων ετών. Σημαντικό είναι το κλείσιμο του πολυετούς κύκλου που κάνει μέσα στο 2023 ο Πλούτωνας. Αν και σχετικά κοπιαστική η διαδρομή του, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αφήσετε πίσω ό,τι έχει φθαρεί, κυρίως τους πρώτους μήνες του έτους και από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά.

Μία σύντομη είσοδος τον Υδροχόο, από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο, θα είναι ένα απλά έναυσμα για σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις. Κάτι που θα εξελιχθεί από τον επόμενο χρόνο και μετά.

Ο Χείρωνας είναι στον Κριό, επομένως δυναμικά θα ακολουθήσετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο με το πνεύμα σας και με την εξελικτική σας πορεία. Μία νέα αρχή, με νέους ορίζοντες είναι το καλύτερο για σας!

Θεραπεύσατε αδυναμίες, ατολμία, ανασταλτική διάθεση. Πολλά θα διορθωθούν με σοφία και γνώση.

Οι Δεσμοί της Σελήνης, είναι ένα καρμικό σύμβολο της διαδρομής της ψυχής. Αυτή τη χρονιά θα είναι σημαντικό να κάνετε επιλογές για στις κοινωνικές γνωριμίες. Η εικόνα σας θα είναι σαφής, ξεκάθαρη και σε συγκεκριμένο πλαίσιο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε κάθε στιγμή, αν διαχειριστείτε σωστά τα σαθρά σημεία στη βάση της ζωής σας. Από τα μέσα του καλοκαιριού, θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστείτε τις επιλογές σας και να συντονιστείτε αρμονικότερα με την προσωπική σας αποστολή.

Οι εκλείψεις του έτους σας ενδιαφέρουν και φέτος ιδιαίτερα. Μοιάζει να είστε σε σταυροδρόμι και πρέπει να παρατηρήσετε τις προοπτικές σας. Τονίζονται οι οικογενειακές καταστάσεις και η εικόνα που προβάλλετε στην καριέρα σας. Στην ουσία αυτή την χρονιά θα κλείσουν εκκρεμότητες από το παρελθόν, για να περάσετε σε μία περίοδο όπου θα λάμψει το έργο σας.

Τα φαινόμενα αυτά, θα περιγραφούν την κατάλληλη εποχή. Οι χρονικές περίοδοι που θα σας απασχολήσουν, είναι ο Απρίλιος, ο Μάιος, και ο Οκτώβριος.

ΛΕΩΝ 2023 και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

Η χρονιά προσφέρει ευκαιρίες σε κάθε τομέα, επομένως και στην προσωπική σας ζωή. Αν και έχετε ακόμη να λύσετε «κάποια θέματα» σχέσεων με το παρελθόν, αρχικά, όπως και προς το τέλος του καλοκαιριού, οι εμπειρίες αφήνουν ένα ανεξίτηλο σημάδι στο πεπρωμένο σας.

Την Άνοιξη θα έχετε μία ηχηρή παρουσία στις κοινωνικές σχέσεις. Κάποιες από αυτές βέβαια, είναι κοινωνικές σχέσεις με ποιότητα και η μεταξύ σας ανταλλαγή σκέψεων, συζητήσεων, ιδεών, συγκινεί.

Πολύ σημαντικοί οι μήνες που θα ακολουθήσουν, καθώς στέφεται το ζώδιό σας από τον Άρη και την Αφροδίτη για ένα διάστημα ως το φθινόπωρο.

Κατά συνέπεια, οι δύο δείκτες του έρωτα και των προσωπικών σχέσεων, ο Άρης και η Αφροδίτη, προσφέρονται για έρωτα, αγάπη, χαρά, συναντήσεις, γνωριμίες, ακόμη και επιστροφή ανθρώπων που απομακρύνθηκαν από εσάς, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χαρείτε την εποχή αυτή, απολαύστε μικρές ή μεγάλες κατακτήσεις, αγαπήστε τον εαυτό σας, φροντίστε τον εαυτό σας. Κυρίως αγκαλιάστε και αγκαλιαστείτε με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα έχετε και το τελευταίο δίμηνο του 2023. Στις εκλείψεις όμως θα κρίνετε τη στάση σας και την συμπεριφορά των ανθρώπων που είναι σε στενή σχέση με σας.

ΛΕΩΝ 2023 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΚΑΡΙΕΡΑ

Μία λαμπερή και φωτεινή χρονιά, σαν τη φετινή, για τους περισσότερους θα φέρει δώρα.

Καταρχήν θα λύσετε εκκρεμότητες που συνδέονται με το πρόσφατο παρελθόν. Ταυτόχρονα όμως θα ξεκινήσει μία ενδιαφέρουσα πρόοδος με δική σας πρωτοβουλία, προκειμένου να ασχοληθείτε με μία ανώτερη γνώση. Θα διδάξετε, θα διδαχτείτε, θα ανοίξετε ορίζοντες προς άλλα κράτη, άλλες αντιλήψεις και άλλους ορίζοντες.

Η δυναμική αυτή περίοδος, θα έχει κάποιες αναταράξεις στα μέσα της Άνοιξης. Τελικά, θα διαπιστώσετε πως ό,τι είναι ανούσιο, θα σταματήσει και θα αποσυνδεθεί από τη ζωή σας.

Αγαπητοί θα είστε και θα εκτιμούν την παρουσία σας από το τέλος της Άνοιξης και μετά, στον χώρο της καριέρας. Αν και δεν το δείχνετε πάντα, ενδιαφέρεστε πλέον για τα κέρδη και φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας.

Ταυτόχρονα, από το τέλος της Άνοιξης, και μετά, το τιμόνι των εξελίξεων είναι στα χέρια σας. Οικονομικοί στόχοι αναπτύσσονται σταθερά και μπορείτε, ανάλογα με τα προσωπικά σας χαρακτηριστικά, να βγείτε κερδισμένοι.

Τολμήστε, δράστε!

Κάποιες υποθέσεις που σας έχουν κουράσει, θα λυθούν τον Μάιο και τον Οκτώβριο.

Στο τέλος του 2023, ένα ταλέντο σας, θα λάμψει.

ΛΕΩΝ 2023 και ΥΓΕΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις

Η καθημερινότητα σας τονίζει το άγχος και την κόπωση. Ας αφιερώσετε χρόνο σε σύντομη απόσυρση, διαλείμματα και αλλαγή της ρουτίνας.

Πολλές ευθύνες, προκαλούν εξάντληση πιθανόν. Θα αμελήσετε προφανώς την καθημερινή σας φροντίδα. Όταν νιώσετε πως το «σώμα» δεν υπακούει, ας αλλάξετε το πρόγραμμά σας και ας γίνουν προτεραιότητα η φυσική και πνευματική υγεία.

Από τις αρχές του έτους ως τον Μάρτιο και από τα μέσα του καλοκαιριού ως το τέλος του έτους, είναι πιθανόν να μη προσέχετε στον εαυτό σας.

Μπορεί να χρειαστεί να ενισχύσετε το ασβέστιο στον οργανισμό σας. Ευαισθησίες που ενδέχεται να προκύψουν, θα αφορούν το κυκλοφορικό και το νευρικό σύστημα. Αν έχετε άγχος, μπορεί να παρουσιάσετε αρρυθμίες. Προφανώς θα αποκτήσετε ένα σταθερό πρόγραμμα.

Κατά διαστήματα θα είστε επιρρεπείς σε ιώσεις ή αλλεργίες. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τη χρήση πολλών φαρμάκων ή ουσίες και αλκοόλ.

Δείτε αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντος εδώ.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 6 
  
 1