Το neolaia.gr σε app: Κατεβάστε το σε Android και iOS
Το neolaia.gr απέκτησε τη δική του mobile εφαρμογή για να διαβάζεις παντού και πάντα ό,τι σε αφορά - Κατέβασέ την δωρεάν από το Google Play για Android και το App Store για iOS και ενημερώσου από το #1 νεανικό site!

Το μεγαλύτερο νεανικό site απέκτησε τη δική του mobile εφαρμογή και έρχεται στο κινητό σου για να μπορείς να διαβάζεις εύκολα, γρήγορα, όπου κι αν είσαι όλα τα θέματα, τις ειδήσεις και τις εξελίξεις που σε αφορούν!

Στο neolaia.gr app για Android και iOS θα βρεις πλούσια αρθρογραφία από κάθε κατηγορία που σε ενδιαφέρει (Ενημερώνομαι, Σταδιοδρομώ, Μένω σπίτι, Πάω βόλτα) για να παραμένεις ενημερωμένος/-η όλη μέρα!

ΓΙΑ ANDROID 🤖ΕΔΩ
ΓΙΑ iOS 📱ΕΔΩ

Κατέβασε κι εσύ το app του neolaia.gr σε Android, διάβασε όλες τις ειδήσεις, τα αφιερώματα, τις συνεντεύξεις, τα trending θέματα, τα live scores και τα live streamings αγώνων ή οτιδήποτε άλλο σε ενδιαφέρει και κάνε save τα αγαπημένα σου άρθρα για να ανατρέχεις όποτε θελήσεις!

Φυσικά η εφαρμογή διατίθεται και σε iOS και βρίσκεται ήδη διαθέσιμη στο App Store!

Στο neolaia.gr app θα διαβάσεις ειδήσεις και νέα για ό,τι σε αφορά: για τις βάσεις των Πανελληνίων εξετάσεων, το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα, τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, όλες τις εξελίξεις από τα Πανεπιστήμια, νέα για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη, το lifestyleσυνταγές μαγειρικής, ειδήσεις από τον κόσμο του streaming, κριτικές για ταινίες και σειρές, viral θέματα και όλα τα trends που παίζουν σε TikTok και social media.

Κατέβασε σήμερα την εφαρμογή του neolaia.gr από το Google Play για Αndroid και το App Store για iOS και μείνε συντονισμένος/-η με ό,τι παίζει στη νεανική και φοιτητική ζωή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 1 
 1