Τοξότης: Ετήσιες προβλέψεις 2023 - Θέτοντας νέες βάσεις
Ετήσιες προβλέψεις 2023 - Τοξότης: Δείτε τι θα φέρει ο νέος χρόνος στο ζώδιό σας!

Ετήσιες προβλέψεις 2023 για τους Τοξότες

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ 2023 – ΓENIKH EIKONA

Με αισιόδοξες προδιαγραφές ξεκινά η νέα χρονιά, αν και τις πρώτες μέρες του 2023, θα είναι ακόμη τα πράγματα σε περιορισμό ή θα πρέπει να ασχοληθείτε με εκκρεμείς υποθέσεις σε δραστηριότητες και ένα δημιουργικό έργο.

Θα ήταν σημαντικό, να κλείσετε κύκλους και επίσης να οραματιστείτε το επόμενο βήμα. Όμως πολλά θα πρέπει να θεμελιωθούν σωστά, από την Άνοιξη και μετά, για να έχετε επιτυχία στα επόμενα χρόνια. Γιατί αυτή η χρονιά θα είναι σημαντική για τα επόμενα δυόμιση χρόνια. Κάνετε ένα νέο ξεκίνημα από μηδενική βάση , για ένα μακρόπνοο έργο, που θα φέρει καρπούς, αρκεί να εκμεταλλευτείτε την εμπειρία, τη γνώση και να αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος. Δεν πρέπει να έχετε υπερβολική αισιοδοξία και αφέλεια, πλέον.

Ο κυβερνήτης σας, Δίας, βρίσκεται τους πρώτους μήνες του νέου χρόνου, ως τέλος της Άνοιξης, στον Κριό, ένα ζώδιο συμβατό με τη φύση σας. Δημιουργικός πυρετός, ενθουσιασμός και ευκαιρίες για έμπνευση, ανάπτυξη των ταλέντων σας και ερωτική σπίθα, θα είναι μία ενδιαφέρουσα σύνθεση παραγωγική και ενθαρρυντική για σας. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές, κυρίως στα μέσα της Άνοιξης.

Στη συνέχεια ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο, από τα τέλη του Μαΐου, και θα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες στην εργασία σας. Θα είναι λίγο δύσκολο για σας να είστε επικεντρωμένοι σε ένα πρόγραμμα, αλλά θα έχετε ρεαλιστικές επιδιώξεις και πιθανότατα θα πρέπει να σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας, φέρνοντας ξανά χαρά και χαμόγελο στη ζωή σας.

Για τον Δία στον Ταύρο, θα υπάρχει ξεχωριστό αφιέρωμα.

Ο Κρόνος, δάσκαλος του ζωδιακού, είναι στον Υδροχόο στην αρχή του χρόνου, ως τον Μάρτιο. Θα συνεχίσετε να έχετε ανάπτυξη ιδεών και κριτική αντίληψη. Η εμπειρία, η γνώση, η σύνεση που αποκτήσατε ως τώρα, θα στηρίξουν το έργο σας. Επίσης, θα μπορείτε να καταστρώσετε σημαντικά σχέδια και να κάνετε ενδιαφέρουσες και αξιόλογες επαφές.

Οι άνθρωποι με κύρος και με ποιότητα, εμπειρία και σοφία, θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Δεν θα κινείστε άσκοπα, αλλά πάντα με στόχο ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Από την 8η Μαρτίου, ο Κρόνος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλάζοντας το πεδίο ενδιαφέροντος για σας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την οικογένεια, ακίνητα και οικογενειακή περιουσία. Τα ζητήματα αυτά ενδέχεται να ολοκληρωθούν ως το 2025. Επίσης θα ξεκινήσει μία σημαντική εποχή για να θέσετε τον θεμέλιο λίθο για ένα σημαντικό έργο.

Για τον Κρόνο στους Ιχθείς, θα ακολουθήσει ειδικό αφιέρωμα.

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, και πέρασε ήδη στο ζώδιο του Ταύρου από το 2019. Για σας σημαίνει αλλαγές στην καθημερινότητα, στις υποχρεώσεις, και στο πρόγραμμα ζωής. Προφανώς θα έχετε ανάγκη ανανέωσης και στα εργασιακά θέματα. Αλλάζετε τρόπο αξιολόγησης της ζωής σας.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης, έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της οικογένειας (όπου παραμένει για 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση μέσα στον ιδιωτικό σας χώρο, αναπτύσσοντας τα χαρίσματά σας.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά, αλλά και να ονειρευτεί με τους αγαπημένους της οικογένειας, ένα καλύτερο μέλλον. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στους Ιχθείς»

Ο Πλούτωνας, αλλάζει τις αξίες σας τα τελευταία χρόνια και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε σε σχέσεις και ιδανικά σε μία διαρκή αλλαγή. Μην στέκεστε ανενεργοί μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας. Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές θα είστε ως και το 2025 σε αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Εκείνο που μετρά, είναι πως διαμορφώνει νέες αξίες για σας, και μάλιστα λιγότερο δύσκολα από το παρελθόν, αφού δεν δέχεται πλέον ιδιαίτερα δύσκολους συνδυασμούς με άλλους σημαντικούς πλανήτες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μας «Πλούτωνας στον Αιγόκερω».

Ο Χείρωνας από το 2019 βρίσκεται στον Κριό, σε ευνοϊκή σχέση προς το ζώδιό σας. Ένας σημαντικός πλανητοειδής, θα σας στηρίξει, καθώς θα είναι για σας δάσκαλος σοφών επιλογών, στρατηγικής και θεραπευτής των αδυναμιών σας. Πηγή έμπνευσης και ανάπτυξης ταλέντων, βάλσαμο για τα θέματα της «καρδιάς».

Για τον λόγο αυτό, μην παραμελήσετε τις «οδηγίες του», θα φέρουν πληρότητα και έμπνευση στη ζωή σας.

Η καρμική σας διαδρομή αυτή τη νέα χρονιά, με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, θα φέρει ταυτόχρονα δύο σημαντικά θέματα. Συνεχίζοντας την διαμόρφωση συνθηκών στην καθημερινή σας ανάπτυξη, οι άνθρωποι που θα παίξουν ρόλο, ενδέχεται να είναι περισσότερο πρακτικοί από εσάς. Παρά ταύτα, από τα μέσα του καλοκαιριού, η δυσκολία επικοινωνίας με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, μειώνεται. Θα έρθουν γνωριμίες που θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο και θα σας παρακινήσουν να κάνετε επιλογές χαράς, δημιουργίας, έμπνευσης.

Οι εκλείψεις του έτους, θα αναλυθούν την περίοδο που συμβαίνουν και θα παρουσιαστούν λεπτομερώς. Σαν κεντρική ιδέα, θα λέγαμε πως είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τα βαθύτερα μυστικά και τις ανάγκες σας, φόβους ή ανομολόγητα όνειρα. Θα υπάρξει η σπίθα να τα υλοποιήσετε ή να θέσετε τους στόχους στα πιο σημαντικά από τα σχέδιά σας. Είναι σημαντικό όμως, να ανακαλύψετε, αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.

Οι εκλείψεις θα σας απασχολήσουν τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Οκτώβριο. Θα ενημερωθείτε με ξεχωριστά αφιερώματα.

Προστατευτικός λίθος του Τοξότη: Αχάτης των Βρύων. Μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

TΟΞΟΤΗΣ 2023 και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

Η προσωπική σας ζωή θα έχει αρκετά μεγάλα διαστήματα αισιοδοξίας και θα ενθαρρύνεται η κοινωνική ζωή, η ερωτική σας ζωή, φέρνοντας την αίσθηση της αισιοδοξίας. Αρχικά με τις σχέσεις πρέπει να περιορίσετε την επανάληψη των ιδίων λανθασμένων επιλογών, κάτι που είναι αντιληπτό πλέον μέσα στον Ιανουάριο. Στην πορεία ως και τον Μάρτιο, μπορείτε να κατακτήσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, τολμώντας να συμπορευτείτε με εκείνους που σας ταιριάζουν και έχουν ανάλογες ανησυχίες με σας.

Από τον Μάιο ως τα μέσα του φθινοπώρου, θα είναι μία ακόμη διαδρομή για έμπνευση, χαρά και αλλαγή τρόπου σκέψης, επικοινωνίας και γνωριμιών. Θα είναι ευχάριστες και λαμπερές οι παρουσίες που προσελκύετε και δεν αποκλείεται να περάσετε όμορφες στιγμές σε ένα ταξίδι.

Προσπαθήστε να έχετε μία ανοιχτή κοινωνική ζωή, να κάνετε συζητήσεις και να ανταλλάσσετε ιδέες διευρύνοντας την αντίληψη και τις γνώσεις σας. Αν είστε μόνοι, αυτή η περίοδος είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για σας.

Γενικά όμως, και κατά το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, η προσωπική ζωή, σας επιφυλάσσει όμορφες στιγμές, χαρούμενους ανθρώπους, ή ζεστές παρουσίες (πάντα σε συνάρτηση με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά και προγνωστικά).

ΤΟΞΟΤΗΣ 2023 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΚΑΡΙΕΡΑ

Η χρονιά θα είναι δημιουργική και παραγωγική. Κάποιες φορές θα είστε αρκετά δραστήριοι, με έμπνευση και διάθεση να αναπτύξετε τα ταλέντα σας. Κυρίως ως το τέλος της Άνοιξης, μπορείτε να πετύχετε σημαντικούς στόχους, ειδικά αν υπάρχουν συνεργάτες που τροφοδοτούν το έργο σας ή συμπορεύονται με ανάλογη οπτική με τη δική σας.

Αρχικά, ως τα μέσα Ιανουαρίου, αποφύγετε να κάνετε ένα ξεκίνημα ή μία νέα συμφωνία. Σταδιακά όμως και ως το τέλος Μαρτίου, θα έχετε ενδιαφέρουσες συναλλαγές.

Διευρύνετε τους ορίζοντες στον επαγγελματικό σας χώρο, κυρίως από τον Μάιο ως τα μέσα του φθινοπώρου. Τολμήστε κάτι σημαντικό, λαμπερό, δημιουργικό, με τρόπο που θα φέρει στη ζωή σας περισσότερη άνθιση, δημιουργία, γνώση. Αν σας ενδιαφέρει μία εξειδίκευση, η χρονιά σας παρέχει την ικανότητα.

Ευκαιρίες με πρακτική βάση θα ξεκινήσουν στον εργασιακό τομέα από τέλος Μαΐου και θα έχουν διάρκεια και στο επόμενο έτος. Ας είστε συνετοί σε επιλογές των πρακτικών θεμάτων κυρίως στις αρχές Μαΐου και τον Οκτώβριο.

Τον Δεκέμβριο, θα νιώθετε πως είστε μπροστά σε μία ενδιαφέρουσα έναρξη δραστηριοτήτων και πιστεύω πως αυτό θα είναι για σας, μία διαφορετική πρόκληση. Θα ολοκληρωθεί το 2023, αφήνοντας περιθώριο για περαιτέρω πρόοδο μέσα στο επόμενο έτος.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2023 – ΥΓΕΙΑ και ΕΥΕΞΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις.

Αμέλεια του παρελθόντος σε απλά θέματα υγείας, μπορεί να φέρει διογκωμένα αποτελέσματα και φέτος, κατά διαστήματα. Ευτυχώς υπάρχει ευελιξία και αν «αφουγκράζεστε» τις προσωπικές σας ανάγκες και βάλετε τάξη στην καθημερινότητά σας, θα μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Ας προσέχετε κυρίως την υπερβολή στο φαγητό, στο ποτό και στα γλυκά.

Ευαισθησίες απεκκριτικό ή στο ορμονικό σας σύστημα, μπορεί να σας απασχολήσουν.

Θα σας βοηθήσει μία άσκηση σαν το περπάτημα, ή το ποδήλατο, σε ανοιχτούς χώρους. Μικρά ή μεγάλα ταξίδια, εν είδη απόδρασης, αναζωογονούν και ηρεμούν το νευρικό σύστημα.

Ως τον Μάρτιο, θα ήταν καλό να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, ταξίδια, εξόδους, περπάτημα, άσκηση με εναλλαγές σε ανοιχτούς χώρους.

Περισσότερη προσοχή θα χρειαστείτε από τον Μάρτιο και μετά, με ένα σωστό πρόγραμμα, που θα έχει ξεκούραση σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Προσοχή στην κόπωση, στην ελλιπή διατροφή, στα κρυολογήματα. Ευαισθησίες ίσως παρουσιαστούν σε οστά, δέρμα και αρθρώσεις. Αυτά θα διευκρινιστούν φυσικά από την γενέθλια προδιάθεση του ατομικού ωροσκοπίου και των ατομικών προγνωστικών.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 3 
  
 1