Σκορπιός: Ετήσιες προβλέψεις 2023 - Πορεία προκλήσεων και νέες δυνατότητες
Ετήσιες προβλέψεις 2023 - Σκορπιός: Δείτε τι θα φέρει ο νέος χρόνος στο ζώδιό σας!

Ετήσιες προβλέψεις 2023 για τους Σκορπιούς

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2023 – ΓENIKH EIKONA:

Μεγάλες οι προκλήσεις για σας, από τα τέλη του 2021 και μετά, προκάλεσαν σταδιακά όχι και τόσο ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μία πιο σημαντική χρονιά θα είναι για σας το 2022, και ό,τι βιώθηκε, επηρεάζει τα θέματα που σας ενδιαφέρουν για το εγγύς μέλλον. Επομένως το 2023 και το 2024, θα είναι χρονιές αποφάσεων και επαναπροσδιορισμού του έργου σας.

Αν και αναζητάτε την αλλαγή, και τη βιώνετε ουσιαστικά και με πάθος, αυτή τη φορά, μπορεί να πρέπει να ελέγχετε με προσοχή πώς ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις. Περισσότερο έμπειροι από την περυσινή χρονιά, με αφυπνισμένο το ένστικτο, θα προγραμματίσετε καλύτερα τα απόμενα βήματα!

Κι αυτό γιατί μία ιδιαίτερη συγκυρία, σας προσφέρει το έδαφος προκειμένου να μην χάνετε πλέον χρόνο ή να μην σας απορροφήσουν πολλές και άσκοπες ασχολίες.

Σε θέματα γνώσης, δεξιότητας στην επικοινωνία και κριτικής σκέψης, φάνηκε πόσο έχετε κατανοήσει το νόημα της ζωής.

Συνεχίζετε να είστε περισσότερο επιλεκτικοί, καθώς και περισσότερο αξιόπιστοι και υπεύθυνοι στον λόγο σας. Καλό θα ήταν στις εμπειρίες που αποκομίσατε, να αποφύγατε τη σκληρότητα και στον λόγο και στην κριτική προς τον περίγυρο.

Αν έχετε κάποια ειδικότητα, προφανώς κατακτήσατε ένα υψηλό πεδίο γνώσης. Ήρθε η ώρα να αναγνωριστείτε. Χρειάζεστε τομές άμεσα και ευθυκρισία με αντικειμενικότητα, καθώς θα απαιτήσετε νέες γνωριμίες και συνεργασίες.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο, λιγότερο αυστηρός στα όρια, προσδίδει διάκριση σε ό,τι επιδιώκετε. Σας ωφέλησε σε ένα βαθμό εδώ και μία διετία, φέτος όμως αλλάζει ζώδιο και τομέα που αγγίζει στη ζωή σας. Αρχικά, ως τον Μάρτιο θα σας απασχολήσουν θέματα της οικογένειας και της κατοικίας. Νέες ιδέες σας δίνουν την ώθηση για καινοτομίες. Θα αξιοποιήσετε μία διαχρονική γνώση ή την εμπειρία ανθρώπων που έχουν κύρος. Θα είστε επιλεκτικοί ως προς τις συναναστροφές. Χτίζετε νέες γερές βάσεις και επιδιώκετε μία πλήρη ανανέωση.

Από τον Μάρτιο και μετά, εισέρχεται στους Ιχθείς, και ευνοεί όλο και περισσότερο για δυόμιση περίπου χρόνια, τις συναισθηματικές και δημιουργικές σας ανάγκες. Θα μπορούσατε να εξελιχθείτε μέσα από ένα έργο που σας αντιπροσωπεύει και να δώσετε χώρο σε γνωριμίες επιλεκτικά σημαντικές για σας. Σίγουρα, το έργο αυτό δεν περιορίζεται στην χρονιά του 2023. Θέτετε όμως γερές βάσεις και για τις αμέσως επόμενες.

Για τον Κρόνο στους Ιχθείς, θα ακολουθήσει ειδικό αφιέρωμα.

Ο Δίας περνά στον Κριό και πάλι από τις 21 Δεκεμβρίου 2022, και θα παραμείνει ως τον Μάιο του 2023. Ενδιαφέρον για σας, καθώς διευρύνει τις ευκαιρίες στην εργασία και μπορείτε να θέσετε τις βάσεις, τον σπόρο, για ένα νέο έργο. Όμως δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείτε με την ταχύτητα των εξελίξεων. Αποφύγετε τις διενέξεις, και νιώσετε την αλλαγή της εποχής. Θα υπάρξουν πρωτοβουλίες και υποχρεώσεις, οδηγώντας σε πιο έντονη δράση τη ζωή σας. Αν δεν προοδεύσουν όσα ξεκινήσετε, είναι μία προετοιμασία προς τα τέλη Μαΐου και μετά.

Καθώς την 17η Μαΐου ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο. Αυτό είναι μία ενδιαφέρουσα αλλαγή που θα σας συνοδεύει ως τα μέσα του 2024. Κατά συνέπεια, εδώ, οι ευκαιρίες για συνεργασίες, για να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες, συνοδοιπόρους και να κάνετε σωστές συναλλαγές, εξελίσσονται. Βέβαια, υπάρχουν πιθανόν αντιπαλότητες και ίσως πρέπει να ανταποκριθείτε σε προκλήσεις και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο, θα βρείτε λύσεις και τον τρόπο χειρισμού.

Για τον Δία στον Ταύρο, θα υπάρχει ειδικό αφιέρωμα.

Ο Ουρανός από την Άνοιξη του 2019, είναι στο ζώδιο του Ταύρου και προκαλεί την ανάγκη αλλαγών, με εκπλήξεις και ανατροπές και αυτό θα έχει διάρκεια ετών. Θα διαφοροποιηθείτε ως προς την αίσθηση της ασφάλειας και σταθερότητας, θα θέλετε ίσως να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά για τα επόμενα χρόνια σε νέες συνεργασίες ή σχέσεις, να ανανεώσετε γενικά τις ισορροπίες με τους άλλους

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως οι γενικές προβλέψεις, εμπλουτίζονται πολύ περισσότερο με τις λεπτομέρειες του ατομικού σας χάρτη αλλά και τις πλανητικές σας θέσεις, γενέθλιες και προοδευμένες.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στον τομέα της δημιουργίας, του φλερτ, των παιδιών και της διασκέδασης (αυτό συμβαίνει για μία διάρκεια 14 χρόνων), και θα είναι εκεί για πολλά χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση.

Στις ερωτικές σχέσεις θα είστε περισσότερο ρομαντικοί, τρυφεροί, δοτικοί και ονειροπόλοι. Ίσως αφεθείτε χωρίς επιφύλαξη, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύετε το ταίρι σας. Με τα παιδιά μπορεί να αναπτυχθεί μία ιδανική και ιδιαίτερα ζεστή σχέση.

Ο Πλούτωνας (ένας από τους κυβερνήτες σας) είναι στον Αιγόκερω στην αρχή του έτους και κάνει μία σημαντική αλλαγή. Γνωρίζετε και έχετε βιώσει ήδη πως αγγίζει τα τελευταία χρόνια τις βαθύτερες ανάγκες και αγωνίες σας. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε ή έχετε ήδη αποφασίσει (ανάλογα τα ατομικά σας χαρακτηριστικά) να δώσετε έμφαση στην ριζική και αληθινή αλλαγή.

Θα είναι πιεστικό να συμβιώνετε ή να συμφωνείτε με το περιβάλλον και ενδεχομένως αυτό θα δώσει το εφαλτήριο για μία μεταστροφή για πολλά σημαντικά ζητήματα επικοινωνίας και συνεννόησης. Ίσως φανείτε περισσότερο μοναχικοί, κάτι που δεν σας ενοχλεί ιδιαίτερα!

Με τον Πλούτωνα όμως, θα δείτε μία ουσιαστική αλλαγή, ως προοίμιο εξελίξεων. Από την 24η Μαρτίου ως την 11η Ιουνίου, κάνε ένα μικρό βηματισμό στην αρχή μόλις του Υδροχόου. Είναι μία πρώτη γεύση για τις αλλαγές που θα επιφέρει σταδιακά, από τις αρχές του 2024 και μετά. Ελάχιστα μπορεί να γίνει αντιληπτό στους περισσότερους από εσας, πως πρέπει να θεμελιώσετε ένα νέο έργο ζωής. Αυτό θα σας απασχολήσει έντονα όμως τα επόμενα χρόνια.

Στη συνέχεια επιστρέφει στον Αιγόκερω ως το τέλος του 2023.

Για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα.

Ο Χείρωνας στον Κριό, προσθέτει τη δική του πινελιά με ιδιαίτερη σημασία. Διανύετε μία εποχή όπου επουλώνονται τραυματικές εμπειρίες ή λάθη στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε. Θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία και ισορροπία σας στην καθημερινότητα, από τώρα και τα δύο χρόνια που ακολουθούν. Να θέσετε ένα σπόρο έναρξης σε νέες δραστηριότητες, ή εργασία.

Καρμική η χρονιά σας, για διαφόρους λόγους. Σε ό,τι αφορά τους Δεσμούς της Σελήνης – το μονοπάτι της προόδου και εξέλιξης της ψυχής – θα πρέπει να διερευνήσετε το παρελθόν σας, πρόσφατο και απώτερο. Οι αξίες που έχετε καλλιεργήσει θα προέχουν και θα σας οδηγήσουν σε μία διαφορετική θεώρηση της ύπαρξης. Θα κατανοήσετε και θα προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από φοβίες, κτητικότητα και πάθη που επηρεάζουν την ψυχή. Θα είναι μία χρονιά βαθιάς μεταμόρφωσης.

Από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά, οι εξελίξεις επιταχύνονται, αλλά η επιτυχία στην συνειδητοποίηση, εξαρτάται κατά πολύ, από την δουλειά που κάνατε με τον εαυτό σας στο πρόσφατο παρελθόν.

Οι εκλείψεις του έτους, θα αναλυθούν σε ειδικά αφιερώματα όταν είναι η χρονική στιγμή. Συμβαίνουν την εποχή του Απριλίου, Μαΐου και Οκτωβρίου.

Θα αγγίξουν, ανάλογα με το ατομικό ωροσκόπιο, ζητήματα σχέσεων, προσωπικών επιδιώξεων, εργασίας και προσωπικών ανεκπλήρωτων επιθυμιών.

Προστατευτικός λίθος του Σκορπιού: Μερλινίτης – μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2023 και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

Το πρώτο δίμηνο του έτους, φέρνει πιο κοντά σας, ανθρώπους στους οποίους θα μπορούσατε να έχετε εμπιστοσύνη ή να σας προσφέρουν χαρά και όμορφες στιγμές.

Απρίλιο και Μάιο, σε μεγάλο βαθμό, θα νιώθετε την ανάγκη να ξεκινήσει μία τρυφερή και όμορφη σχέση στη ζωή σας ή να διευρύνετε τους στόχους με όσους σας αγαπούν. Παρά ταύτα, από τα τέλη της Άνοιξης και ως τα μέσα του φθινοπώρου, οι προκλήσεις θα είναι πολλές, αλλά σίγουρα στην κοινωνική σας ζωή, κερδίζετε σε κύρος και θαυμασμό. Δεν μπορείτε να αποφύγετε όμως την ζήλια και τον ανταγωνισμό.

Παρά ταύτα, ήδη από το καλοκαίρι και μετά, διανύετε μία περίοδο ανάπτυξης νέων σχέσεων και γνωριμιών, επομένως θα συναντήσετε τους συνοδοιπόρους που σας ταιριάζουν, προφανώς παραμερίζοντας εκείνους που δεν προσφέρουν χαρά.

Αυτή η πορεία θα συνεχιστεί και τον επόμενο χρόνο, έως ότου καταλήξετε στις γνωριμίες που έχουν αξία, ποιότητα και σταθερότητα.

Κρίσιμες περίοδοι για να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες στις σχέσεις, κυρίως είναι ο Μάιος και ο Οκτώβριος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2023 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΚΑΡΙΕΡΑ

Ήδη είστε σε ένα ακόμη δημιουργικό έτος, με αρκετές ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης. Με διεισδυτική οπτική, θα κρίνετε πότε και πώς θα εκμεταλλευτείτε δυνατότητες και προτάσεις. Αν η προηγούμενη χρονιά άφησε περιθώρια για πρόοδο, κατά τη διάρκεια του 2023 θα επιταχυνθεί η πορεία στα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

Θέτοντας νέα θεμέλια στην καριέρα σας, ή κάνοντας μία σημαντική στροφή, έχετε πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Είναι η κατάλληλη εποχή για πλήρη στροφή, αλλά με προσεκτικό σχεδιασμό. Διότι υπάρχουν καλές προοπτικές, αλλά πρέπει να σας προσφέρουν την αίσθηση της ασφάλειας και του οφέλους.

Επενδύστε σε κάποια ιδέα, ή εφαρμογή, που θα έχει προοπτική μακροχρόνια. Η τεχνολογία θα σας αναδείξει, το ίδιο και η διαφήμιση. Αυτό ειδικά θα έχει επιτυχία ή προώθηση κυρίως από τα τέλη της Άνοιξης ως τα μέσα Οκτώβρη. Η φήμη και η αναγνώριση, σας περιμένουν. Πρέπει όμως να γίνετε περισσότερο ανοιχτοί και κοινωνικοί.

Καθορίζετε από τον Μάρτιο και μετά, την υλοποίηση κάποιας έμπνευσης ή την εξέλιξη του δημιουργικού σας έργου. Καλό θα ήταν να εστιάσετε σε ό,τι έχει μακροχρόνια προοπτική, ή αντοχή.

Από τα μέσα του έτους και μετά, οι συνεργασίες που αξίζουν, αναπτύσσονται, ή αναζητάτε νέες συνεργασίες προσοδοφόρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2023 – ΥΓΕΙΑ και ΕΥΕΞΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις.

Με τον Χείρωνα ακόμη στον τομέα της υγείας, θα πρέπει να φροντίζετε περισσότερο την διατροφή και τις καθημερινές σας συνήθειες. Η υγεία και η ευεξία πρέπει να μπουν στον τρόπο ζωής και να έχετε άσκηση και ισορροπία.

Στους πρώτους πέντε μήνες του έτους, θα ήταν καλό να επιδιώξετε την εκτόνωση της έντασης με δραστηριότητες και να αποφύγετε διατροφή βαριά, ή με πολλά καρυκεύματα.

Στην συνέχεια, θα ήταν καλό να αποφεύγετε παχυντικές διατροφικές συνήθειες.

Ευαισθησίες στο αναπνευστικό και τάση για μικρο-ατυχήματα, θα μπορούσατε να έχετε ως τον Μάρτιο.

Αν δεν είστε καλά με τον εαυτό σας και τα όνειρά σας, ενδέχεται να έχετε πρόβλημα στα όργανα ισορροπίας και στη μέση, κυρίως τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 2