Ζυγός: Ετήσιες προβλέψεις 2023 - Φωτεινές προδιαγραφές
Ετήσιες προβλέψεις 2023 - Ζυγός: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στην προσωπική, επαγγελματική ζωή και στην υγεία σας - Αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού!

Ετήσιες προβλέψεις 2023 για τους Ζυγούς

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

ΖΥΓΟΣ 2023 – ΓENIKH EIKONA

Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στους Διδύμους, ευνόησε αρκετά το ζώδιό σας. Παρά ταύτα, δεν υπήρχαν συχνά οι παράγοντες από άλλους συνδυασμούς, να ανοίξετε ένα μονοπάτι συναναστροφής σύμφωνα με τα δεδομένα του Άρη. Ωστόσο, συλλέξατε υλικό, πληροφορίες και πιθανόν έγιναν γνωριμίες και επαφές, μέσω των οποίων θα πορευτείτε μέσα στο νέο έτος.

Το οποίο ξεκινά με την πίεση να τελειώσουν κάποιοι καρμικοί κύκλοι, που σας αποσπούν από το κύριο έργο σας.

Η χρόνια αυτή θα θέσει προβληματισμούς, θα έχει όμως και αρκετή φλόγα, που θα εκδηλωθεί με την αντίληψη και τη νόηση του ζωδίου σας. Θα είναι λοιπόν ένας εξαιρετικός συνδυασμός χαράς, αγάπης, αναγνώρισης και πληρότητας.

Πιο αναλυτικά έχουμε τους εξής συνδυασμούς:

Ο Κρόνος στον Υδροχόο ως τον Μάρτιο, σας ευνοεί, σας ενδυναμώνει. Σ’ αυτό το διάστημα, ιδέες δημιουργικές και επιθυμία για ανανέωση στον έρωτα, σας δίνουν την ώθηση για καινοτομίες. Αλλά θα τις αναπτύξετε, με ευθυκρισία και προσπαθώντας να κάνετε μία αξιοποίηση των προσόντων σας. Η σπατάλη χρόνου πλέον είναι περιττή, όλα κρίνονται σοβαρά και συνετά. Σας ενδιαφέρει η χρησιμότητα ενός χόμπι, μίας γνωριμίας, ενός ταλέντου.

Στην πορεία, θα κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς και θα είναι σε ένα βαθμό κουραστικός στην καθημερινότητά σας. Θα είναι διαφορετικοί οι ρυθμοί των υποχρεώσεων, ωστόσο αν εργαστείτε μεθοδικά, θα βρείτε λύσεις για πολλά ασαφή θέματα.

Για τον Κρόνο στον Υδροχόο, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για τον Κρόνο στους Ιχθείς, θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα.

Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών, άνοιξε για σας ορίζοντες ήδη από την περυσινή χρονιά. Από τη αρχή του 2023, στο ζώδιο του Κριού, θα διανύσετε μία σημαντική πρόοδο ή εξέλιξη, ως τον Μάιο. Θα μπει ο σπόρος για ό,τι θα καλλιεργήσετε μετά το τέλος της Άνοιξης. Πρωτοβουλίες από συνεργάτες ή σχέσεις, θα είναι η ενθάρρυνσή σας. Ταυτόχρονα όμως, θα γίνουν κάποιες επιλογές από μέρους σας.

Από το τέλος της Άνοιξης και μετά, ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο. Οι αξίες, τα οικονομικά και οι επενδύσεις για το μέλλον, είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν στο εξής, σε πρώτο πλάνο.

Για τον Δία στον Κριό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για τον Δία στον Ταύρο, θα ενημερωθείτε σε ειδικό αφιέρωμα

Ο Ουρανός από την Άνοιξη του 2019, είναι οριστικά στο ζώδιο του Ταύρου και προκαλεί μία ανάγκη αλλαγών βαθύτερη και λιγότερο συνειδητή, με διάρκεια επτά ετών. Θα διαφοροποιηθείτε ως προς την αίσθηση της ασφάλειας και σταθερότητας, θα θέλετε ίσως με νέα προσέγγιση, να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά όλα αυτά τα χρόνια.

Για τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Ο Ποσειδώνας προσδίδει μία αίσθηση ασάφειας και αβεβαιότητας τα τελευταία χρόνια, στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι η αβεβαιότητα που ίσως απορυθμίζει την καθημερινότητά σας, καθώς θέλετε να ζυγίζετε τις αποφάσεις και φυσικά θα διαπιστώνετε σταδιακά πως είναι όλο και πιο ενδιαφέρουσα η ζωή, αν αφεθείτε στο όνειρο.

Αν οι οραματισμοί σας ή οι προσδοκίες, δεν ικανοποίησαν με το αποτέλεσμα ως σήμερα, μην ανησυχείτε. Πλέον θα είστε πολύ πιο σαφείς φέτος και συγκεκριμένοι.

Φυσικά με τον Ποσειδώνα για μερικά χρόνια ακόμη στο ζώδιο των υποχρεώσεων, είναι απαραίτητο να διατηρήσετε με πειθαρχία τις προτεραιότητές σας και να βάζετε τάξη στην καθημερινότητά σας.

Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αγγίζει τα τελευταία χρόνια τις βαθύτερες ανάγκες και αγωνίες σας. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε ή έχετε ήδη αποφασίσει (ανάλογα τα ατομικά σας χαρακτηριστικά) να δώσετε έμφαση στην ριζική και αληθινή αλλαγή. Θα είναι πιεστικό το περιβάλλον που έχετε ως έδρα ζωής και ενδεχομένως αυτό θα δώσει το εφαλτήριο για μία μεταστροφή από την βάση για πολλά σημαντικά ζητήματα.

Φέρνει πλήρη αναγέννηση και πολλές νέες εμπειρίες, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή σας.

Μία σύντομη περίοδος από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο, όπου εισέρχεται στον Υδροχόο, θα είναι ο προάγγελος εξελίξεων που θα επιτευχθούν από τον επόμενο χρόνο και μετά. Μία πρώτη γεύση, ευνοϊκή για το ζώδιό σας.

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μπορούσατε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, ακολουθεί ειδικό αφιέρωμα.

Σημαντικός στις αλλαγές είναι ο Χείρωνας . Από την 17η Φεβρουαρίου του 2019, είναι πλέον οριστικά στον τομέα των σχέσεων. Θα πρέπει να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί στις συναναστροφές, να αποφύγετε εκείνους που σας πληγώνουν συναισθηματικά, δεν σέβονται την υπόστασή σας και προσπαθούν να κερδίσουν από την συντροφική σας διάθεση. Αν τον εκμεταλλευτείτε σωστά, θα επουλωθούν πολλά τραύματα των σχέσεων του παρελθόντος και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα δυναμικό και ουσιαστικό!

Ο Χείρωνας είναι δάσκαλος και καθοδηγητής. Σας προσφέρει άπλετη βοήθεια, μέσα από συνειδητοποιήσεις.

Για τον Χείρωνα στον Κριό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο σχετικό αφιέρωμα.

Οι Δεσμοί της Σελήνης, είναι η καρμική διαδρομή κατά την πορεία του έτους. Για σας, οι καρμικές απαιτήσεις είναι περισσότερο διαχειρίσιμες μέσα σ’ αυτή τη χρονιά. Θα εμβαθύνετε σε αξίες και θα αποκολληθείτε σταδιακά από εξαρτήσεις ύλης ή συναισθήματος. Αποφύγετε τα πάθη και τον πόθο. Η αγάπη και η ομορφιά θα κάνουν την ψυχή σας πιο σίγουρη για αποφάσεις που θα προσφέρουν σε όλους ένα θετικό δώρο. Θα κριθεί η βαθύτερη έννοια κάθε σχέσης για σας, από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά. Σημαντικά μαθήματα για κάθε σημαντική σχέση στη ζωή σας.

Οι εκλείψεις του έτους θα αναλυθούν την ανάλογη περίοδο, θα μπορούσαμε να σας πούμε επιγραμματικά πως αφορούν: τον Απρίλιο, τον Μάιο, και τον Οκτώβριο.

Είναι εξαιρετικά σημαντικές για επαναξιολόγηση και για διάκριση σε ό,τι σας διασφαλίζει μία ήρεμη και εποικοδομητική ζωή. Εξαλείφοντας αδυναμίες, όπως η κτητική διάθεση, ο φόβος για το «αύριο», θα αναδείξουν νέες ενδιαφέρουσες συνεργασίες, ή τουλάχιστον συμπόρευση με ανθρώπους που θα έχουν την προθυμία να στηρίξουν.

Προστατευτικός λίθος του Ζυγού: Σιδηροπυρίτης – μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας

Σημείωση: για κάθε ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπολογιστικό πρόγραμμα των διελεύσεων για να δείτε πάνω στον ατομικό σας χάρτη περισσότερες λεπτομέρειες

ΖΥΓΟΣ 2023 και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

Η προσωπική σας ζωή σε άνθιση, κυρίως από παρακίνηση εκείνων που συγκινούνται με το ευγενικό και ποιοτικό σας προφίλ. Θα υπάρχουν κατακτήσεις ακόμη και χωρίς τη δική σας παρότρυνση. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα φέρουν τριγμούς στην περίπτωση όπου έχετε μία σταθερή σχέση. Δεν αποκλείεται όμως να βιώσετε μία ενθουσιώδη αναθέρμανση της υπάρχουσας σχέσης.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου και μετά, η διάθεση για αγάπη, έρωτα και ζεστασιά, σας κάνει περισσότερο τολμηρούς ως το τέλος Μαρτίου.

Η Άνοιξη είναι γόνιμη, αν και οι συγκινήσεις έχουν διακυμάνσεις. Ωστόσο, λύνονται διαφορές και προβλήματα, ακόμη και με επίπονο τρόπο.

Διατηρείστε την αισιοδοξία σας, καθώς από τα τέλη της περιόδου της Άνοιξης, ξεκινά ένα ενδιαφέρον πολύμηνο διάστημα ως τον Οκτώβριο, με χαρά, με αισιοδοξία, με αισθηματική επικοινωνία και με δώρα καρδιάς.

Τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να βρείτε τρόπο αρμονικής συμπόρευσης με όσους αγαπάτε, ως τα μέσα Οκτωβρίου, όπου και θα κριθεί η θέση σας σε μία σημαντική σχέση.

ΖΥΓΟΣ 2023 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΚΑΡΙΕΡΑ

Η χρονιά αυτή προσφέρει αξιόλογες συνεργασίες και δημιουργικότητα.
Κατά συνέπεια, ας μην χάνετε χρόνο.

Ως το τέλος της Άνοιξης, σας παρακινούν συνεργάτες και σύντροφοι, που εκτιμούν τις δυνατότητές σας, τη γνώση και την αρμονία. Ταυτόχρονα, σας προσφέρουν τη φλόγα, την δυναμική και την παρόρμηση που χρειάζεστε για να εκφράσετε τις ιδέες σας. Είστε ο εξισορροπητικός παράγων σ’ αυτή τη συνεργασία, καθώς διαθέτετε το πνεύμα της συμπόρευσης, και βρίσκετε λύσεις όταν κάποια θέματα δεν λειτουργούν με σωστή ροή.

Επομένως με κάποιους δυναμικούς και μαχητικούς ανθρώπους, σχηματίζετε εποικοδομητικές συνεργασίες.

Κρίνονται όμως κάποιες από αυτές τις συνεργασίες, τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο, ας είστε επιφυλακτικοί εκείνη την εποχή.

Στην εργασία σας, τίθενται κάποιες σοβαρές υποχρεώσεις από τον Μάρτιο και μετά. Αν και σταδιακά, θα αποδείξετε την μεθοδικότητα και την στρατηγική σας, ενώ θα υλοποιούνται όνειρά σας, θα πρέπει να φροντίζετε να έχετε χρόνο ηρεμίας, ανάπαυσης, αναζωογόνησης, και ανασυγκρότησης δυνάμεων.

Στον παρορμητισμό σας, αποφύγετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από όσες σας αναλογούν. Ή διαφορετικά, θέσετε όρια σε εκείνους που θα ήθελαν να σας αναθέσουν περισσότερα από αυτά που αντέχετε.

Περίοδος επιλογών και δραστηριοτήτων με ευελιξία, ως και τον Μάρτιο. Με προσεκτικές κινήσεις, οι προτάσεις που γίνονται τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, καθώς τότε μπορεί να πρέπει να επανεξεταστούν κάποιες συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ 2023 και ΥΓΕΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις.

Με τον Ποσειδώνα στον τομέα της υγείας εδώ και χρόνια, θα είστε σε αποδιοργάνωση που μπορεί να σας φέρει προβλήματα στην καθημερινή ευεξία.

Με την είσοδο του Κρόνου στον τομέα αυτόν, από τον Μάρτιο και μετά, θα είναι απαραίτητο να έχετε σταθερό πρόγραμμα, να υπάρχουν διαλείμματα ανακούφισης, ξεκούρασης και αναδιοργάνωσης, ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας. Ευαισθησίες με τα οστά, το δέρμα και τις αρθρώσεις, ενδέχεται να προκύψουν.

Προσοχή σε συντηρητικά τροφών, καθώς θα υπάρχει δυσκολία στην πέψη και δεν αποκλείεται να είστε ευάλωτοι σε μολύνσεις και ευαισθησίες του εντερικού συστήματος. Για να μην ταλαιπωρηθείτε, ας έχετε ελαφριά και υγιεινή διατροφή, κυρίως με καρπούς και λαχανικά στην καθημερινότητά σας.

Ευαισθησίες στην υγεία, μπορεί να σας απασχολούν, κυρίως αν είστε αμελείς. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τα χημικά φάρμακα και να στραφείτε σε εναλλακτικές μεθόδους. Ή να κάνετε τακτικά διαλογισμό για να ηρεμείτε.

Με τον Ουρανό σε τομέα της υγείας, ας προσέχετε ευαισθησίες του λαιμού και του μεταβολισμού σας.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 2