Καρκίνος: Ετήσιες προβλέψεις 2023 - Κοινωνικές προκλήσεις
Ετήσιες προβλέψεις 2023 - Καρκίνος: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στην προσωπική, επαγγελματική ζωή και στην υγεία σας - Αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου!

Ετήσιες προβλέψεις 2023 για τους Καρκίνους

Κοινωνικές προκλήσεις – Από τη Λίλιαν Σίμου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2023 – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Είστε ευαίσθητοι αλλά και ανθεκτικοί συνάμα, κάτι που σας βοηθά σε δύσκολες συγκυρίες. Πολλά έχουν φέρει τριγμούς και αναστάτωση τα τελευταία χρόνια. Η οικονομική κρίση εδώ και μία τουλάχιστον δεκαετία, ήταν μέρος της προσωπικής σας κρίσης, σε πολλά επίπεδα.

Ο χρόνος θα δείξει αν άξιζαν οι θυσίες και ο μόχθος σας στο παρελθόν. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές ακόμη να επιτευχθούν, γι’ αυτό μη χάνετε την ώρα σας με ασχολίες δίχως χρησιμότητα ή προοπτική. Η πρόσφατη διετία, ήταν για σας μία περίοδος όπου επαναξιολογήθηκαν οι στόχοι και οι πραγματικοί φίλοι. Ταυτόχρονα νιώσατε πιο κοντά σε συγκεκριμένους ανθρώπους, που μπορούσαν να συμμεριστούν τις ευαισθησίες σας.

Το 2023 θα μπορέσετε να πάρετε πρωτοβουλίες για την εξέλιξή σας, για να κατακτήσετε το έργο που σας ενδιαφέρει και μία θέση που σας αξίζει. Από την άλλη πλευρά, θα έχετε σταδιακά απολαβές και τους καρπούς των κόπων σας.

Σταδιακά θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Είστε συχνά επιμελείς, φροντίζετε να κάνετε προνοητικές κινήσεις και σχεδιάζετε προσεκτικά τα επόμενα βήματα.

Θα γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Θα αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα, επομένως δεν θα πρέπει να είστε μόνιμα επιφυλακτικοί και σχολαστικοί. Στην πορεία του χρόνου, σας περιμένουν βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη. Τολμήστε!

Να θυμηθείτε ή να διατηρείτε το σεβασμό προ εσάς τους ίδιους και προς το περιβάλλον.

Αν αυτά επιτεύχθηκαν σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, πλέον θα πρέπει να απελευθερωθείτε από μέρος των συμβάσεων και συμβιβασμών. Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε τις πραγματικές ανάγκες σας και να γίνετε περισσότερο επαναστατικοί.

Ο Δίας, πλανήτης σημειολογικά των ευκαιριών, από την αρχή του έτους βρίσκεται στον Κριό, θα φέρει μία πρώτη γεύση για να προωθήσετε την κοινωνική σας εικόνα ή ένα σημαντικό έργο, στον κοινωνικό σας χώρο. Πολλά από τα θέματα που θα σας ενδιαφέρουν και θα αποφασίσετε να αναλάβετε δράση για να κατακτήσετε κάποια από αυτά.

Στα τέλη της Άνοιξης ο Δίας περνά στον Ταύρο, και η ανάπτυξη της κοινωνικής σας ζωής, είναι το πρωτεύον θέμα. Θα έχετε ευκαιρία να συμμετέχετε σε συλλογική δράση, να διευρύνετε τις γνωριμίες σας και να έχετε στόχους που σας παρέχουν χαρά, ασφάλεια και πληρότητα.

Για τον Δία στον Ταύρο, θα υπάρχει ειδικό αφιέρωμα.

Ο Κρόνος, ο σοφός δάσκαλος, διδάσκει μέσω της εμπειρίας και θα κρίνει τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας. Ίσως μάλιστα αλλάξει το επενδυτικό σας πρόγραμμα. Μία σοφή γνώση, ή εμπειρία, θα σας οδηγήσει σε άγνωστα μονοπάτια της ύπαρξης. Δεν αποκλείεται να απελευθερωθείτε από τον φόβο του θανάτου, του τέλους, της απώλειας.

Τον Μάρτιο αφήνει τον Υδροχόο για το ζώδιο των Ιχθύων. Σημαντική βοήθεια για σας, καθώς θα αποκτήσετε γνώση και δυνατούς συμμάχους, προκειμένου να αισθανθείτε περισσότερο δυνατοί, σοφοί και συγκροτημένοι.

Για τον Κρόνο στους Ιχθείς, ακολουθεί ξεχωριστό αφιέρωμα.

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Ταύρο και θα είναι εκεί για κάποια χρόνια ακόμη. Στην διαδρομή αυτή, θα βοηθήσει να βρείτε νέους ορίζοντες, και θα φανεί ποιους έχετε αποφασίσει να κατακτήσετε!

Στόχοι, φίλοι, κοινωνικές σχέσεις, συλλογικά έργα, θα είναι στα βασικά σας ενδιαφέροντα, αλλά με διαφορετικές πλέον αξίες.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης, έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της φιλοσοφίας, της πνευματικής ανάτασης, των ιδεών και της ανώτερης γνώσης. (παραμένει εκεί συνολικά 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε την ουσία της φιλοσοφίας για τη ζωή. Μην παρασύρεστε από όμορφα λόγια ή ανθρώπους που προβάλουν μία εξιδανικευμένη εικόνα. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Η ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και έμπνευση, είναι εμφανής.

Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στου Ιχθείς».

Ο Πλούτωνας, αλλάζει τις αξίες σας και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, που είναι για αρκετά χρόνια σε μία διαρκή αλλαγή. Μην στέκεστε ανενεργοί μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές είστε κατά περιόδους σε αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε γιατί θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Σημαντικές γνωριμίες σας περιμένουν, αλλά και απομάκρυνση από τις ήδη υπάρχουσες, ας μην σας ταράζει. Δεν θα υπάρχει περιθώριο αδύναμων σχέσεων ή ανούσιων πλέον στη ζωή σας.

Από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο, δίνει ένα μικρό έναυσμα για προβληματισμό, αν έχετε γεννηθεί μόλις στην αρχή του ζωδίου του Καρκίνου. Περισσότερα επ’ αυτού όμως, θα αναπτυχθούν από το επόμενο έτος.

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

Για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, θα υπάρχει ξεχωριστό αφιέρωμα.

Ο Χείρωνας είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας αλλαγών, όπου μετά από μισό αιώνα πέρασε στον Κριό. Αυτά τα χρόνια, θα είστε σε θέση να αναλάβετε δράση σε ένα κοινωνικό έργο, το οποίο θα σας χαρακτηρίσει ή θα διορθώσει κάποιες αδυναμίες του παρελθόντος. Ίσως μάλιστα φανείτε αρκετά μαχητικοί και διεκδικητικοί. Θα παραμείνει αρκετά εκεί και έχει σημασία για την προβολή σας.

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, σας οδηγεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Αποφύγετε την προσκόλληση ή τον φόβο και την επιφυλακτική στάση, λόγω εμπειριών του παρελθόντος. Η οπτική που αφορά την επαφή με τον κοινωνικό περίγυρο, αλλάζει. Από τα μέσα του καλοκαιριού, η κοινωνική σας εικόνα θα είναι καρμική ευθύνη και θα πρέπει να αποδείξετε πως έχετε υγιείς βάσεις, ως ποιότητα και πως παίρνετε θέση που θα σηματοδοτήσει τα επόμενα βήματα.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, και συμβαίνουν τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Οκτώβριο.

Κατά τη διάρκεια των περιόδων αυτών, θα έχετε ευκαιρία να κρίνετε φίλους, αγαπημένους αλλά και ένα σημαντικό στόχο. Ταυτόχρονα, θα προβληματιστείτε για την καριέρα και για την βάση της ζωής σας.

Ο προστατευτικός λίθος του Καρκίνου, είναι ο Λαρβικίτης: μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2023 και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

Με κάποιους προβληματισμούς ξεκινά η νέα σας χρονιά στην προσωπική σας ζωή. Έχετε πολλές σκέψεις, ενίοτε αμφιβολίες ή αγωνία για τις σχέσεις σας. Ανεκπλήρωτα όνειρα, καρμικές σχέσεις, σας απασχολούν.

Ωστόσο, από τις αρχές της Άνοιξης, είναι πιο εύκολο για σας να αναλάβετε δράση και να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μία σχέση πιο ζεστή, πιο τρυφερή, γεννιέται σταδιακά. Αν και υπάρχουν κρίσεις κατά διαστήματα, όπως μέσα στον Απρίλιο, θα κατανοήσετε πως ό,τι έχει φθαρεί, πρέπει να φύγει από τη ζωή σας.

Προς το τέλος της Άνοιξης, θα ξεκινήσει μία ενδιαφέρουσα εποχή, με χαρούμενες νότες. Θα νιώσετε κερδισμένοι, αν έχετε αναπτύξει την αυτοαξία σας και ταυτόχρονα αναγνωρίζετε ποιος σας ταιριάζει για συνοδοιπόρος.

Τους φθινοπωρινούς μήνες, θα κλείσετε κύκλους σχέσεων που δεν σας αγγίζουν και δεν σας προσφέρουν τη ζεστασιά που επιθυμείτε. Η αρμονία στην οικογενειακή σας εστία, είναι το ζητούμενο και πρέπει να την επαναφέρετε, κυρίως από το φθινόπωρο και μετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2023 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΚΑΡΙΕΡΑ

Κλείνετε κάποιες υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν στην αρχή του 2023 και ταυτόχρονα θα πρέπει να κατανοήσετε τις λανθασμένες κινήσεις που έγιναν τον προηγούμενο χρόνο. Θα είναι ουσιαστική συνειδητοποίηση για να είστε πρακτικοί και ουσιαστικοί στην εργασία και στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Είστε ως το τέλος της Άνοιξης σε δράση, φιλοδοξώντας να κατακτήσετε μία ανώτερη θέση στην εργασία σας και να εξελιχθείτε μέσα από τις κοινωνικές προοπτικές σας και την καριέρα σας.

Οι στόχοι για τα οικονομικά έχουν ανάπτυξη από τον Μάιο και μετά. Χρειάζεται πλέον να κάνετε συνεργασίες με απτά αποτελέσματα.

Από το τέλος της Άνοιξης ως τα μέσα του Φθινοπώρου, θα πρέπει να βρείτε δημιουργικές ιδέες για να αυξήσετε τα έσοδά σας και υπάρχουν ευκαιρίες για σας.

Θα ήταν σημαντικό να αποφύγετε όμως να επενδύσετε κατά τους μήνες των εκλείψεων και κατά μέσα στον Αύγουστο ως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Το τελευταίο δίμηνο του έτους, είναι ευνοϊκό για να αναπτύξετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας και να διευρύνετε τον τομέα των επαγγελματικών σας επιδιώξεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2023 και ΥΓΕΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις.

Η υγεία σας είναι συνυφασμένη με την ψυχολογική σας κατάσταση τις περισσότερες φορές. Κατά συνέπεια, οι πιέσεις σας κουράζουν και πέφτει η αντοχή. Δύσκολοι ίσως είναι οι χειμερινοί μήνες και από τον Ιούλιο και μετά ως το τέλος του έτους. Ο λόγος είναι η ανάγκη να σκληραγωγηθείτε, να μην σωματοποιείτε τις πιέσεις που κάποιες φορές υπερβαίνουν τις ευαισθησίες του ψυχισμού σας.

Οι συνθήκες προτάσσουν όρια στις υποχρεώσεις και δεν αποκλείεται να αισθάνεστε κόπωση και εξάντληση κατά περιόδους. Ίσως χρειαστείτε πρόσληψη ασβεστίου ή να δώσετε βαρύτητα σε ό,τι αφορά το δέρμα, τα οστά, τις αρθρώσεις και τα γόνατα.

Επίσης, σημαντικό θα είναι να προσέχετε τη διατροφή σας κυρίως μέσα στην Άνοιξη.

Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, θα πρέπει να φροντίσετε την μέση, τη βάση της σπονδυλικής στήλης και ό,τι φέρνει ισορροπία στον οργανισμό σας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
90'
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
4'
74 - 58
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 1