Ζώδια 2023: Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις - Τι θα φέρει το νέο έτος
Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη νέα χρονιά - Δείτε τι θα φέρει το 2023 στο κάθε ζώδιο

Όλες οι ετήσιες προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια από τη Λίλιαν Σίμου και το Astrolife

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Κριός 2023 – Μία χρονιά με φλόγα και δύναμη

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η φετινή χρονιά. Ήδη από την προηγούμενη, είχατε ευκαιρίες, και τη σπίθα της δημιουργίας και της τόλμης ξανά. Το έργο αυτό δεν ολοκληρώθηκε όμως, και επανέρχεται στο προσκήνιο το σθένος και η αποφασιστική σας δύναμη, προκειμένου να προκαλέσετε την «τύχη» σας.

Πολλές ιδέες, πολλές αναζητήσεις, πληροφορίες, ήδη έχουν συλλεχτεί από το τέλος του καλοκαιριού του 2022. Παρά ταύτα, στην αρχή του 2023, είστε διστακτικοί ή προβληματισμένοι. Σύντομα θα αλλάξει η διάθεση και θα προσπαθήσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.
Η μάχιμη στάση ζωής, ταιριάζει στους περισσότερους από εσάς και ήταν μία πολύμηνη αφύπνιση τελικά. Αν στο ατομικό σας ωροσκόπιο δεν υπάρχουν έντονοι παρεμποδιστικοί παράγοντες, τότε ας πιστέψετε ξανά στα όνειρά σας, και να είστε σε ετοιμότητα από την αρχή του 2023 ως τα μέσα του φθινοπώρου. Πολλοί παράγοντες σας ευνοούν περισσότερο ή λιγότερο, για το μεγαλύτερο μέρος του νέου χρόνου.

Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας ξανά από τις αρχές του χρόνου. Μία ενδιαφέρουσα περίοδος απεμπλοκής από την υπερβολική ευαισθησία, που βιώσατε στα τέλη του 2022. Η ζωή σας θα μοιάζει σαν την προωθητική μηχανή για ένα μεγάλο ταξίδι, που θα πρέπει να προγραμματίσετε σωστά, καθώς θα καθορίσει μία πολυετή διαδρομή με ρίσκο και πρωτοβουλίες.

Από τα τέλη της Άνοιξης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα είναι μία σημαντική εποχή για να ασχοληθείτε με τα κέρδη και τις απώλειες, είτε συναισθηματικά, είτε υλικά. Από εκείνη την περίοδο και στο εξής, θα είστε περισσότερο πρακτικοί στις απαιτήσεις της ζωής.

Ο Κρόνος είναι στον Υδροχόο την τελευταία διετία. Θα παραμείνει ευνοϊκός προς εσάς ως και τον Μάρτιο. Η εμπειρία και η γνώση που αποκτήθηκαν με μόχθο και κόπο, θα είναι τα όπλα σας. Καθώς σας ενδιαφέρει να απελευθερωθεί η μάχιμη πλευρά σας, ας εκτιμήσετε φέτος τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ας τις αξιολογήσετε, ας τις ιεραρχήσετε. Επίσης, θα πρέπει να γίνετε περισσότερο αυστηροί με το περιβάλλον, ή εκλεκτικοί.
Δεν χρειάζεται χαμένος χρόνος πλέον. Μόνο ποιότητα και μακροχρόνια οφέλη.

Ο Κρόνος από τον Μάρτιο και μετά, στο ζώδιο των Ιχθύων, προσφέρει περισσότερη ενδοσκόπηση, πιθανόν και άγχος της ευθύνης. Θα ήταν καλό να ελέγχετε τις βιαστικές κινήσεις και να δώσετε περισσότερο χρόνο σε σας.

Ο Ουρανός, πλανήτης των αλλαγών, είναι στον Ταύρο. Διαμορφώνετε νέες αξίες και πολύτιμες σχέσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του, θα είστε σε ετοιμότητα αλλά και προσμονή, προκειμένου να βάλετε άλλες προτεραιότητες σε θέματα ασφάλειας και σταθερότητας. Θα ανακαλύψετε την ομορφιά στην απλότητα και στην σταθερότητα και σε ό,τι είναι απτό και αυταπόδεικτο. Θα είστε λιγότερο παρορμητικοί και περισσότερο επιλεκτικοί, σε θέματα που θα κάνουν τη ζωή σας απολαυστική.
Ωστόσο, σε συνδυασμό με διάφορα φαινόμενα, οι αξίες δοκιμάζονται, τα οικονομικά έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις για σας και θα πρέπει να είστε αρκετά συνετοί στη διαχείρισή τους.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση και ξεκίνησε να αγγίζει τον κόσμο των ονείρων για σας, αλλά και τους κρυφούς σας ανεκπλήρωτους πόθους, όπως και ό,τι σας ταλαιπωρεί και το κρατάτε κρυφό.

Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την εσωτερική διάσταση της ζωής, να κάνετε αρκετά βήματα στην εσωτερική αναζήτηση, να δημιουργήσετε μέσα από το ταλέντο και την έμπνευση σας, αναπτύσσοντας τα χαρίσματά σας.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά, αλλά και να ονειρευτεί ένα καλύτερο μέλλον. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης, της μεταφυσικής, του διαλογισμού.

Ο Πλούτωνας αλλάζει τα τελευταία χρόνια την εικόνα που προβάλλετε στην καριέρα και στην κοινωνική σας ζωή και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές. Μην στέκεστε ανενεργείς μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η πορεία αυτή είναι αργή, με ανατροπές είστε σε μία αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε μελλοντικά, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Είναι η χρονιά των τελικών ξεκαθαρισμάτων σε ό,τι αφορά την κοινωνική σας εικόνα. Μία γεύση για τις αλλαγές που θα υπάρξουν σε στόχους και όνειρα, είναι αυτή που παρουσιάζεται από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο, με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Ωστόσο, σημαντικές αλλαγές σε στόχους θα ξεκινήσετε από το επόμενο έτος και μετά.

Ο Χείρωνας, ο σημαντικός πλανητοειδής των Κενταύρων, βρίσκεται μετά από μισό αιώνα ξανά στο ζώδιό σας. Κατά συνέπεια, για τα επόμενα χρόνια, ο Χείρωνας θα είναι ένας σοφός οδηγός, θεραπευτικής και μέντορας για σας. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να βρείτε τρόπους αυτοθεραπείας, να αισθανθείτε δύναμη σε πνεύμα, ψυχή και σώμα. Να επουλώσετε τραυματικές εμπειρίες των προηγουμένων ετών.

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, προσφέρει νέου τύπου προκλήσεις. Αρχικά με πίκρα και στη συνέχεια με αποφασιστικότητα, θα στραφείτε σε βαθύτερες αξίες και θα πρέπει να απολαμβάνετε τη ζωή, χωρίς πολλές αναζητήσεις πλέον. Το απλό, το απτό, το ωραίο, θα πρέπει να κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας. Σκοτεινές προσκολλήσεις, πρέπει να πάψουν να σας απασχολούν.

Η χρονιά εμπεριέχει ιδιαίτερα σημαντικά καρμικά στοιχεία για σας, αλλά αυτά θα τα συζητήσουμε σε ένα ξεχωριστό θέμα, από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά.

Οι εκλείψεις του 2023, προκαλούν το ενδιαφέρον προκειμένου να αποφύγετε αρνητικές επιρροές συμφερόντων και να θωρακίσετε τις προσωπικές σας αξίες και συναισθήματα. «Μετακινηθείτε» από τη στασιμότητα ή την δεκτικότητα του παρελθόντος, δίχως αγωνία. Προφανώς θα βρείτε την αγάπη και την ομορφιά γύρω σας. Γίνετε περισσότερο παρατηρητικοί και λιγότερο κτητικοί.

Οι εκλείψεις όμως ανοίγουν έναν νέο δρόμο για σας, και τις σχέσεις σας πλέον. Είναι το πρώτο στάδιο και θα ακολουθήσει ένας ακόμη χρόνος επιλογής των σχέσεων και των συνεργασιών. Πολλές αποκαλύψεις πάνω στο θέμα αυτό, θα έχουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.

Οι εκλείψεις θα συμβούν, Απρίλιο, Μάιο, και Οκτώβριο. Θα έχουμε ειδικό αφιέρωμα.

Ο προστατευτικός λίθος του Κριού είναι o Αιματίτης

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Ταύρος 2023 – Ευκαιρίες και δυνατότητες

Η σταθερή σας φύση, δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια. Νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα έδαφος που δονείται. Πολλές και ιδιαίτερες οι εναλλαγές, δεν σας επιτρέπουν να βιώνετε τη ρουτίνα που θα σας ενδιέφερε.

Διαθέτετε πρακτικό πνεύμα και ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια και σταθερότητα. Στο πρόσφατο παρελθόν, ενδεχομένως χτίστηκε μία βάση. Πρέπει να κάνετε με σταθερά βήματα, κάποιες αλλαγές για να προωθήσετε τις ιδέες, τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντά σας.
Η ενθάρρυνση που αλλάζει τον ρυθμό σας, είναι κάποιες

Σ’ αυτό βασικός υποστηρικτής είναι ο Ουρανός στο ζώδιό σας. Μεγάλη πρόκληση, καθώς νιώθετε αδύναμοι να αντιδράσετε στα απρόβλεπτα γεγονότα και αντιστέκεστε δίχως επιτυχία.

Έχετε ήδη την αίσθηση της αλλαγής και ενδεχομένως να πρέπει να την αποδεχτείτε. Λιγότερο υπομονετικοί, περισσότερο αντιδραστικοί, ή απελευθερωμένοι, θα ξαφνιάσετε το περιβάλλον σας. Επειδή βέβαια, βρίσκεστε σε πλήρη ανανέωση, θα πρέπει να περιμένετε απρόοπτες και ενδιαφέρουσες μεταβολές στην προσωπική σας έκφραση. Θα σας παρακινήσουν τα γεγονότα, να προχωρήσετε σε αλλαγές ουσιαστικές στην προσωπικότητά σας και στον τρόπο που αντιδράτε. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας, οι αναταράξεις και οι αλλαγές, σας κάνουν περισσότερο τολμηρούς.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο, ως και τον Μάρτιο του 2023, αλλάζει το τοπίο των σχέσεων. Τα θέματα που σας απασχολούν, έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια. Προετοιμάζει την ανέλιξη στον κοινωνικό σας χώρο. Ο Κρόνος στον Υδροχόο είναι σε έναν χώρο όπου θα αξιοποιηθεί το ταλέντο και η κατάρτιση σας, με έναν ενδιαφέροντα και καινοτόμο τρόπο. Θα γίνετε περισσότερο αποδεκτοί για το έργο σας, κοινωνικά αναγνωρισμένοι και θα διευρύνετε τις γνωριμίες.

Εκείνο που χρειάζεται φυσικά να ανακαλύψετε, είναι τη θετική δόνηση του Κρόνιου στοιχείου, επομένως να ξεπεράσετε την σκληρότητα, την παγερή στάση, την ανάλγητη ή κυριαρχική συμπεριφορά. Αντίθετα, να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί.

Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη.

Από τον Μάρτιο και μετά, ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, εξυπηρετεί καλύτερα το έργο σας, καθώς θα έχετε δυνατότητα να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και ό,τι σας εμπνέει και παρέμενε σε αναμονή.

Ο πλανήτης των ευκαιριών, ο Δίας, βρίσκεται στον Κριό ως τον Μάιο. θα γίνετε περισσότερο ανυπόμονοι όμως, και ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά, πιο νευρικοί. Αν και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, ας είστε σε ετοιμότητα. Είστε στην αφετηρία ενός νέου δρόμου ζωής.
Η εσωτερική αγωνία, ας μην σας ωθήσει σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις.

Από τα τέλη της Άνοιξης, ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σας, τον Ταύρο. Σημαντικός κύκλος για σας, πολυετής και ενδιαφέρων, προκειμένου να έχετε ξανά την ροή στη ζωή σας. Οι ευκαιρίες καλλιεργούνται σταδιακά και θα συνεχίσετε να αναπτύσσετε το έργο σας μέσα στον επόμενο χρόνο επίσης.

Ο Ποσειδώνας είναι στους Ιχθείς και φυσικά αυτή η θέση διαρκεί αρκετά χρόνια. θα κάνετε το καλύτερο δυνατόν για σας και τους φίλους, σε σημείο να τους εξιδανικεύετε. Θα έχετε κάποια διάκριση κατά καιρούς, αλλά θα είστε σε γενικές γραμμές πρόθυμοι να υπερασπιστείτε τα ιδεώδη μέσω των φίλων και τη φιλία ως ιδεώδες.

Ο Πλούτωνας, κινείται στον Αιγόκερω από το 2010 προκαλεί αλλαγή σκέψης και φιλοσοφίας ζωής. Φυσικά η διαδρομή του είναι αργή και θα διαρκέσει ως τις αρχές του 2024. Βιώνετε αλλαγές ραγδαίες, άμεσες, καταλυτικές. Τώρα πλέον δεν θα είστε πολύ προβληματισμένοι με απρόοπτα γεγονότα. Ήδη γνωρίζετε αυτό που συμβαίνει και πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

Ευνοϊκά διακείμενος προς το ζώδιό σας, αφού ξεπεράστηκαν οι δύσκολοι συνδυασμοί που σας ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι μεγάλη δύναμη αναζωογόνησης για σας, καθώς με ήπιο τρόπο, θα σας προσθέσει σθένος, και μαχητική διάθεση.

Από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο, έχετε μία πρώτη γεύση για την ανατροπή που προετοιμάζεται στη ζωή σας, από τις αρχές του επόμενου έτους και μετά.

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα, επέστρεψε στον Κριό. Αγγίζει τα κρυφά σας όνειρα και βιώματα ή μυστικά της ψυχής.

Γίνεται πνευματικός σας οδηγός και σας παρακινεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, προφανώς με την αλλαγή που υπόσχεται ο Ουρανός στο ζώδιό σας. Επουλώνει αμφιβολίες, αγωνίες και προσωπικούς δισταγμούς. Αντιλαμβάνεστε περισσότερο τον βαθύτερο εαυτό σας.

Η καρμική διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, σας αφορά άμεσα ως τα μέσα του καλοκαιριού. Αναγνωρίζετε τις αξίες σας και την αίσθηση της σταθερότητας, υλικής και συναισθηματικής. Ενδέχεται να έχετε κάποιες ιδιαίτερες ανακατατάξεις, εσωτερικές αλλαγές ή ανησυχίες, που όμως θα φέρουν αποκαλύψεις και ίσως αλλαγές προς ένα νέο τρόπο διαχείρισης. Το «Εγώ» αντιτίθεται στο «Εμείς», και κρίνονται σοβαρά οι σχέσεις κάθε είδους, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Μετά τα μέσα του έτους, θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις βαθύτερες ανάγκες σας και ίσως γίνετε περισσότερο βαθυστόχαστοι, κατανοώντας την πνευματική σας φύση.

Οι εκλείψεις του έτους θα γίνουν αντικείμενο μελέτης την κατάλληλη εποχή. Θα σας απασχολήσουν τον Απρίλιο, τον Μάιο, και τον Οκτώβριο.

Θέματα που θα αγγίξουν είναι σχετικά με τις σχέσεις, την προσέλκυση συγκεκριμένων ανθρώπων στη ζωή σας και φυσικά θα ήταν σημαντικό να αντιδράσετε αρκετά αποφασιστικά σε γνωριμίες, σχέσεις και συναλλαγές. Ταυτόχρονα όμως, υπογραμμίζεται η προσωπική σας πινελιά, κρίνοντας και διευκρινίζοντας σταδιακά υποχρεώσεις και ανομολόγητα μυστικά.

Ο προστατευτικός λίθος του Ταύρου είναι το Τυρκουάζ

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Δίδυμοι 2023 – Σε μάχιμη δράση

Το έτος 2023 ξεκινά με τον πλανήτη Άρη στο ζώδιό σας σε ανάδρομη κίνηση και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, Ερμή, επίσης σε ανάδρομη φορά.

Μία καρμική χρονιά για σας όπου πρέπει να κλείσετε υποθέσεις με το παρελθόν, προκειμένου να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας.
Ο Άρης στο ζώδιό σας παρέμεινε ασυνήθιστα πολύ, και θα αποχωρήσει στις 25 Μαρτίου. Στους επτά μήνες της παραμονής του, έφερε στο φως πολλές πληροφορίες, μετακινήσεις, αντιδράσεις, δράσεις και ενδιαφέρουσες εμπειρίες που άγγιξαν την περιέργειά σας και ταίριαζαν με τις ανησυχίες σας.

Ίσως είχατε μεγαλύτερη οξύτητα και ταυτόχρονα μεγαλύτερη οξυδέρκεια. Καθώς είχατε πολλές ιδέες, δυνατότητες, η προηγούμενη χρονιά σας ανάγκασε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από το σύνηθες. Με την διαρκή δραστηριότητα, υπήρχε και υπάρχει η ευκαιρία να αναδειχθούν ταλέντα και δεξιότητες, με έξυπνο τρόπο ή ευφυείς ευέλικτες λύσεις.

Μέσω εμπειριών, διδαχτήκατε να αναγνωρίζετε τους αξιόπιστους ανθρώπους. Αρχικά φαίνεται δύσκολο, είναι όμως ευεργετικό.
Αλλάζει κατά πολύ το τοπίο της ζωής και είναι πιο εύκολη η διαχείριση των υποθέσεών σας. Περισσότερες γνωριμίες, σχέσεις, συνεργασίες, αναπτύσσονται και γίνεται μία διαφορετική προσέγγιση ιδεών.

Ο Κρόνος, κριτής και δάσκαλος, ως και τον Μάρτιο 2023 θα παραμείνει με το μέρος σας. Κατά συνέπεια, θα αξιοποιήσετε γνώσεις, εμπειρίες, ταλέντα και δεξιότητες. Όμως θα γίνετε και πιο σοβαροί και επιλεκτικοί, σε ό,τι αφορά τις απόψεις και την σκέψη. Υπόσχεση για νέους δρόμους ζωής και θα έρθουν με έξυπνο τρόπο, επινοητικές λύσεις. Ίσως ασχοληθείτε με κάποιες σπουδές, με μία νέα φιλοσοφία, με έναν ξένο πολιτισμό. Καθώς θα είστε σε θέση να δώσετε περισσότερη βαρύτητα στην ανάπτυξή σας, προφανώς θα αλλάξει και η νοοτροπία σας.

Με τον Κρόνο δεν θα σπαταλήσετε χρόνο σε ανώφελες αναζητήσεις. Κάθε τι που είναι χρήσιμο, θα είναι στα ενδιαφέροντά σας. Τα περιττά, θα απομακρύνονται. Ωριμάζετε και μοιάζει να περνάτε σε μία ενηλικίωση.

Από τον Μάρτιο και μετά θα εισέλθει στους Ιχθείς. Για δυόμιση χρόνια θα πρέπει να θέσετε το θεμέλιο στην καριέρα σας και να υλοποιήσετε σημαντικά σας οράματα. Δεν θα νιώθετε συχνά άνετα, καθώς η ευελιξία περιορίζεται, αλλά ο στόχος είναι να διεκπεραιώσετε την δημιουργία ενός καλύτερου «αύριο».

Ο Δίας – πλανήτης ευκαιριών και επέκτασης, στον Κριό και προσδίδει φλόγα στην έμπνευσή σας ως το τέλος της Άνοιξης. Θα ανάψει τη σπίθα για συλλογική δράση, για ένα νέο στόχο, για να αναλάβετε ένα έργο που θα εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους. Ταυτόχρονα όμως θα είναι προάγγελος εξελίξεων για τον σπόρο μίας δημιουργίας που θα καρποφορήσει από το δεύτερο εξάμηνο και μετά, που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου.

Η περιέργεια θα σας «ταξιδέψει» μακριά και θα νιώθετε πλήρως ανανεωμένοι. Αδράξτε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία!

Ο Ουρανός, ένας πλανήτης που αλλάζει τα δεδομένα μας, είναι στον Ταύρο και περιγράφει μία εσωτερική αναστάτωση παροδικά. Κι αυτό διότι ανατρέπονται κάποιες σταθερές αξίες, ή παρωχημένες ιδέες, ή δισταγμοί σας.

Η διορατική αντίληψη αυξάνεται και πρέπει μέσω αυτής να κινηθείτε στο εξής. Κάποιες φορές, εσωτερικός εκνευρισμός, σας οδηγεί σε αποδράσεις, ακόμη και μέσω της φαντασίας και του ονείρου. Θα είστε ευρηματικοί όμως, αν αφήσετε ελεύθερη την έμπνευσή σας.
Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις ή τα εύκολα συμπεράσματα, κάτω από καθεστώς πίεσης. Ασχοληθείτε με ένα έργο που απαιτεί έμπνευση, με την ενδοσκόπηση, με την ανακάλυψη των κρυφών σας ταλέντων. Επίσης, θα πάψετε να είστε αναβλητικοί, καθώς ένα έργο περιμένει να αξιοποιηθεί μαζί με κάποια σημαντική δεξιότητα που θα σας καταξιώσει στο μέλλον.

Ο Ποσειδώνας οδηγεί το όνειρο της ζωής και σε ό,τι σας αφορά, θα είναι και φέτος στα ζητήματα του κοινωνικού σας χώρου. Ο Ποσειδώνας για αρκετά χρόνια κινείται στο ζώδιο της κυριαρχίας του, στους Ιχθείς. Η εικόνα που δίνετε στις συναναστροφές σας, είναι συγκεχυμένη, κάποιες φορές. Αν αυτό σας ενδιαφέρει, προκειμένου να μην είστε αρκετά προβλέψιμοι, θα το πετύχετε. Αν όμως σας ενδιαφέρει να είστε σαφείς, ο Ποσειδώνας δεν βοηθά. Ας είστε συγκροτημένοι, υπομονετικοί, και συγκεκριμένοι. Αν είστε καλλιτέχνες, θα έχετε έμπνευση και όραμα δημιουργίας. Η Τέχνη σας ταιριάζει, έστω και χόμπι, σαν μέσον αναζωογόνησης.

Ο Πλούτωνας πλέον δεν θα είναι τόσο ανατρεπτικός στη ζωή σας. Θα σας απασχολήσει όμως η ρύθμιση χρεών (αν υπάρχουν), μία επένδυση, ένα κληροδότημα και η αλλαγή στην ψυχολογική σας διάθεση.

Θα ήταν καλό να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη.
Από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο, θα κάνει μία σύντομη είσοδο στον Υδροχόο, στηρίζοντας την προσωπικότητά σας, αν είστε γεννημένοι μόλις στην αρχή του ζωδίου. Διαφορετικά, περισσότερες εμπειρίες θα αποκτήσετε, για αυτογνωσία και διεύρυνση, από τις αρχές του επόμενου έτους.

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα, πέρασε στην αρχή του ζωδιακού και είναι στον Κριό.

Κατά συνέπεια, με τη θέση αυτή, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες για ένα κοινωνικό έργο, μία συλλογική προσπάθεια, για τις κοινωνικές συναναστροφές και για ένα σημαντικό στόχο. Παρά τις όποιες ανασφάλειες, είστε σε θέση να προχωρήσετε και να πετύχετε!
Θα ευνοηθείτε φέτος με τον Δία να ενισχύει το ζώδιο του Κριού. Θα θεραπεύσετε κοινωνικές σχέσεις, συλλογικές προσπάθειες και θα μπορέσετε να αναδείξετε τους στόχους σας, έχοντας ευρεία αποδοχή.

Τολμήστε το «αδύνατο»!

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, σας απασχολεί είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Είναι η περίοδος όπου κρίνονται οι συνήθειες ζωής, η στασιμότητα και ενδεχομένως οι προδιαγραφές για να υπηρετήσετε το έργο σας. Αυξάνετε την αυτοπεποίθησή σας μέσω της αυτογνωσίας. Αυτό είναι το πιο ουσιαστικό. Από τα μέσα του καλοκαιριού θα πρέπει να ανακαλύψετε το μονοπάτι σας μέσα από τη συλλογική δράση και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα δοκιμάσουν την αντοχή και την ποιότητά σας.

Οι εκλείψεις του έτους θα παρουσιαστούν αναλυτικά την ανάλογη εποχή. Θα σας απασχολήσουν Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο.
Θα αγγίξουν θέματα που σχετίζονται με τον βαθύτερο εαυτό και την αίσθηση της ασφάλειας, όπως και τα σχέδια για το μέλλον, μέσω της δημιουργικής σας έκφρασης, δοκιμάζοντας σχέσεις και φιλίες.

Ο προστατευτικός λίθος των Διδύμων είναι ο Φθορίτης

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
 7 
 2 
 3 
 3