Πάω Βόλτα

Που θα βγεις, που θα βρεις τις καλύτερες προσφορές, τι παίζουν οι κινηματογράφοι και τα θέατρα. Ακόμα, όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστείς για τις διακοπές σου!  
  Gazarte Roof Stage

  Gazarte Roof Stage: Τα live του Ιανουαρίου!

  Οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες της jazz σκηνής, ανεβαίνουν στο stage του gazarte για να μας «μεταφέρουν» με δεξιοτεχνία στα καλύτερα jazz bars της Νέας Υόρκης!
  Εθνικό Θέατρο

  Εθνικό Θέατρο: «Ο Γενικός Γραμματεύς» του Ηλία Καπετανάκη!

  H Σοφία Μαραθάκη με την ομάδα της ΑΤΟΝΑλ, μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία «Ο Φίλιπ Γκλας αγοράζει μια φραντζόλα ψωμί», σκηνοθετεί για πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο και ανεβάζει στην Πειραματική Σκηνή -1 την πάντα επίκαιρη κωμωδία του Ηλία Καπετανάκη «Ο Γενικός Γραμματεύς».
  Εθνικό Θέατρο

  Εθνικό Θέατρο: «Πόθοι κάτω από τις λεύκες» του Ευγένιου Ο Νηλ!PLAY

  Το Εθνικό Θέατρο μετά από 80 χρόνια ανεβάζει ξανά, στην Κεντρική Σκηνή, το αριστούργημα του Ευγένιου Ο΄Νηλ «Πόθοι κάτω από τις λεύκες», σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα ο οποίος, μετά την πολυετή πορεία του, συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Εθνικό Θέατρο.Δες το video
  Θέατρο Αλκμήνη

  «At Home at the Zoo» του Edward Albee στο Θέατρο Αλκμήνη!

  «Όλα τα θεατρικά μου έργα έχουν να κάνουν με ανθρώπους που έχασαν το τρένο της ζωής. Που στο τέλος κατέληξαν γεμάτοι τύψεις για τις επιλογές τους, αλλά και για εκείνα που ποτέ δεν τόλμησαν.» Edward Albee (1928-2016)
  unnamed-1-9-640x384

  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 3 διπλές προσκλήσεις για το JERONIMO SPACE: Το κυνήγι των Σούσι @ Άβατον

  Πάρε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου και διεκδίκησε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου στο θέατρο Άβατον.
  Ventus124 (1)

  Άλλες Παράλληλες: 4 ακροάματα για τον Έρωτα & τις διαφορετικές πτυχές του στο Θέατρο Πόρτα!

  Ο Κορνήλιος Σελαμσής επιμελείται την παρουσίαση τεσσάρων σύμμεικτων ακροαμάτων σχετικά με τον Έρωτα και τις πνευματικές και σαρκικές πτυχές του. Πρόκειται για ιδιαίτερα τολμηρές συναυλίες κλασικής μουσικής με τη σύμπραξη σημαντικών καλλιτεχνών.