Έξοδος στην Αθήνα: Τα καλύτερα events της πόλης για το ΠΣΚ (26-28/4)
SEVDALIZA LIVE AT GAGARIN205, Ziria Festival in Athens, Snap - Athens Queer Comedy Club και άλλα 17 hot events στο «Έξοδος στην Αθήνα» της εβδομάδας!

Ο Απρίλιος μας αποχαιρετά με τα καλύτερα events της πόλης και το Έξοδος στην Αθήνα βρίσκεται για άλλη μία εβδομάδα “on air” για μας ενημερώσει για το πού θα βγούμε!

Χωρίς περιττές συστάσεις, πάμε να τα δούμε:

Έξοδος στην Αθήνα: Partying around the city

Glow Party

έξοδος στην Αθήνα

26/4

Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης της θεατρικής ομάδας μας Atropa Belladonna. Σας περιμένουμε την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 21:00 στις κ.ο.τ.ε.ς. ή αλλιώς booze cooperativa (Κολοκοτρώνη 57) να χορέψουμε, να πιούμε, να τα πούμε και να περάσουμε καλά με τις μουσικές του αγαπημένου DJ GURU.

Φορέστε ό,τι πιο φωτεινό έχετε, πασαλειφτείτε με γκλίτερ και φέρτε μαζί σας φωτεινά χαμόγελα και πυγολαμπίδες. Θα υπάρχει είσοδος η οποία θα είναι στα 3 ευρώ. Σεξιστικές, ρατσιστικές, ομοτρανσφοβικές, μισαναπηρικές και κάθε άλλου είδους παραβιαστικές συμπεριφορές δε θα είναι ανεκτές.

Δεκτές μόνο οι καλλιτεχνικές παραβάσεις. Σας περιμένουμε όλα στο μεγαλύτερο και φωτεινότερο πάρτυ όλου του Απρίλη

Δείτε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

PARTARA χωρισμένων

έξοδος στην Αθήνα

26/4

Η MASK OFF PARTIES  μαζί με την TMR διοργανώνουν την ‘PARTARA Χωρισμένων’. Ένα πάρτι για γεμάτη μουσική και πολύ ανοιξιάτικο έρωτα.

Δείτε εδώ περισσότερα!

One Night in Cuba – Sunday Early Party

28/4

Αυτή την Κυριακή φέρνουμε την Κούβα στην Αθήνα!

Mεταφερθείτε στην Κούβα σε ένα βράδυ που δεν έχετε ξαναζήσει! Η μουσική θα είναι η καρδιά του πάρτυ μας! Ακούστε τους ρυθμούς της κουβανέζικης Salsa, του Mambo και της Bachata που θα σας παρασύρουν σε έναν κόσμο γεμάτο χορό και πάθος.

Είτε είστε έμπειροι χορευτές, είτε απλά θέλετε να απολαύσετε την ατμόσφαιρα της Κούβας, το πάρτυ μας θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Ελάτε να διασκεδάσετε με φίλους και να ζήσετε τη μαγεία του κουβανέζικου πάθους!

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

DISCO ROBOTO @Boiler

έξοδος στην Αθήνα

27/4

dj sets: blakaut & tyler carry
electronics / waves / synths

Δείτε εδώ περισσότερα!

Rewind to the 80’s – DJ George Sagnier

26/4

Ο ένας και μοναδικός George Sagnier επιστρέφει στο Death Disco για μια εορταστική 80’s βραδιά σαν αυτές που μόνο αυτός μπορεί να κάνει!

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα: Live

ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ ΚΑΙ DJ ALX – Ρήμα για χρήμα tour 2024

26/4

To καυτό και ακούραστο δίδυμο Τακι Τσαν και Dj Alx στην Αθήνα την Παρασκευή 26 Απριλίου στο Arch Club Live Stage για να παίξει live όλα τα highlights της δισκογραφίας του, από όλες τις διαφορετικές φάσεις και περιόδους, τα οποία αποτέλεσαν θεμέλια για την εγχώρια hip hop σκηνή.

Special Guests στην Αθήνα o Νικο Τσαν και ο Supreme ενω την βραδιά θα ανοίξει ο Dj Cutbrawl

Δείτε εδώ περισσότερα για το live που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

The Steams [GR] w Psycada GR

26/4

Λίγο πριν ξεκινήσουν την πρώτη τους Ευρωπαϊκή περιοδεία, οι Steams εμφανίζονται στο Gazarte Ground Stage, στο πρώτο τους Αθηναϊκό live μετά από καιρό.

Οι Steams είναι μια psych rock μπάντα από την Αθήνα. Το 2018 κυκλοφόρησαν τον 1ο τους δίσκο Wild Ferment και ξεκίνησαν ένα ταξίδι που τους έστειλε σε πολλά τουρ, 2 sold-out εκδόσεις βινυλίου και ποικίλα εγχώρια φεστιβάλ.

Τον Ιούνιο του 2022 κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους Mild Conquest, μια σύγχρονη τραγωδία που επεκτείνει τον ήχο τους πέρα από τα όρια του «κλασικού» ροκ παντρεύοντας παραδοσιακά όργανα, πολυφωνίες και διηγήσεις με groovy ρυθμούς, ογκώδεις κιθάρες και διονυσιακά ξεσπάσματα.

Έχουν εμφανιστεί στο πλευρό των The Cure, The Black Angels, Peter Murphy (Bauhaus), Khruangbin Lumerians κ.α.
Ο 3ος τους δίσκος, “Vile Wonders”, αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2024.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Σπύρος Γραμμένος – Σταυρός του Νότου

έξοδος στην Αθήνα

27/4

Ο Σπύρος Γραμμένος στον Σταυρό του Νότου Club για τα τα τα τέσσερα Σάββατα του Απριλίου (6, 13, 20 και 27).
Μετά από πολλές συζητήσεις με το επιτελείο του, δέχτηκε την πρόταση που έκανε ο ίδιος στον εαυτό του, να παίξει για τέσσερα Σάββατα, με όλη την μπάντα του.

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα!

Αυτό το λέμε γιατί λογικά, θα έρθετε μόνο μία φορά, οπότε δεν θα ξέρετε ότι θα παίζουμε συνέχεια τα ίδια. Αν θέλετε να έρθετε πάνω από μία φορά, ενημερώστε μας έγκαιρα με προσωπικό μήνυμα στα σόσιαλ μίντια να κάνουμε κάποιες ψευτοαλλαγές για να σας ξεγελάσουμε.

Δείτε εδώ περισσότερα για το live που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

O Φοίβος Δεληβοριάς στο Κύτταρο

έξοδος στην Αθήνα

27-28/4

Η νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά στο Κύτταρο γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό και αλλεπάλληλα sold out.

Η πρόσφατη παράταση και οι επιπλέον εμφανίσεις του δεν ήταν αρκετές και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν γρήγορα.

Γι΄αυτό ο Φοίβος και η μπάντα του ανακοινώνουν με χαρά τέσσερεις ακόμη – και οριστικά τελευταίες παραστάσεις – τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Απριλίου

Δείτε εδώ περισσότερα!

Ziria Festival in Athens

έξοδος στην Αθήνα

27/4

15 χρόνια μετά την πρώτη φορά, στην εφηβεία πια, το Ziria Festival φέρνει τα …πάνω κάτω και κατεβαίνει το ίδιο για να συναντήσει τους φίλους του στην πρωτεύουσα.

Το Σάββατο που αναστήθηκε ο Λάζαρος – ο επονομαζόμενος και «τετραήμερος» – το Ziria Festival βάζει και μια τέταρτη μουσική μέρα στο πρόγραμμα, στην πόλη αυτή τη φορά!

Δείτε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Mιθριδάτης Live @Caja de Musica

27/4

Ο Μιθριδάτης επιστρέφει ζωντανά, στη μουσική σκηνή Caja De Musica.
Σας προσκαλούμε όλους, σε ένα φαντασμαγορικό Live, να γίνετε μάρτυρες, ακόμα μίας εναλλακτικής και ιδιαίτερης βραδιάς, το Σάββατο 27 Απριλίου.
Δείτε εδώ περισσότερα!
SEVDALIZA LIVE AT GAGARIN205
έξοδος στην Αθήνα
26/4
Η Sevdaliza για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα την Παρασκευή 26 Απριλίου στο Gagarin!
Η λέξη “μοναδικός” χρησιμοποιείται πολύ συχνά για καλλιτέχνες, αλλά στην περίπτωση της Sevdaliza είναι όντως η πραγματικότητα. Τόσο ώστε να την επιλέξει προσωπικά η Madonna για να την συντροφεύσει στις πρόσφατες εμφανίσεις της στο Άμστερνταμ!
Δείτε εδώ περισσότερα για το live που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα: Plus events

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο ΚΠΙΣΝ

έξοδος στην Αθήνα

26/4

Την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 14.30 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας «Παρίσι 2024».

Το Ολύμπιο Φως, μεταφέροντας το μήνυμα της ειρήνης, θα ταξιδέψει από την Αρχαία Ολυμπία σε ολόκληρη την Ελλάδα για να καταλήξει, την τελευταία μέρα της Λαμπαδηδρομίας, να διανύσει τη διαδρομή Κόρινθο, Μέγαρα, Μαραθώνα, Λαύριο, Σούνιο, ΚΠΙΣΝ. Τελευταία στάση αποτελεί το Παναθηναϊκό Στάδιο όπου θα γίνει η Τελετή Παράδοσης.

Δείτε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

1oth Athens International Parkour Gathering

έξοδος στην Αθήνα

26-28/4

Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο event Parkour στη χώρα μας!

Το Διεθνές Σεμινάριο Parkour της Athens Parkour Academy, σε συνεργασία με την εταιρεία Emerson και τη Skochypstiks είναι και πάλι εδώ!

Το Σαββατοκυρίακο που με τόσο μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε κάθε χρόνο, επιστρέφει με καλεσμένους εκπαιδευτές από το εξωτερικό, αθλητές από όλη την Ευρώπη και πολλές εκπλήξεις.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Πασχαλινό Bazaar Αδέσποτα Εξαρχείων

έξοδος στην Αθήνα

28/4

Σας περιμένουμε να στηρίξετε τα αδεσποτάκια μας!
Πλατεία Εξαρχείων στις λαμαρίνες πλησίον Βαλτετσίου.

Δείτε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Hobby Festival 2024

έξοδος στην Αθήνα

26-28/4

To #HobbyFestival έρχεται στην πόλη της Αθήνας στις 26-28/4, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ και σε περιμένει να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία!

Δείτε εδώ περισσότερα!

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

Κατερίνα Βρανά – Ντερμπεντέρισσα

έξοδος στην Αθήνα

28/4

Μετά από ατελείωτες πιέσεις και ανυπομονητικές αναμονές, να που ήρθε! Κατερίνα Βρανά – Ντερμπεντέρισσα, οι φίλοι του γέλιου μπορούν πλέον να ανυπομονούν για μια ακόμη δόση χιούμορ και ειλικρινείας!

Παράταση λοιπόν, γιατί η Ντερμπεντέρισσα δεν έχει ακόμα πει όλα τα αστεία της! Όσοι δεν πρόλαβαν ακόμα να γελάσουν με τις απίθανες παρατηρήσεις της Κατερίνας Βρανά, ας βιαστούν να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ειλικρίνεια!

Δείτε εδώ περισσότερα για την παράσταση που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Snap – Athens Queer Comedy Club

έξοδος στην Αθήνα

26/4

Μετά την επιτυχία του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, το Snap – Athens Queer Comedy Club επιστρέφει στην σκηνη του Red Jasper Cabaret Theatre για 4 ακόμα παραστάσεις! Περισσότεροι από 5 καλλιτέχνες θα εναλλάσσονται τις Παρασεκυές του Απριλίου σε μια παρασταση με Stand Up Comedy, Drag Show, Τραγούδι, Spoken Word, Καμπαρέ και όχι μόνο. Το αγαπημένο Variety Show της πόλης επιστρέφει και κάθε παράσταση είναι διαφορετική από την προηγούμενη!

Δείτε εδώ περισσότερα!

Έξοδος στην Αθήνα: Kινηματογράφος

Αδέσποτα Κορμιά – CineDoc

Έξοδος στην Αθήνα

27/4

Η Ρόμπιν είναι έγκυος, αλλά δε θέλει να γίνει μητέρα. Η Κατερίνα θέλει αλλά δεν μπορεί. H Κική θέλει απλώς να πεθάνει με αξιοπρέπεια. Όμως η άμβλωση, η εξωσωματική γονιμοποίηση και η ευθανασία αντίστοιχα δεν είναι νόμιμες στις χώρες τους.

Δείτε εδώ περισσότερα για την προβολή που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

To Kατά Ματθαίον Ευαγγέλιο – Πιερ Πάολο Παζολίνι

έξοδος στην Αθήνα

28/4

Όπως και κάθε χρόνο αυτήν την εποχή, το αριστούργημα του Πιερ Πάολο Παζολίνι για μία προβολή στην αίθουσά μας.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;