Colourday Festival 2024: Έρχεται Κυριακή 16 Ιουνίου
Colourday Festival 2024: Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ έρχεται για 8 η χρονιά στο ΟΑΚΑ.

Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ, Colourday Festival 2024, έρχεται για 8 η χρονιά στο ΟΑΚΑ. Το ραντεβού έχει οριστεί για την Κυριακή 16 Ιουνίου και ήδη μετράμε αντίστροφα, μιας και το να ζήσεις από κοντά το πιο viral event της χώρας είναι –όχι απλά must- αλλά κορυφαία εμπειρία ζωής.

Πρόκειται για μια ημέρα που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Μια ημέρα τόσο σουρεάλ που σε πετάει τελείως εκτός πραγματικότητας. Μπαίνεις στην arena, τρέχεις, χορεύεις, πετάς χρώμα, δίνεις free hugs, κάνεις παρέες, παίζεις παιχνίδια, κερδίζεις δώρα και, γενικά, απολαμβάνεις ένα καθεστώς απόλυτης ελευθερίας!

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως πρόκειται για μια μέρα γεμάτη εξαιρέσεις. Μία μέρα στην οποία επιδιώκεις με τρέλα και πάθος να ζήσεις όλα εκείνα που κανονικά αποφεύγεις.

Colourday Festival 2024

Κάνεις τα πάντα για να γεμίσεις πολύχρωμη σκόνη από την κορυφή έως τα νύχια –όσο περισσότερη τόσο καλύτερα. Την χρησιμοποιείς σαν «όπλο» και κυνηγάς τους φίλους σου ή στοχεύεις αγνώστους. Και , κατόπιν, όλοι μαζί φωτογραφίζεστε για τα social ή στέλνετε dm σε όποιον δεν κατάφερε να είναι μαζί σας, ώστε να σκάσει από ζήλεια!

Φέτος, μάλιστα, το Colourday Festival επιστρέφει με μερικές πολύ δυνατές αλλαγές! Η πρώτη αφορά νέο venue, ακριβώς κάτω από την αψίδα της Αγοράς! Τι σημαίνει αυτό; Άπειρη σκιά, εντυπωσιακή διακόσμηση και απίστευτα βολική τοποθεσία ακριβώς έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Η δεύτερη αφορά την νέα κατηγορία stage tickets, η οποία αναμένεται να ανοίξει σύντομα για περιορισμένο αριθμών τυχερών που θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, παρουσιαστή και influencer.

Για να ενημερωθείς πρώτος και να προλάβεις, απλά συντονίσου με follow σε όλα τα social media accounts του Colourday Festival σε Instagram και Tik Tok! Εκεί, άλλωστε, θα ανακοινωθεί και το πολύ δυνατό line up του 2024!

🎇Colourday Festival
📅Κυριακή 16 Ιουνίου
🍭ΟΑΚΑ
🎫Προπώληση Εισιτηρίων: more.com
Kαι σε φυσικά καταστήματα (Public, Nova)

EARLY BIRDS €12 – Βραχιόλι Εισόδου + 1 σακουλάκι χρώμα (Περιορισμένη Διάθεση)
REGULAR €18 – Βραχιόλι Εισόδου + 1 σακουλάκι χρώμα (Διαθέσιμο κατόπιν εξαντλήσεως των EARLY BIRDS)
FULL COLOUR PACK €28 – Βραχιόλι Εισόδου + 7 σακουλάκια χρώμα + 1 Colourday Backpack
VIP €48 – Βραχιόλι Εισόδου + 7 σακουλάκια χρώμα + 1 Colourday Backpack + Είσοδος σε υπερυψωμένη privé εξέδρα κολλητά στο stage + Πρόσβαση σε privé bar + Fast Track Entrance
STAGE TICKETS – More Info Soon

*Η παραλαβή του backpack, των χρωμάτων και του βραχιολιού θα γίνει στο ΟΑΚΑ κατά την είσοδό σας στον χώρο του φεστιβάλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
www.colourdayfestival.com

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;