«Γκαρφιλντ: Γάτος με Πέταλα»: Ο αγαπημένος Γκάρφιλντ ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους στην πρεμιέρα  της νέας του ταινίας
«Γκαρφιλντ: Γάτος με Πέταλα»: Την Κυριακή 28 Απριλίου πλήθος παιδιών αλλά και ενηλίκων απόλαυσαν σε πρεμιέρα την πολυαναμενόμενη ταινία animation

Την Κυριακή 28 Απριλίου πλήθος παιδιών αλλά και ενηλίκων απόλαυσαν σε πρεμιέρα την πολυαναμενόμενη ταινία animation «Γκαρφιλντ: Γάτος με Πέταλα», που βγαίνει στις αίθουσες τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου και ζητωκραύγασαν με μια φωνή, όλοι μαζί, πόσο μισούν τις Δευτέρες και λατρεύουν τα λαζάνια!

Η πρεμιέρα της ταινίας, που συνδιοργανώθηκε από τη Feelgood, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ρυθμός 94,9 και Easy 97,2 και την πρωτοπόρο εταιρεία στα είδη επίπλωσης σπιτιού IKEA πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens. Το φουαγιέ των Village Cinemas πλημμύρισε από νωρίς με κόσμο που αδημονούσε να διασκεδάσει με την καταιγιστικά ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή πορτοκαλί γάτο και τα παιδιά απόλαυσαν face painting από την ομάδα της ΙΚΕΑ, αναμνηστικές φωτογραφίες και δώρα.

Γκαρφιλντι: Γάτος με Πέταλα

Μαζί μας ήταν οι ηθοποιοί που δάνεισαν τις φωνές τους στους ήρωες της ταινίας, Βασίλης Μήλιος (Βικ), Κωνσταντίνος Ρεπάνης (Τζον), Σοφία Τσάκα (Τζινξ), Αφροδίτη Αντωνάκη (ξεναγός), ο γνωστός ράπερ και ηθοποιός Νίκος Βουρλιώτης – NiVo (Μώρις) και η ραδιοφωνική παραγωγός και YouTuber Zoe Pre (Έθελ). Την πρεμιέρα παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, οι Πέτρος Πολυχρονίδης, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η blogger του littlethings.sweetlife Αγγελική Αυγέρη και ο mr.music.gr Δημήτρης Μπάρμπας.

Φέτος το Πάσχα μας θα είναι διαφορετικό: κινηματογραφικά παιχνιδιάρικα πορτοκαλί και θα κινηθεί σε ιταλικές γεύσεις με πολύ χουρχουρητό και δράση! Αφεθείτε ελεύθερα στο παρακλητικό για φαγητό βλέμμα του Γκάρφιλντ και συντροφεύστε τον στην πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού!

Γκαρφιλντι: Γάτος με Πέταλα

Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Βικ – ο Γκάρφιλντ και ο σκυλοφίλος του, Όντι, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Βικ σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Στην ελληνική µεταγλώττιση ακούγονται: Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Μήλιος, Κώστας Τερζάκης, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Στεφανία Φιλιάδη, Τηλέµαχος Κρεβάικας, Βασίλης Παπαστάθης, Zoe Pre, Νίκος Βουρλιώτης, Δηµήτρης Σάρλος, Βάσια Λακουµέντα, Χριστίνα Αλεξίου, Χρήστος Συριώτης, Τίτος Γρηγορόπουλος, Panos Dent, Ζωή Κατσάτου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Ηλίας Ρέλλας

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;