Θανάσης Ευθυμιάδης: Μικρές ιστορίες, μεγάλα μαθήματα - Η επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου μνήμης
Το βιβλίο Μικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα, ένα βιβλίο μνήμης που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις KEYBOOKS, παρουσιάστηκε στο Θέατρο Ροές.

Θανάσης ΕυθυμιάδηςΜικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα¨ ένα βιβλίο μνήμης που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις KEYBOOKS. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του στο Θέατρο Ροές.

Το βιβλίο Μικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα, ένα βιβλίο μνήμης που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις KEYBOOKS, παρουσιάστηκε στο Θέατρο Ροές.

Φίλοι και συνεργάτες του βρέθηκαν για την παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του με τις ιστορίες και τις συναντήσεις που επέλεξε η μνήμη του να συγκρατήσει, από τότε που θυμάται τον εαυτό του μέχρι σήμερα.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, η Μελίνα Μερκούρη, ο Δημήτρης Χορν, αλλά και… η μητέρα του, η γιαγιά του και η ξαδέρφη του κάνουν το πέρασμά τους, μεταξύ άλλων, στις 38 μικρές, τυχερές αλλά καθόλου τυχαίες, ιστορίες του Θανάση Ευθυμιάδη. Αφηγήσεις έντονα συγκινητικές, γεμάτες καλοσύνη και ανθρωπιά.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης με ευαισθησία αλλά και χαρά μίλησε για όλους αυτούς του ανθρώπους που έχουν αφήσει έντονο το στίγμα τους μέσα στη καρδιά του ενώ ο εκδότης του Βασίλης Βαρδάκας δεν παρέλειψε να σημειώσει για την επιτυχημένη διαδρομή του Θανάση Ευθυμιάδη στο κόσμο του βιβλίου ότι «όλοι έχουμε μέσα μας ένα βιβλίο αλλά όταν φτιάξεις και το δεύτερο τότε μπορείς να είσαι συγγραφέας».

Οι Μικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα του Θανάση Ευθυμιάδη KEYBOOKS θα μπορούσαν να είναι οι μεγάλοι μας Δάσκαλοι και τα μοναδικά προσωπικά μας μαθήματα, όσο χαρούμενα ή δύσκολα κι αν υπήρξαν όπως λέει ο ίδιος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;