Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα (25/4-1/5)
Οι ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφους την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου.

Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα του Απριλίου -που είναι και η τελευταία εβδομάδα πριν τη Μεγάλη Βδομάδα και το Πάσχα- και η κινηματογραφική εβδομάδα που πλησιάζει αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα.

Αυτή την εβδομάδα θα δούμε το «Challengers» του Luca Guadagnino, το πολυαναμενόμενο αθλητικό ρομάντσο με τη Zendaya στο επίκεντρο ενός περίεργου ερωτικού τριγώνου. Ακόμη, αυτή την εβδομάδα κάνει πρεμιέρα και το «Μην ανοίγεις την πόρτα», η πρώτη κινηματογραφική παραγωγή των UNBOXHOLICS.

Αυτά και άλλα πολλά έρχονται αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

1. Challengers

Υπόθεση:  Η Τάσι είναι μια δυναμική, πρώην κορυφαία τενίστρια και νυν προπονήτρια που δεν απολογείται για τις μεθόδους της εντός και εκτός γηπέδου. Είναι παντρεμένη με έναν πρωταθλητή, ο οποίος δέχεται απανωτές ήττες. Η στρατηγική της για την ανάκαμψη του συζύγου της παίρνει αναπάντεχη στροφή όταν εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τον ξοφλημένο Πάτρικ, ο οποίος είναι ο πρώην καλύτερός του φίλος και παλιός σύντροφος της Τάσι. Καθώς το παρόν και το παρελθόν τους συγκρούονται και η ένταση κλιμακώνεται, η Τάσι πρέπει να αναρωτηθεί ποιο είναι το τίμημα της νίκης.

2. Χωρίς Οξυγόνο

Υπόθεση: Η παροχή οξυγόνου είναι πάρα πολύ δύσκολη στο εγγύς μέλλον, αναγκάζοντας μια μητέρα και μια κόρη να παλέψουν για να επιβιώσουν, όταν δύο άγνωστοι φτάνουν απελπισμένοι για ένα οξυγονωμένο καταφύγιο.

3. Ζωντανό πνεύμα

Υπόθεση:  Όπως κάθε καλοκαίρι, η Σαλομέ επιστρέφει για διακοπές στο χωριό της οικογένειάς της, που βρίσκεται στα πορτογαλικά βουνά. Αν και οι διακοπές ξεκινούν με ανέμελη ατμόσφαιρα, η γιαγιά της ξαφνικά πεθαίνει. Ενώ οι ενήλικες κατασπαράζουν ο ένας τον άλλον στην κηδεία, η Σαλομέ στοιχειώνεται από το πνεύμα εκείνης που θεωρούνταν μάγισσα.

4. Μην ανοίγεις την πόρτα

Υπόθεση: Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος, η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στην σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Έπειτα από 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι UNBOXHOLICS έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με original περιεχόμενο σε όλους τους digital προορισμούς τους και αυτή είναι η πρώτη τους ταινία.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;