Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα (2 - 8/5)
Οι ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους την Μεγάλη Εβδομάδα.

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι εδώ και η φάση με τις ταινίες της εβδομάδας θέλει λίγες και καλές. Φυσικά, αυτή την εβδομάδα θα πάρουμε μία «γεύση» από το Barbenheimer, αφού κάνει πρεμιέρα το «The Fall Guy» με πρωταγωνιστές τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Έμιλι Μπλαντ.

Παράλληλα, οι φαν του Χάρι Πότερ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την επανέκδοση της δεύτερης ταινίας με τίτλο «Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά». Από την άλλη πλευρά οι λάτρεις του horror θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία «Στον Ιστό του Τρόμου».

 

1. The Fall Guy

Υπόθεση: Είναι ένας κασκαντέρ, και όπως συμβαίνει σε όλους τους συναδέλφους του, τον ανατινάζουν, τον πυροβολούν, τον χτυπάνε με αυτοκίνητα, τον ρίχνουν από παράθυρα και τον πετάνε από δυσθεώρητα ύψη, όλα στο όνομα της διασκέδασής μας. Και τώρα, έχοντας επιβιώσει από ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σαν κασκαντέρ. Τι μπορεί να πάει καλά;

2. Στον ιστό του τρόμου

Υπόθεση: Ο Καλέμπ, ένας μοναχικός νεαρός άντρας, αποκομμένος από φίλους και οικογένεια, με αδυναμία στα εξωτικά ζώα, φέρνει στο διαμέρισμα του μια δηλητηριώδη αράχνη που ανήκει σε ένα σπάνιο και πολύ επικίνδυνο είδος. Η αράχνη θα χρειαστεί μόλις μια στιγμή για να δραπετεύσει και να μετατρέψει ολόκληρο το κτίριο σε μια φριχτή παγίδα θανάτου. Την ίδια ώρα, η αστυνομία σφραγίζει το κτίριο, εγκλωβίζοντας τους κατοίκους. Πλέον, ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν είναι κάποιο σημείο διαφυγής.

3. Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά (Επανέκδοση) 

Υπόθεση: Αμάξια που…πετούν, δένδρα που…επιτίθενται και ένα παράξενο ξωτικό, που έρχεται να προειδοποιήσει τον Χάρι Πότερ, στο ξεκίνημα της δεύτερης χρονιάς αυτού του εκπληκτικού ταξιδίου στον κόσμο της μαγείας! Αυτή τη χρονιά στο Χόγκουαρτς , οι αράχνες μιλούν, τα γράμματα σαλεύουν και διαμαρτύρονται και ο Χάρι γνωρίζει τη γλώσσα των φιδιών, κάτι που στρέφει ακόμα και τους φίλους του εναντίον του!

Η δεύτερη τάξη αποδεικνύεται μια χρονιά περιπέτειας και κινδύνου, όταν μια επιγραφή πάνω σε τοίχο του σχολείου, γραμμένη με αίμα, ανακοινώνει ότι «Η Κάμαρα με τα Μυστικά Άνοιξε!». Για να σωθεί πλέον η Σχολή, ο Χάρι, η Ερμιόνη και ο Ρον πρέπει να χρησιμοποιήσουν όσες μαγικές ικανότητες έχουν και να επιστρατεύσουν όλο το κουράγιο τους!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;