Νέα Σμύρνη: Αφέθηκε ελεύθερος ο δράστης - Αναβλήθηκε η δίκη του
Νέα Σμύρνη: Αφέθηκε ελεύθερος ο 22χρονος δράστης - Πότε θα δικαστεί

Μία νεαρή κάτοικος της Νέας Σμύρνης προέβη σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, την οποία συνοδεύει σχετικό video που έγινε viral στα social media. Ειδικότερα, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στα social media και έγινε viral στο Facebook, η κοπέλα κατήγγειλε πως ένας άγνωστος νεαρός την ακολούθησε για εκατοντάδες μέτρα ως την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει.

Σύμφωνα με video από την κάμερα της πολυκατοικίας, μάλιστα, μόλις η κοπέλα μπήκε στην πολυκατοικία, ο νεαρός προσπάθησε να μπει σπρώχνοντας την πόρτα, αλλά αυτή ήταν κλειστή. Λίγο πριν ο νεαρός είχε βγάλει το μόριό του από το παντελόνι του. Ο νεαρός εντοπίστηκε, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη την Πέμπτη (6/5), ενώ απ’ ότι αποδείχθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο, καθώς αναγνωρίστηκε ως δράστης σε παραπάνω από 4 κοπέλες.

Ο 22χρονος δράστης οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της παλιάς σχολής της Ευελπίδων, καθώς ακολούθησε τη διαδικασία Αυτοφώρου, όπου και θα καθοριστούν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 22χρονος έλαβε αναβολή και αναμένεται να δικαστεί την Παρασκευή 14 Μαΐου. Μέχρι τότε έχει αφεθεί ελεύθερος.

Τέλος, ο 22χρονος που θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 14 Μαΐου είναι φοιτητής της σχολής Μηχανολόγων – Μηχανικών των ΤΕΙ, και πέρασε τις προηγούμενες ημέρες στα κρατητήρια αναλογιζόμενος τις πράξεις του.

Νέα Σμύρνη: Αναφορές για απόπειρες βιασμού – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ενδείξεις ότι ο νεαρός είχε εμπλακεί σ απόπειρα βιασμού. Ειδικότερα, υπάρχει μία καταγγελία του περασμένου Αυγούστου από μία 22χρονης γυναίκα, σύμφωνα με την οποία ένας νεαρός άνδρας που προσομοιάζει με τον συλληφθέντα, της επιτέθηκε έξω από την πολυκατοικία της, την έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε να της βγάλει το σορτσάκι. Η συγκεκριμένη καταγγελία βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών, οι οποίες προσπαθούν να διαπιστώσουν αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Παράλληλα, υπάρχουν και καταγγελίες που εξετάζονται για επιθέσεις μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικιών στον Νέο Κόσμο σε γυναίκες, που έχουν να κάνουν με ανάρμοστες προσεγγίσεις και βίαια συμβάντα, ενώ οι αστυνομικοί γυρίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια πίσω και ανασύρουν υποθέσεις περίεργες από την περιοχή του κέντρου, της Νέας Σμύρνης, της Ακρόπολης και του Αγίου Δημητρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;