Νέα Σμύρνη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης - Είχε εμπλακεί σε τέσσερα ακόμη περιστατικά
Νέα Σμύρνη: Εξελίξεις στην καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που έκανε νεαρή κοπέλα.

Μία νεαρή κάτοικος της Νέας Σμύρνης προέβη σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, την οποία συνοδεύει σχετικό video που έγινε viral στα social media. Ειδικότερα, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στα social media και έγινε viral στο Facebook, η κοπέλα κατήγγειλε πως ένας άγνωστος νεαρός την ακολούθησε για εκατοντάδες μέτρα ως την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει.

Σύμφωνα με video από την κάμερα της πολυκατοικίας, μάλιστα, μόλις η κοπέλα μπήκε στην πολυκατοικία, ο νεαρός προσπάθησε να μπει σπρώχνοντας την πόρτα, αλλά αυτή ήταν κλειστή. Λίγο πριν ο νεαρός είχε βγάλει το μόριό του από το παντελόνι του.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η αστυνομία διερεύνησε το περιστατικό, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί χθες, Πέμπτη (6/5), να ταυτοποιηθεί και στη συνέχεια να συλληφθεί ο 22χρονος δράστης. Σημειώνεται πως μέχρι στιγμή και μετά την ανάρτηση του θύματος, άλλες τέσσερις γυναίκες έχουν αναγνωρίσει τον 22χρονο ως δράστη σε ανάλογα περιστατικά παρενόχλησης. Τα τρία περιστατικά σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Καταλυτικό ρόλο για τη σύλληψή του έπαιξαν τα δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στην πόρτα της εισόδου στην πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης, την οποία είχε αγγίξει, όπως φαίνεται και στο video. Μάλιστα, παρότι κατά την προσαγωγή του αρνιόταν κάθε εμπλοκή, παραδέχτηκε τις πράξεις του μόλις οι αστυνομικοί τού είπαν πως έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του.

Λίγο αργότερα, σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη, ενώ έχει κατασχεθεί ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;