Όσκαρ 2021: Που μπορείς να απολαύσεις τις φετινές υποψήφιες ταινίες;
Σε ποιες υπηρεσίες μπορείς να απολαύσεις τις ταινίες που συγκέντρωσαν υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2021.

Στις 15 Μαρτίου ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2021 και σηματοδοτούν την τελική φάση όπου τα μέλη της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου ψηφίζουν για το ποιοι τελικά θα παραλάβουν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο την Κυριακή, 25 Απριλίου. Αν θέλεις και εσύ να προετοιμαστείς για την μεγάλη βραδιά των βραβείων, σου έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με το που μπορείς να βρεις και να απολαύσεις τις φετινές υποψήφιες ταινίες για τα Όσκαρ.

Καλή θέαση!

Netflix

Mank

Υπόθεση: Το Χόλιγουντ του 1930 επανεκτιμάται μέσα από τα μάτια του ενοχλητικού κοινωνικού κριτικού και αλκοολικού σεναριογράφου Herman J. Mankiewicz καθώς αγωνίζεται για να ολοκληρώσει το σενάριο της ταινίας “Ο πολίτης Κέιν” (1941).

Υποψηφιότητες Όσκαρ: Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία, A’ Ανδρικός, Β’ Γυναικείος, Διεύθυνση Φωτογραφίας, Κοστούμια, Μακιγιάζ και Hairstyling, Μουσικό Σκορ, Σκηνογραφία, Ήχος

The Trial of the Chicago 7

Υπόθεση: Η ιστορία της δίκης 7 ατόμων με διάφορες κατηγορίες που αφορούν την εξέγερση στο Συνέδριο των Δημοκρατικών που έγινε το 1968 στο Σικάγο του Ιλινόις.

Υποψηφιότητες Όσκαρ: Καλύτερη Ταινία, Β’ Ανδρικός, Διεύθυνση Φωτογραφίας, Μοντάζ, Μουσικό Σκορ, Πρωτότυπο Σενάριο

Ma Rainey’s Black Bottom

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια μιας ηχογράφησης, οι εντάσεις αυξάνονται μεταξύ της Ma Rainey, του φιλόδοξου τρομπετίστα και της λευκής διοίκησης που αποφάσισε να ελέγξει την ανεξέλεγκτη “Μητέρα των Μπλουζ”.

Υποψηφιότητες Όσκαρ: A’ Ανδρικός, Α’ Γυναικείος, Κοστούμια, Μακιγιάζ και Hairstyling, Σκηνογραφία

Pieces of a Woman

Υπόθεση: Όταν η γέννα μιας νέας μητέρας καταλήγει σε μια αδιανόητη τραγωδία, ξεκινά μια ολόκληρη οδύσσεια πένθους που χαλάει τις σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι και στην ευρύτερη οικογένεια. Σε μία βαθιά προσωπική ιστορία μιας γυναίκας που μαθαίνει να ζει παράλληλα με την απώλεια που βίωσε.

Υποψηφιότητες Όσκαρ: Α’ Γυναικείος

Hillbilly Elegy

Υπόθεση: Μια επείγουσα τηλεφωνική κλήση αναγκάζει έναν μαθητή του Γέιλ να επιστρέψει πίσω στο σπίτι του στο Οχάιο. Σε μία ιστορία που περνά μέσα από τρεις γενιές βλέπουμε την ιστορία της Αμερικής.

Υποψηφιότητες Όσκαρ: Β΄ Γυναικείος, Μακιγιάζ και Hairstyling

The White Tiger

Υπόθεση: Ένας φιλόδοξος Ινδός οδηγός χρησιμοποιεί το πνεύμα και την πονηριά του για να ξεφύγει από τη φτώχεια και να ανέβει στην κορυφή. Ένα επικό ταξίδι βασισμένο στο best-seller των New York Times.

Υποψηφιότητες: Διασκευασμένο Σενάριο

Over The Moon

Υπόθεση: Σε αυτό το μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων, ένα κορίτσι χτίζει ένα πύραυλο και φτάνει στο φεγγάρι, ελπίζοντας να συναντήσει μια μυθική θεά.

Υποψηφιότητες: Ταινία Κινουμένων Σχεδίων

Da 5 Bloods

Υπόθεση: Τέσσερις Αφροαμερικανοί βετεράνοι μάχονται με τις δυνάμεις του ανθρώπου και της φύσης όταν επιστρέφουν στο Βιετνάμ αναζητώντας τα οστά του νεκρού αρχηγού της ομάδας τους και τη χρυσή περιουσία που τους βοήθησε να κρύψουν στον πόλεμο.

Υποψηφιότητες: Μουσικό Σκορ

News of the World

Υπόθεση:Ένας βετεράνος του εμφυλίου πολέμου συμφωνεί να παραδώσει ένα κορίτσι, που είχε πάρει ο λαός των Kiowa πριν από χρόνια, στη θεία και τον θείο της, παρά τη θέλησής της. Ταξιδεύουν εκατοντάδες μίλια και αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους καθώς αναζητούν ένα μέρος που μπορούν να ονομάσουν σπίτι.

Υποψηφιότητες: Διεύθυνση Φωτογραφίας, Μουσικό Σκορ, Σκηνογραφία, Ήχος

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Υπόθεση: Όταν οι επίδοξοι μουσικοί Lars και Sigrit έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιών στον κόσμο, έχουν τελικά την ευκαιρία να αποδείξουν ότι οποιοσδήποτε αξίζει να έχει ένα όνειρο και αξίζει να αγωνιστεί για αυτό.

Υποψηφιότητες: Καλύτερο Τραγούδι

The Life Ahead

Υπόθεση: Στην παραθαλάσσια Ιταλία, μία γυναίκα που επέζησε από το Ολοκαύτωμα έχει μια επιχείρηση φύλαξης παιδιών και αναλαμβάνει ένα 12χρονο παιδί του δρόμου που, πρόσφατα, την είχε κλέψει.

Υποψηφιότητες: Καλύτερο Τραγούδι

The Midnight Sky

Υπόθεση: Αυτή η μεταποκαλυπτική ιστορία ακολουθεί τον Αυγουστίνο, έναν μοναχικό επιστήμονα στην Αρκτική, καθώς αγωνίζεται για να εμποδίσει τη Σάλι και τους συναδέλφους της αστροναύτες να επιστρέψουν στη Γη που έχει χτυπηθεί από μια μυστηριώδη παγκόσμια καταστροφή.

Υποψηφιότητες: Οπτικά Εφέ

Love and Monsters

Υπόθεση: Σε έναν κόσμο γεμάτο τέρατα, ο Joel μαθαίνει ότι η κοπέλα του βρίσκεται μόλις 85 μίλια μακριά. Για να κάνει το επικίνδυνο ταξίδι, ο Joel ανακαλύπτει τον εσωτερικό του ήρωα που θέλει να είναι με το κορίτσι των ονείρων του.

Υποψηφιότητες: Οπτικά Εφέ

Amazon Prime Video

One Night in Miami…

Υπόθεση:Μια φανταστική αφήγηση μιας απίστευτης βραδιάς όπου συγκεντρώθηκαν οι Muhammad Ali, Malcolm X, Sam Cooke και Jim Brown, για να συζητήσουν τους ρόλους τους στο Κίνημα των πολιτικών Δικαιωμάτων και την πολιτιστική αναταραχή της δεκαετίας του ’60.

Υποψηφιότητες: Β’ Ανδρικός, Διασκευασμένο Σενάριο, Καλύτερο Τραγούδι

Borat Subsequent Moviefilm

Υπόθεση:Ο Μπόρατ επιστρέφει από το Καζακστάν στην Αμερική και αυτή τη φορά αποκαλύπτει περισσότερα για τον αμερικανικό πολιτισμό, την πανδημία του κορωνοϊού και τις πολιτικές εκλογές.

Υποψηφιότητες: Β’ Γυναικείος, Διασκευασμένο Σενάριο

Sound of Metal

Υπόθεση: Η ζωή ενός ντράμερ αλλάζει ριζικά όταν αρχίζει να χάνει την ακοή του.

Υποψηφιότητες: Καλύτερη Ταινία, Α’ Ανδρικός, Β’ Ανδρικός, Πρωτότυπο Σενάριο, Μοντάζ, Ήχος

Μπορείς να το βρεις και σαν PVOD σε υπηρεσίες όπως το COSMOTE TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;