Όσκαρ 2021: Και η φετινή τελετή δε θα έχει κεντρικό παρουσιαστή
Ούτε η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2021 θα έχει κεντρικό παρουσιαστή.

Τα δύο τελευταία χρόνια παρακολουθήσαμε κάτι τελείως διαφορετικό στην Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ. Δεν υπήρχε κεντρικός παρουσιαστής των βραβείων. Κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει και στην 93η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ. Γνωρίζαμε ότι εν μέσω πανδημίας τα Όσκαρ 2021 δε θα έμοιαζαν με αυτά των προηγούμενων ετών και η ανακοίνωση φαίνεται να το επιβεβαιώνει.

Η τελετή για τα φετινά βραβεία θα λάβει χώρα στο Union Station, τον γνωστό σιδηροδρομικό σταθμό του Λος Άντζελες, με παράλληλη παρουσίαση από παραδοσιακό κτήριο που φιλοξενεί τόσα χρόνια τα Όσκαρ, το Dolby Theatre.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι οι παραγωγοί της βραδιάς έδωσαν σαφή οδηγία ότι η τελετή θα γίνει δια ζώσης και θέλουν τους σταρ ντυμένους με επίσημο ένδυμα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η απουσία κεντρικού παρουσιαστή δεν οφείλεται στην πανδημία και τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί αυτή. Για 3η συνεχή χρονιά  θα εφαρμοστεί το συγκεκριμένο σχήμα με σταρ παρουσιαστές των βραβείων στις διάφορες κατηγορίες. Φαίνεται ότι η Ακαδημία τείνει να παγιώσει αυτό το σχήμα (δηλαδή, χωρίς κεντρικό παρουσιαστή), επειδή έτσι μειώνεται ο χρόνος της τηλεοπτικής μετάδοσης και αυτό λειτουργεί καλύτερα στη διατήρηση του ρυθμού μίας τελετής που κάποιες φορές φτάνει πάνω από τέσσερις ώρες.

Οι φετινές τελετές διαφόρων βραβείων όπως οι Χρυσές Σφαίρες 2021 και τα Grammy δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και έχουν σημειώσει ιστορικά χαμηλά τηλεθέασης. Έτσι, τα Όσκαρ 2021 έχουν μια μεγάλη πρόκληση μπροστά τους. Από τη μία πρέπει να πείσουν το κοινό να παρακολουθήσει μια πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα τελετή, αλλά και να αποδείξουν ότι η πανδημία δε θα μειώσει τη λάμψη της φετινής τελετής.

Η 93η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου. Στις 3:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Απριλίου στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;