Lockdown: Πώς θα γίνεται η μετακίνηση σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής - Αποδεικτικά SMS & email
Οι μετακινήσεις σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής θα γίνεται με αποδεικτικά SMS & e-mail.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου θα ανοίξουν τα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής σε όλη την επικράτεια. Πώς, όμως, οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν προς το κομμωτήριο της επιλογής τους; Τι μήνυμα πρέπει να στείλουν στο 13033; Θα μπορούν να αλλάξουν Δήμο;

Από την επόμενη εβδομάδα λειτουργούν και πάλι οι υπηρεσίες των κομμωτηρίων και περιποίησης άκρων, με αυστηρά μέτρα, ραντεβού και όρια πελατών για το εσωτερικό των επιχειρήσεων.

Από Δευτέρα, λοιπόν, επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού ειδικά για το σκοπό αυτό. Η μετακίνηση για το ραντεβού θα γίνεται με αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.

Ο πολίτης θα πρέπει να επικοινωνεί με το κομμωτήριο και να κλείνει ραντεβού. Το κατάστημα θα είναι υποχρεωμένο να του στείλει SMS ή e-mail ως αποδεικτικό του ραντεβού. Την ημέρα του ραντεβού, ο πολίτης θα στέλνει SMS με επιλογή 6 στο 13033 ή θα ετοιμάζει την χειρόγραφη βεβαίωση, και μαζί με το αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή e-mail) μετακινείται από όποια περιοχή θέλει προς την περιοχή που είναι το κομμωτήριο, κουρείο ή κέντρο αισθητικής, για να το επισκεφτεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;