iPhone 13: Όσα θα δούμε στο επίσημο event της Apple
Η μεγάλη στιγμή για την παρουσίαση του iPhone 13 και των αναβαθμισμένων προϊόντων καταφθάνει το βράδυ της Τρίτης 14/09 - Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και τα νέα «έξυπνα» ρολόγια.

Ο Σεπτέμβριος έφτασε η αντίστροφη μέτρηση για το οφίσιαλ event της Apple πλησιάζει στο μηδέν.

Το event αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ (Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021) στις 20.00 ώρα Ελλάδος, όπου και θα δούμε την παρουσίαση των νέων προϊόντων της κολοσσιαίας εταιρείας, αλλά και του πολυαναμενόμενου iPhone 13.

Η Apple επιστρέφει, λοιπόν, σε φυσιολογικούς ρυθμούς κι έτσι, παρά το γεγονός ότι το 2020 η εταιρεία παρουσίασε το iPhone 12 πιο αργά από ότι συνηθίζει, λόγω πανδημίας, φέτος επιστρέφουμε στον κλασικό Σεπτέμβριο.

Τι αναμένεται να μάθουμε, όμως, σήμερα το βράδυ;

iPhone 13: Γενικά χαρακτηριστικά & διαρροές

Tις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διαρροές πληροφοριών, τόσο για τον σχεδιασμό των iPhone 13, όσο και για τα χρώματα, τις νέες δυνατότητές τους και την τιμή τους.

Παρά τις φήμες που θέλουν τον σχεδιασμό να μοιάζει με αυτό του iPhone 12, το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές ως προς τις αναβαθμίσεις που θα μπορούν να κάνουν οι χρήστες.

Σύμφωνα με τις διαρροές, τα iPhone 13 mini και iPhone 13 θα διατίθενται σε 6 χρώματα:

  • μαύρο,
  • μπλε,
  • ροζ,
  • μοβ,
  • λευκό και
  • κόκκινο

Το iPhone 13 mini αναμένεται να κυκλοφορήσει με 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ το iPhone 13 με 128GB ή 256GB.

Τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερα χρώματα:

  • μαύρο,
  • ασημί,
  • χρυσό και
  • χάλκινο.

Το iPhone 13 Pro θα διατεθεί σε εκδόσεις 128GB ή 256GB και το iPhone 13 Pro Max σε 256GB ή 512GB.

Τo iPhone 13 mini θα έχει οθόνη διαγωνίου 5,4 ιντσών, ενώ τα iPhone 13 και iPhone 13 Pro οθόνη διαγωνίου 6.1 ιντσών.

Το iPhone 13 Pro Max θα κινηθεί αρκετά πιο ψηλά, στις 6.7 ίντσες. Μάλιστα, τα δύο Pro μοντέλα εκτιμάται πως θα έχουν για πρώτη φορά οθόνες 120Hz.

iPhone 13 & κλήσεις χωρίς σήμα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg πάλι, η τεχνολογία που θα χρησιμοποιεί θα επιτρέπει στο iPhone 13 να πραγματοποιεί κλήσεις και να στέλνει μηνύματα ακόμη και όταν δεν υπάρχει κανένα σήμα.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η σύνδεσή του με δορυφόρο, με τις συγκεκριμένες δυνατότητες να προορίζονται για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το εργαλείο θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και επαφές έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου, όταν δεν υπάρχει σήμα.

iPhone 13 με βελτιώσεις στα σημεία

Από την πρώτη στιγμή, οι διαρροές ανέφεραν ότι το iPhone 13 δεν θα διαφέρει τρομερά από το iPhone 12 σε επίπεδο σχεδιασμού.

Οι τελευταίες φήμες μιλούν για ένα λίγο μικρότερο notch στο επάνω μέρος της οθόνης και καλύτερα refresh rates, τουλάχιστον για τα πιο ακριβά μοντέλα.

Από τις υπόλοιπες ανακοινώσεις, αναμένουμε να μάθουμε για τον ταχύτερο επεξεργαστή, τις αλλαγές που θα έχουν οι μαγνήτες στο εσωτερικό για το MagSafe, την always-on οθόνη, τα νέα χρώματα και τις εκδόσεις, αλλά και τι θα αλλάξει σε ό,τι αφορά την κάμερα.

Ειδικά σε αυτό το επίπεδο εκτιμάται πως θα έχουμε μια βελτιωμένη εικόνα στον ultrawide φακό, καλύτερο οπτικό ζουμ και υποστήριξη Portrait Mode για το video.

Φωτογραφική κάμερα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η εταιρεία δεν αναμένεται να εισάγει πολλές αλλαγές στη νέα σειρά και η αναβάθμιση της κάμερας λέγεται ότι είναι ένα από τα στοιχεία, στα οποία η Apple θα ποντάρει για να κάνει το iPhone 13 το καλύτερο ίσως τηλέφωνο της χρονιάς.

Οι Pro εκδόσεις θα κάνουν το ντεμπούτο τους με έναν καλύτερο 6-element Ultra Wide lens με autofocus.

Το iPhone 13 Pro αναμένεται να εξοπλιστεί με την τεχνολογία sensor-shift stabilization του iPhone 12 Pro Max, όπως και με το telphoto module.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ακούγεται ότι το iPhone 13 θα είναι εξοπλισμένο με ένα ευρυγώνιο φακό 64 megapixel με ψηφιακό zoom 6xαναμορφικό φακό 64 megapixel για βίντεο (2.1: 1)τηλεφακό 40 megapixel με 3x-5x optical zoom και Lidar 4.0.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι δυνατότητες εικόνας θα είναι εξωπραγματικές.

Apple Watch Series 7 με μεγαλύτερη οθόνη

Παράλληλα με τα iPhone 13, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και τα νέα της «έξυπνα» ρολόγια, τα μοντέλα τη.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, αναμένεται να δούμε στο σημερινό event της εταιρίας, μεγάλη αλλαγή στο σχεδιασμό του κυρίως σώματος, ο οποίος θα είναι πιο τετραγωνισμένος, ενώ θα έχουμε και λεία οθόνη και πιο έντονες άκρες.

Αναμένεται πιο ισχυρός επεξεργαστής, μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά και αισθητήρες που θα προσφέρουν ακόμη περισσότερα δεδομένα στον χρήστη.

Στο θέμα της διάθεσης των Apple Watch Series 7 πάντως υπάρχει ένα ερωτηματικό για το πότε θα γίνουν διαθέσιμα, καθώς εκτιμάται πως θα ακολουθήσουν μερικές εβδομάδες μετά το λανσάρισμα των iPhone 13.

AirPods τρίτης γενιάς

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα και τα πολυαναμενόμενα AirPods ακουστικά τρίτης γενιάς.

Οι πληροφορίες μιλούν για έναν σχεδιασμό που θα θυμίζει τα AirPods Pro, χωρίς, ωστόσο, τα εναλλάξιμα ελαστικά τμήματα των ακουστικών.

Η μπαταρία τους θα είναι μεγαλύτερη, ενώ θα έχουν και μερικά πιο premium χαρακτηριστικά.

AirPods Pro: Τα νέα ακουστικά της Apple είναι γεγονός

Έφτασε η ώρα για τη νέα έκδοση iOS 15

Μπορεί ακόμη και σήμερα να κυκλοφόρησε νέα έκδοση του iOS 14, αλλά σίγουρα θα μάθουμε σύντομα πότε θα γίνει διαθέσιμο το iOS 15 για τα παλαιότερα μοντέλα (θα έρθει προ-εγκατεστημένο στα iPhone 13), καθώς και τα iPadOs 15, watchOS 8 και macOS Monterey.

iOS 15: Ποια μοντέλα iPhone δε θα υποστηρίζει το νέο λογισμικό της Apple

Ειδικά τα νέα λειτουργικά σε iPhone και iPad αναμένεται να παρουσιάσουν τα μεγαλύτερα και πιο εύχρηστα widgets, τα Focus Modes, τη βελτιωμένη σχεδίαση του Safari browser, τα νέα layouts για το FaceTime και τις συνολικές βελτιώσεις στα της διαχείρισης εικόνας και ήχου.

Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από το official event της Apple σήμερα το βράδυ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;