Ανέπαφες συναλλαγές: Οι κάρτες Eurobank μπαίνουν στο Apple Pay
Πώς να εγκαταστήσεις το Apple Pay στην iPhone συσκευή σου. 

Τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ανέπαφες συναλλαγές, χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό τους, θα έχουν εφεξής οι κάτοχοι των καρτών Eurobank Visa και Eurobank Mastercard, δεδομένου ότι η Εurobank προσφέρει στους πελάτες της το Apple Pay.

Πώς γίνονται οι συναλλαγές μέσω Apple Pay

Στις συναλλαγές μέσω Apple Pay, ο χρήστης δεν έρχεται σε επαφή με μετρητά, δεν χρησιμοποιεί την κάρτα του στη φυσική της μορφή, ούτε χρειάζεταο να πληκτρολογήσει το ΡΙΝ του στο τερματικό αποδοχής καρτών (POS).

Ο χρήστης μπορεί απλά να κρατά το iPhone ή το Apple Watch του κοντά στο τερματικό, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια ανέπαφη πληρωμή σε οποιοδήποτε κατάστημα διαθέτει σύστημα POS.

Επαλήθευση πληρωμής

Με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας Eurobank Visa και Mastercard στο Apple Pay, ο αριθμός της κάρτας δεν αποθηκεύεται ούτε στη συσκευή ούτε στους servers της Apple.

Η κάθε πληρωμή με Apple Pay επαληθεύεται με το Face ID ή με το Touch ID ή με κωδικό ασφαλείας της συσκευής.

Ο χρήστης μπορεί να πληρώνει σε όλα τα φυσικά καταστήματα που διαθέτουν τερματικά πληρωμών (POS).

Το Apple Pay διευκολύνει τις πληρωμές σε online αγορές, ενώ επίσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την πραγματοποίηση μικρών, καθημερινών συναλλαγών, όπως πληρωμές για αγορά εισιτηρίων σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στάθμευσης κ.ά. ενώ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση πληρωμών σε εφαρμογές (App) μέσω Apple Watch.

Το Apple Pay διασφαλίζει την ασφάλεια και το απόρρητο: Με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας Eurobank Visa και Mastercard στο Apple Pay, ο αριθμός της κάρτας δεν αποθηκεύεται ούτε στη συσκευή ούτε στους servers της Apple.

Αντίθετα, ένας μοναδικός αριθμός λογαριασμού συσκευής (Device Account Number) κρυπτογραφείται και αποθηκεύεται με ασφάλεια στο πιστοποιημένο τσιπ (industry standard) Secure Element, που έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει με ασφάλεια στη συσκευή τα στοιχεία πληρωμής.

Πώς να εγκαταστήσεις το Apple Pay στο iPhone 

Για να εγκαταστήσεις το Apple Pay, ανοίγεις την εφαρμογή «Wallet» στο κινητό, πατάς το σύμβολο «+» στο πάνω δεξιά τμήμα της οθόνης και ακολουθείς τα βήματα που υποδεικνύονται ώστε να προσθέσεις τις πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες Eurobank Visa και Mastercard.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1