Clubhouse: Διαθέσιμη η Android εκδοχή του παγκοσμίως - Δείτε από πότε
Η Android εκδοχή του Clubhouse επεκτείνει τη διαθεσιμότητά της παγκοσμίως.

Το Clubhouse είναι ένα “audio-based social media app”, που έγινε viral μόλις τη χρησιμοποίησε ο Elon Musk. Αποτελεί μία social media υπηρεσία, με την οποία οι χρήστες μπορούν να μεταδίδουν μηνύματα μέσω της φωνής τους, επιτρέποντάς τους να μιλούν, να μοιράζονται ιστορίες, να ανταλλάσσουν ιδέες και να συνδέονται με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Το Clubhouse είναι ιδιαίτερα “κλειστό”, αφού μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμο μόνο για iOS συσκευές, ενώ αν ήθελες να δημιουργήσεις λογαριασμό, έπρεπε κάποιος/κάποια που έχει ήδη λογαριασμό στο Clubhouse να σε προσκαλέσει. Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται η πλατφόρμα άρχισε να “ανοίγεται”, καθώς μόλις μία εβδομάδα πριν λάνσαρε την Android εκδοχή της, η οποία ήταν διαθέσιμη μόνο στο Play Store των Η.Π.Α.

Με νέα ανάρτησή της, λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Μαΐου η Clubhouse ενημέρωσε το κοινό ότι η εφαρμογή για τους χρήστες των Android θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμη με πρώτη χώρα τη Βραζιλία. Έπειτα, θα ακολουθήσει η Ιαπωνία και η Ρωσία την προσεχή Τρίτη, η Ινδία και η Νιγηρία την Παρασκευή, συνεχίζοντας παγκοσμίως μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;