iPhone 12: Η Apple παρουσίασε τα νέα smartphones με 5G - Μοντέλα & Τιμές (Vid)
Όσα παρουσιάστηκαν στο λανσάρισμα της νέας σειράς iPhone 12 - Τα 4 νέα μοντέλα, τα χαρακτηριστικά, οι τιμές τους και τα νέα χρώματα!

iPhone 12: Η Apple παρουσίασε το νέο smartphone με 5G – Μοντέλα & Τιμές (Vids)

Ο τεράστιος τεχνολογικός κολοσσός που λέγεται Apple Inc, παρουσίασε, το βράδυ της Τρίτης (13/10), τη νέα σειρά iPhone 12.

Η ετήσια εκδήλωση λανσαρίσματος πραγματοποιήθηκε, όπως είχαμε γράψει και τότε, σχεδόν έναν μήνα αργότερα από την αρχικά προκαθορισμένη ημερομηνία, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Oι φήμες για τα νέα χαρακτηριστικά, τις τιμές ακόμα και τα χρώματα των νέων μοντέλων, “οργίαζαν” το τελευταίο διάστημα και ήρθε η στιγμή το αγοραστικό κοινό να μάθει επιτέλους πώς είναι τα νέα iPhone 12.

Η Οθόνη του iPhone 12

Η οθόνη του iPhone 12 έχει την ίδια διαγώνιο με το iPhone 11 στις 6,1 ίντσες, ωστόσο, το καινούριο μοντέλο είναι πιο μικρό σε εξωτερικές διαστάσεις, καθώς έχουν μειωθεί τα εσωτερικά πλαίσια.

Tο iPhone 12 είναι 11% πιο λεπτό, 15% μικρότερο σε όγκο και 16% πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του.

4 νέα μοντέλα iPhone 12

Θα κυκλοφορήσουν τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, τα οποία είναι:

1) Το iPhone 12 mini 5.4 ιντσών,

2) Το iPhone 12 6.1 ιντσών,

3) Το iPhone 12 Pro στις 6.1 ίντσες

και

4) Το iPhone 12 Pro Max στις 6.7 ίντσες.

Έχεις κινητό Αpple; Θα μπορείς να ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητό σου με «ψηφιακό κλειδί»

Η έκδοση “Pro” τρεις κάμερες.

Το νέο τηλέφωνο θα έχει γυάλινο κάλυμμα «κεραμικής ασπίδας» για να αντιστέκεται στις ρωγμές όταν πέσει, ενώ επίσης, θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρώματα.

Οι Τιμές στα νέα iPhone 12

Οι τιμές που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

-iPhone 12 Mini: $699,

-iPhone 12: $799,

-iPhone 12 Pro: $999,

-iPhone 12 Pro Max: $1099

Επιπλέον, θα έχει ένα «έξυπνο» ηχείο HomePod Mini, χρώματος λευκό και γκρι, το οποίο θα στοιχίζει 99 $ και θα κυκλοφορήσει από τις 16 Νοεμβρίου 2020.

Το νέο HomePod προσφέρει νέες λειτουργίες, όπως, επιτρέποντας την ακρόαση από πολλούς χρήστες σε ένα σπίτι και την αποστολή πληροφοριών σε συστήματα που βασίζονται στο αυτοκίνητο.

Για παράδειγμα, ένας χρήστης μπορεί να ακούει οδηγίες πλοήγησης προς ένα κατάστημα.

ΜagSafe

Η Apple παρουσίασε επίσης νέες μαγνητικές θήκες και πορτοφόλια που «κολλούν» στο κινητό και την οπίσθια όψη της θήκης μέσω της τεχνολογίας MagSafe, καθώς και φορητούς, ασύρματους φορτιστές για Apple Watch και iPhone 12.

HomePod mini

Στην σειρά Home pod, η Apple παρουσίασε απόψε τα HomePod mini, μικρά, smart ηχεία που αλληλεπιδρούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με όλες τις φορητές συσκευές της Apple.

Στις δυνατότητες της νέας, μικρότερης εκδοχής, περιλαμβάνεται η αναπαραγωγή μουσικής σε πλήρη γωνία 360 μοιρών, ενδοεπικοινωνία με άλλα HomePods και ακουστικά, καθώς και έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών του σπιτιού σε πραγματικό χρόνο.

Διαθέτει επιφάνεια αφής για τον έλεγχο της έντασης και λειτουργεί με τσιπ S5. Σε περίπτωση pairing με άλλο HomePod mini, το ζεύγος ηχείων προσφέρει στερεοφωνικό ήχο με bluetooth διασύνδεση. Εκτός από Intercom, οι χρήστες μπορούν να ηχογραφούν μηνύματα και να τα στέλνουν σε iPhone, Apple Watch, Carplay, iPad κ.λπ – ακόμα και στα Airpods. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 99 δολάρια και θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα – λευκό και space grey.

Η νέα λειτουργία του Spotify θα σου βρίσκει τα τραγούδια που ψάχνεις μέσω στίχων

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Verizon Communications Inc, Hans Vestberg, δήλωσε ότι τα νέα iPhone θα συνεργαστούν με το δίκτυο υπερηχητικής ζώνης 5G που έχει σχεδιαστεί για την ανακούφιση των σημείων συμφόρησης σε μεγάλες πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, καθώς και σε πολυσύχναστες περιοχές όπως τα στάδια NFL.

H νέα σειρά iPhone «καλείται» πλέον να αποδείξει ότι η Apple συνεχίζει να παρασύρει σε κύμα ενθουσιασμού τους καταναλωτές της, αυτή τη φορά με το ασύρματο δίκτυο 5G, του οποίου η ταχύτητα ξεπερνά τα ποσοστά δεδομένων των προηγούμενων δικτύων.

Για πολλούς από τους φανς των iPhone , θα είναι και η πρώτη τους εμπειρία με δίκτυα 5G.

Τεχνολογικά νέα και εξελίξεις στο Neolaia.gr!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

iOS 14: Το νέο λογισμικό της Apple είναι διαθέσιμο από σήμερα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;