Αpple: Αναβάλλεται η παρουσίαση των iPhone 12
Η παρουσίαση των iphone 12 ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, όταν η Apple παρουσιάζει τα νέα smartphone που πρόκειται να βγάλει στην αγορά

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal, φαίνεται πως η Apple αναμένεται να αναβάλει την παρουσίαση των πολυαναμενόμενων μοντέλων iPhone 12.

Η παρουσίαση των Iphone 12 ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο, όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε χρόνο τέτοιο μήνα, όπου η εταιρία ανακοινώνει τα νέα smartphone που πρόκειται να βγάλει στην αγορά και που το κοινό περιμένει με αδημονία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως, η παρουσίαση των iPhone 12 θα μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία, δεδομένου ότι η παραγωγή των νέων κινητών έρχεται επίσης αντιμέτωπη με τις αρνητικές συνέπειες του κορωνοϊού covid-19.

Όπως υπολογίζεται, έχει περιοριστεί το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τις νέες συσκευές της Apple, αφού εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο έχουν τεθεί εκτός εργασίας ή έχουν απολυθεί, λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

iPhone SE 2ης γενιάς:

Πρόσφατα παρουσιάστηκε (15/04) και το νέο iPhone SE 2ης γενιάς, ένα μικρότερο και προσιτό smartphone, το οποίο έχει εμφάνιση iPhone 8, δηλαδή οθόνη 4.7″ IPS LCD Retina με μεγάλα bezels και home button με Touch ID.

To iPhone SE 2020 κυκλοφόρησε στα μέσα του Απρίλη, σε τιμές €499 για version 64GB, €549 για 128GB και €669 για 256GB, ενώ συμπεριλαμβάνεται δωρεάν 1 χρόνος στην υπηρεσία Apple TV+.

Το νέο iPhone SE διατίθεται σε λευκό, κόκκινο και μαύρο χρώμα.

Το iPhone SE κυκλοφόρησε στην αγορά από 499 ευρώ – Βρες το ΕΔΩ! (Οnline Αγορά)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;