Πώς να απομονώσεις τους εξωτερικούς θορύβους για να κυλήσει ομαλά η καθημερινότητα στην πόλη
Τόσο η συγκατοίκηση όσο και η καθημερινότητα σε πολύβουο αστικό κέντρο δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, από άποψη ήχων. Κι επειδή τα "ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ" έχουν ήδη ξεκινήσει, εμείς ξέρουμε πώς θα εγκαινιάσουμε τη νέα εποχή του χρόνου: Χωρίς ενοχλήσεις και χωρίς μπλεξίματα.

Η συγκατοίκηση με ένα φιλικό πρόσωπο δεν ήταν ποτέ το piece of cake των διαπροσωπικών σχέσεων, γι’ αυτό και είναι καλό να μπαίνουν από νωρίς κάποια ground rules και να προσπαθείτε να μην τα υπερβαίνετε. Τα πηγαίνετε καλά, αγαπιέστε, ΟΚ, κατανοητό, αλλά δεν θα είστε συνέχεια στη ίδια φάση, ούτε θα θέλετε να κάνετε τα ίδια πράγματα μέσα σε ένα διαμέρισμα 40, 50 ή 60 τετραγωνικών. Όταν πχ ο ένας διαβάζει για το Πανεπιστήμιο ή παρακολουθεί online μάθημα στο zoom και ο άλλος θέλει να βάλει τη μουσική στη διαπασών και να χορεύει ΜΑΤΑΧΑΡΙ, ή που θα γίνει Βατερλό ή που θα κληθείτε να βρείτε μια λύση.

Η χρυσή τομή στις σχέσεις είναι μεγάλη υπόθεση και δεν αναλύεται με προκαθορισμένες συνταγές και κοινότυπες how-to-do λίστες. Δεν είναι αντικειμενικό δηλαδή το πώς θα βρείτε τη δική σας χρυσή τομή, εσείς το ξέρετε αυτό. Είναι αντικειμενικό, όμως, ότι η χρυσή τομή που θα βρείτε, θα πρέπει να βασίζεται στον σεβασμό και την κατανόηση που θα δείχνετε ο ένας στις ανάγκες του άλλου.

Δεν είναι μόνο η συστηματική τηλε-πραγματικότητα που μας έφερε στο σημείο να βάλουμε κάποια όρια στη συγκατοίκηση. Το να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου με κάποιον και να πρέπει ταυτόχρονα να τηρείς το δικό σου πρόγραμμα, δεν ήταν ποτέ το πιο εύκολο challenge.

Τι γίνεται άρα όταν θέλεις να ακούσεις τη μουσική σου ή να μιλάς στο τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση, την ώρα που άλλος πασχίζει να συγκεντρωθεί για ένα project στη δουλειά ή τη Σχολή; Κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Φοράς τα ακουστικά σου και δεν ενοχλείς τον άλλον, αυτό κάνεις. Για την ακρίβεια, φοράς τα νέα FreeBuds 4, τα ασύρματα ακουστικά της HUAWEI και το πρόβλημα με τους ενοχλητικούς θορύβους μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Τα Bluetooth True Wireless Stereo (TWS) HUAWEI FreeBuds 4 αποτελούν τη νέα προσθήκη στη σειρά TWS ακουστικών της HUAWEI και είναι τα πρώτα ακουστικά παγκοσμίως που διαθέτουν τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM) και Active Noise Cancellation (ANC).

Τι άλλο να ζητήσεις από ένα ζευγάρι ακουστικά το 2021;

Το πρώτο-πρώτο είναι ότι θέλουμε να είναι ασύρματα για να μην μπερδεύονται τα καλώδια και κλυδωνίζεται το νευρικό μας σύστημα. Την ίδια στιγμή θέλουμε να είναι και στερεοφωνικά – δηλαδή true wireless stereo (TWS)- και φυσικά να έχουν καλή μπαταρία, κορυφαία ποιότητα ήχου και το σημαντικότερο όλων: Να προσφέρουν απομόνωση από εξωτερικούς θορύβους, το γνωστό Active Noise Cancellation (ANC), ώστε να συγκεντρώνεσαι στη μουσική σου, να κάνεις deep dive σε σκέψεις και να μην αποπροσανατολίζεσαι από ήχους και θορύβους εντός σπιτιού, όταν ο άλλος θέλει να δει ποδόσφαιρο ή να ακούσει ένα podcast με τέρμα τα ντεσιμπέλ. *Απασχολεί και μένα το ζήτημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά όχι στις 03:00 η ώρα το πρωί να βάζεις το audio στη διαπασών. Φόρα τα ακουστικά σου και άσε μας να κοιμηθούμε γιατί δουλεύουμε το πρωί.-

Αυτό που επίσης ζητάμε σήμερα από ένα ζευγάρι ακουστικά είναι να μπορούν να συνδέονται ταυτόχρονα σε δύο συσκευές, έτσι ώστε να μπορούμε κι εμείς να απαντάμε σε κλήσεις στο smartphone, την ίδια ώρα που είμαστε σε videocall ή βλέπουμε μία ταινία στο laptop. Όλες αυτές οι απαιτήσεις καλύπτονται από ένα ζευγάρι TWS ακουστικά που δεν είναι άλλα από τα FreeBuds 4 της HUAWEI, τα οποία είναι ευτυχώς διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Χάρη στη λειτουργία ANC, το ελαφρύ βάρος τους, την υψηλή ποιότητα ήχου και τις δυνατότητες έξυπνης συνδεσιμότητας που προσφέρουν, τα HUAWEI FreeBuds 4, όχι μόνο σου δίνουν τον εξαιρετικό, κρυστάλλινο ήχο που ζητούσες, αλλά μεταφέρουν την εμπειρία ANC ακρόασης σε άλλο επίπεδο.

Κάπως έτσι θα πηγαίνει σε όλες τις περιστάσεις, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τη συνύπαρξη στο σπίτι, το remote work ή τη yoga μετά μουσικής. Τα νέα ασύρματα ακουστικά της HUAWEI θα σε καλύπτουν παντού. Με το Active Noise Cancellation θα απομονώσεις τους ενοχλητικούς, εκκωφαντικούς θορύβους της μεγαλούπολης, όταν αράζεις στο μπαλκόνι το απόγευμα και θες να χαλαρώσεις ακούγοντας μουσική, χωρίς να σου τρυπάνε το τύμπανο τα κομπρεσέρ, οι συναγερμοί αυτοκινήτων που βαράνε σα δαιμονισμένοι ή οι σειρήνες οχημάτων και περιπολικών από τον δρόμο. Ακόμα και όταν είσαι εκτός σπιτιού, όμως, μπορείς επιτέλους να απολαύσεις μία βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς σου ή να κάνεις την outdoors γυμναστική σου, φορώντας τα HUAWEI FreeBuds 4 χωρίς να ενοχλείσαι πια από τους θορύβους του εξωτερικού περιβάλλοντος- τόσο απλό.

Σε σύγκριση με τα FreeBuds 3, τα απολύτως αεροστεγή HUAWEI FreeBuds 4 βελτιώνουν εντυπωσιακά την ποιότητα του μπάσου, αυξάνοντας την έντασή του κατά 15%.

Με το Active Noise Cancellation (ANC) απενεργοποιημένο, μπορείς να ακούς 4 ώρες μουσική συνεχόμενα, ενώ μαζί με τη θήκη φόρτισης, η διάρκειά τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, για να ακούς ό,τι μουσική σου φτιάχνει τη διάθεση εντός και εκτός σπιτιού. Με το ANC ενεργοποιημένο, τα νέα ακουστικά της HUAWEI σου προσφέρουν 2,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ενώ χάρη στην κορυφαία τεχνολογία “quick charge”, μετά από φόρτιση μόλις 15 λεπτών μπορείς να ακούς μουσική για 2,5 ώρες. Τέρμα πια η αντίστροφη μέτρηση για το πότε θα πέσει η μπαταρία των ακουστικών όσο βρίσκεσαι εκτός σπιτιού ή όταν βιάζεσαι να φύγεις από το σπίτι και ξέχασες να τα φορτίσεις το βράδυ.

Αν μπορούμε να συνοψίσουμε σε τρία επιχειρήματα γιατί προτιμάμε τα HUAWEI FreeBuds 4 έναντι όλων των άλλων επιλογών της αγοράς, θα εστιάσουμε στα εξής:

1. Τεχνολογία Adaptive Ear Matching & κορυφαία ποιότητα ήχου

Τα HUAWEI FreeBuds 4 είναι τα πρώτα open-fit ακουστικά που διαθέτουν τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM). Τι σημαίνει αυτό; Ανιχνεύοντας αυτόματα το σχήμα του αυτιού και τις εκάστοτε συνθήκες, τα HUAWEI FreeBuds 4 μπορούν να καθορίζουν έξυπνα τη βέλτιστη ρύθμιση noise cancellation, πράγμα που μας δίνει σταθερή και υψηλή ποιότητα ήχου ανεξάρτητα με τις συνθήκες που επικρατούν τριγύρω.

Τα ακουστικά χρησιμοποιούν επίσης τεχνολογία dual-microphone noise cancellation, δηλαδή διαθέτουν δύο μικρόφωνα, τα οποία ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια, αγγίζοντας κορυφαία επίπεδα στην κατηγορία τους.

Εκεί που τα HUAWEI FreeBuds 4 κάνουν τη διαφορά είναι στην ποιότητα του ήχου τους. Η εμπειρία ακρόασης είναι εξαιρετική, τόσο εντός σπιτιού, όσο και εκτός, είτε ακούς μουσική, είτε βλέπεις μία ταινία/σειρά στο laptop, είτε μιλάς σε κλήση στο smartphone και βλέπεις Netflix στο tablet.

Να σου πούμε επίσης ότι τα ακουστικά της HUAWEI χρησιμοποιούν ένα σύνθετο διάφραγμα από Liquid Crystal Polymer (LCP), το οποίο υποστηρίζει ένα εύρος συχνοτήτων έως 40kHz, παρέχοντας υψηλή ποιότητα ήχου, αντάξια κάθε προσδοκίας.

Όσον αφορά την απόδοση των μπάσων, τα HUAWEI FreeBuds 4 χρησιμοποιούν ένα τελευταίας τεχνολογίας εργαλείο βελτιστοποίησης μπάσων (bass enhancement engine), έναν αγωγό μπάσου (bass tube) και ένα motherboard για να σχηματίσουν μια πλήρως οχυρωμένη κοιλότητα ήχου. Μάλιστα, σε σύγκριση με τα FreeBuds 3, τα απολύτως αεροστεγή HUAWEI FreeBuds 4 φαίνεται να βελτιώνουν εντυπωσιακά την ποιότητα του μπάσου, αυξάνοντας την έντασή του κατά 15%.

2. Έξυπνη Συνδεσιμότητα

Αξιοποιώντας το οικοσύστημα συσκευών της HUAWEI και την κορυφαία τεχνογνωσία στην ασύρματη συνδεσιμότητα, τα HUAWEI FreeBuds 4 προσφέρουν διάφορες δυνατότητες διασύνδεσης, όπως ζεύξη εγγύτητας (proximity pairing), pairing μέσω cloud, σύνδεση με δύο συσκευές (dual device connection) και Κέντρο Διασύνδεσης Ήχου (Audio Connectivity Centre). Τα HUAWEI FreeBuds 4 είναι απολύτως συμβατά με όλα τα λειτουργικά συστήματα (iOS ή Android), ανεξαρτήτως κατασκευαστή και με οποιαδήποτε συσκευή HUAWEI διαθέτει EMUI, από smartphone μέχρι tablet και laptop. Το αποτέλεσμα είναι η κορυφαία και απρόσκοπτη εμπειρία συνδεσιμότητας και η πιο απολαυστική εμπειρία ήχου που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε τόσο για εντός όσο και για εκτός σπιτιού.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι, με τη λειτουργία dual device connection, τα HUAWEI FreeBuds 4 συνδέονται με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Είτε πρόκειται για smartphone, tablet, υπολογιστή ή έξυπνη οθόνη HUAWEI, είτε για οποιαδήποτε άλλη έξυπνη συσκευή Android, iOS ή Windows, όποιες και να είναι οι δύο συσκευές που θες να συνδέσεις, μπορείς να το κάνεις στα HUAWEI FreeBuds 4 την ίδια στιγμή. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς επιτέλους να απολαμβάνεις τη μουσική σου ή να ακούς την αγαπημένη σου εκπομπή χωρίς να χάνεις κλήσεις. Απορείς τι γίνεται όταν χτυπάει το τηλέφωνο; Η μουσική που ακούς ή η εκπομπή που παρακολουθείς, τίθεται σε παύση και τα ακουστικά συνδέονται στην κλήση αυτόματα.

Το Audio Connectivity Centre, πρότυπο HUAWEI AI Life, δίνει δυνατότητα για διασύνδεση έως και δέκα συσκευών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να περάσεις τη μία συσκευή στην άλλη με ένα απλό tap.

3. Εφαρμόζονται άνετα και το design κλέβει την παράσταση

Θέλουμε να είμαστε άνετοι και εντός και εκτός σπιτιού. Θέλουμε να ακούμε μουσική και να μιλάμε στο τηλέφωνο όσο κάνουμε βόλτα χωρίς να φεύγει το ακουστικό από το αφτί κάθε τρεις και λίγο. Σε σύγκριση με τα προγενέστερα HUAWEI FreeBuds 3, τα HUAWEI FreeBuds 4 έχουν υποστεί 13 βελτιστοποιήσεις για περαιτέρω μείωση μεγέθους και ελαφρύτερο βάρος. Το κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 4,1 γραμμάρια και το εκλεπτυσμένο design τους τα κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητα στα μάτια όσων τα βλέπουν για πρώτη φορά.

Τα HUAWEI FreeBuds 4 έχουν περάσει από τρεις επιπλέον βελτιώσεις στη συνολική καμπυλότητα τους, για καλύτερη εφαρμογή. Η σειρά βελτιστοποιήσεων, όχι μόνο επιτρέπει πιο ευχάριστη και πιο σταθερή εφαρμογή, αλλά επιτρέπει επίσης ενισχυμένη απόδοση ANC.

Η θήκη φόρτισης των HUAWEI FreeBuds 4 είναι μόλις 21,2 χιλιοστά και ζυγίζει μόνο 38 γραμμάρια, είναι δηλαδή κατά 6,3% μικρότερη και κατά 20,8% ελαφρύτερη από την προηγούμενη. Ό,τι πιο άνετο δηλαδή για τις προπονήσεις σου στη φύση ή στο γυμναστήριο, αφού η θήκη των ακουστικών χωράει άψογα στην τσέπη σου την ώρα που είσαι έτοιμος να πατήσεις “play” στην πιο ξεσηκωτική playlist στο Spotify.

Η θήκη φόρτισης των HUAWEI FreeBuds 4 διαθέτει συμμετρικό και εκλεπτυσμένο στρογγυλό σχέδιο, με απλοϊκή, αλλά εξελιγμένη αισθητική και διατίθεται σε διάφορα χρώματα, μεταξύ των οποίων και Ceramic White και Silver Frost.

Επειδή, λοιπόν, μπαίνουμε σταδιακά στο φθινόπωρο και τα “ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ” έχουν ήδη ξεκινήσει να αντηχούν στα αφτιά μας, ξέρουμε ποιο είναι το κατάλληλο δώρο για τον εαυτό μας, ώστε να εγκαινιάσουμε τη νέα εποχή του χρόνου.

Αν αναζητάς κι εσύ ένα πολύ καλό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών για να απομονώνεις τους εξωτερικούς ήχους και να συνδέεις τις συσκευές σου, τότε τα HUAWEI FreeBuds 4 είναι η εξαιρετική πρόταση που τα καλύπτει όλα: Προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά (Active Noise Cancellation και Adaptive Ear Matching για βέλτιστη ρύθμιση noise cancellation), δυνατή μπαταρία, έξυπνη συνδεσιμότητα, υψηλή ποιότητα ήχου, άνεση και καλαίσθητο design που ξεπερνάει τις προσδοκίες σου. Αν λάβεις υπόψιν και την τιμή τους, η οποία είναι αρκετά προσιτή για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας, έχεις το προϊόν ήχου που έψαχνες για να κυλήσει ομαλά και ο χειμώνας και η συγκατοίκηση και η καθημερινότητά σου στην πόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 0 
 1 
 0 
 0