iPhone 13: Διαρροές για χρώματα, δυνατότητες & τιμή - Πότε θα γίνει η παρουσίαση;
Καθώς περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του νέου iPhone 13 της Apple, συγκεντρώσαμε όσες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές μέσα από δημοσιεύματα και διαρροές.

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και περιμένουμε πώς και πώς να πραγματοποιηθεί το event της Apple. Το εν λόγω event αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 14/9 και θα δούμε τη παρουσίαση των νέων προϊόντων της γνωστής εταιρείας, αλλά και του πολυαναμενόμενου iPhone 13.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διάφορες διαρροές τόσο για το σχεδιασμό των iPhone 13, όσο και τα χρώματα, τις νέες δυνατότητές τους και την τιμή τους.

Γενικά χαρακτηριστικά

Παρά τις φήμες που θέλουν το σχεδιασμό να μοιάζει με αυτό του iPhone 12, το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές ως προς τις αναβαθμίσεις που θα μπορούν να κάνουν οι χρήστες. Σύμφωνα με τις διαρροές, τα iPhone 13 mini και iPhone 13 θα διατίθενται σε 6 χρώματα:

  • μαύρο,
  • μπλε,
  • ροζ,
  • μοβ,
  • λευκό και
  • κόκκινο

Το iPhone 13 mini αναμένεται να κυκλοφορήσει με 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ το iPhone 13 με 128GB ή 256GB.

Τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερα χρώματα:

  • μαύρο,
  • ασημί,
  • χρυσό και
  • χάλκινο.

Το iPhone 13 Pro θα διατεθεί σε εκδόσεις 128GB ή 256GB και το iPhone 13 Pro Max σε 256GB ή 512GB.

Τo iPhone 13 mini θα έχει οθόνη διαγωνίου 5,4 ιντσών, ενώ τα iPhone 13 και iPhone 13 Pro οθόνη διαγωνίου 6.1 ιντσών. Το iPhone 13 Pro Max θα κινηθεί αρκετά πιο ψηλά, στις 6.7 ίντσες. Μάλιστα, τα δύο Pro μοντέλα εκτιμάται πως θα έχουν για πρώτη φορά οθόνες 120Hz.

Φωτογραφική κάμερα

Σύμφωνα με δημοσίευμα το Bloomberg, η εταιρεία δεν αναμένεται να εισάγει πολλές αλλαγές στη νέα σειρά και η αναβάθμιση της κάμερας λέγεται ότι είναι ένα από τα στοιχεία στα οποία η Apple θα ποντάρει για να κάνει το iPhone 13 το καλύτερο ίσως τηλέφωνο της χρονιάς.

Οι Pro εκδόσεις θα κάνουν το ντεμπούτο τους με έναν καλύτερο 6-element Ultra Wide lens με autofocus. Το iPhone 13 Pro αναμένεται να εξοπλιστεί με την τεχνολογία sensor-shift stabilization του iPhone 12 Pro Max όπως και με το telphoto module.

Κάποιες άλλες πληροφορίες, λένε πως το iPhone 13 θα είναι εξοπλισμένο με ένα ευρυγώνιο φακό 64 megapixel με ψηφιακό zoom 6x, αναμορφικό φακό 64 megapixel για βίντεο (2.1: 1), τηλεφακό 40 megapixel με 3x-5x optical zoom και Lidar 4.0.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι δυνατότητες εικόνας θα είναι εξωπραγματικές.

Κλήσεις χωρίς σήμα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η τεχνολογία που θα χρησιμοποιεί θα επιτρέπει στο iPhone 13 να πραγματοποιεί κλήσεις και να στέλνει μηνύματα ακόμη και όταν δεν υπάρχει κανένα σήμα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η σύνδεσή του με δορυφόρο, με τις συγκεκριμένες δυνατότητες να προορίζονται για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το εργαλείο θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και επαφές έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου, όταν δεν υπάρχει σήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1