Η
Κι όμως, αυτή δεν είναι η Jennifer Aniston, αλλά μία κοπέλα που της μοιάζει ΠΑΡΑ πολύ!

Έχουμε δει αρκετές φορές απλούς ανθρώπους να μοιάζουν με διάσημους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απλοί άνθρωποι που τυχαίνει να έχουν τα ίδια ακριβώς γονίδια με αγαπημένους μας celebrities και να μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Τώρα, βρήκαμε τη “σωσία” της Jennifer Aniston μέσα από ένα βίντεο στο TikTok που έγινε αμέσως viral.

Η Λίσα Τρανέλ, που πολλοί την μπερδεύουν με την αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια από “Τα Φιλαράκια“, αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο “μιμείται” τη γνωστή ηθοποιό. Η κοπέλα κάνει διάφορες κινήσεις και ανοιγοκλείνει το στόμα της, ενώ ακούγεται η φωνή της γνωστής ηθοποιού.

Στο εν λόγω βίντεο, η Aniston, υποδυόμενη την Ρέιτσελ Γκριν, ακούγεται να λέει:

“Θέλω να παραιτηθώ, αλλά μετά σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω υπομονή. Μετά, σκέφτομαι γιατί θα πρέπει κάποιος να μείνει σε μία τόσο ταπεινωτική δουλειά απλά επειδή σχετίζεται ελάχιστα με το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει;”

Οι φανατικοί θαυμαστές της επιτυχημένης κωμικής σειράς θα καταλάβουν αμέσως ότι πρόκειται για απόσπασμα από το επεισόδιο με τίτλο “The One Where Chandler Can’t Remember Which Sister”, που προβλήθηκε το 1997.

Το βίντεο της Τρανέλ έγινε viral στο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης και έχει, ήδη, συγκεντρώσει περισσότερα από 353.000 likes και 7.400 σχόλια.

@she_plusthreeYou know what I mean?

♬ original sound – Friends

Η Jennifer Aniston υποδύθηκε για 10 σεζόν τον χαρακτήρα της Ρέιτσελ Γκριν στην επιτυχημένη σειρά “Τα Φιλαράκια”. Ο ρόλος αυτός της χάρισε ένα Emmy και Χρυσή Σφαίρα, ενώ η καριέρα της απογειώθηκε.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο People δήλωσε ότι αυτή την περίοδο είναι σε πολύ ήρεμη φάση. Η γνωστή ηθοποιός είπε:

“Έχω μια δουλειά που αγαπώ, ανθρώπους στη ζωή μου που είναι τα πάντα για μένα και όμορφα σκυλιά. Είμαι πολύ τυχερός και ευλογημένος άνθρωπος.

Το κλειδί είναι η αυτεπίγνωση. Έχω μάθει πραγματικά πολλά από την ψυχοθεραπεία. Ούσα δημόσιο πρόσωπο, υπάρχουν πολλά καταπληκτικά πράγματα σε όλο αυτό αλλά και πολλές δυσκολίες

Έχω καλή καρδιά και είμαι καταπληκτική φίλη. Με οδηγεί η αγάπη.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;