Ο Weeknd και η Angelina Jolie βγήκαν μαζί σε εστιατόριο και οι φήμες για νέα σχέση στο Hollywood
Spotted: Angelina Jolie και Weeknd σε κοινή έξοδο στην Καλιφόρνια.

Δύο από τους πιο αγαπητούς celebrities του Hollywood εθεάθησαν σε κοινή έξοδο στην Καλιφόρνια. Συγκεκριμένα, η Angelina Jolie και ο The Weeknd βγήκαν μαζί σε ιταλικό εστιατόριο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια και αμέσως οι φήμες περί ενός νέου -και απρόσμενου- ερωτικού ειδυλλίου στο Hollywood.

Σύμφωνα με την βρετανική The Sun, που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το φημολογούμενο ραντεβού τους, «οι δυο τους πέρασαν ώρες στο εστιατόριο, πριν φύγουν ξεχωριστά για να μην κινήσουν υποψίες».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η αλήθεια είναι βέβαια πως μπορεί να μην είναι τίποτα ερωτικό, αλλά ενδέχεται να ήρθαν πιο κοντά λόγω της σύνδεσής τους με την Αιθιοπία. Άλλωστε, ο αγαπημένος τραγουδιστής κατάγεται από την Αιθιοπία, ενώ η Angelina Jolie και ο πρώην σύζυγός της, Brad Pitt, υιοθέτησαν την 16χρονη κόρη της, Ζαχάρα Μάρλεϊ από εκεί.

Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times ο The Weeknd ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα δωρίσει ένα εκατ. δολάρια στην Αιθιοπία ενώ η χώρα βρίσκεται εν μέσω συγκρούσεων στην περιοχή Τιγκράι.

Αν ωστόσο ισχύουν οι φήμες περί νέας σχέσης μεταξύ των δύο celebrities είναι σίγουρα κάτι απρόσμενο.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη διάρκειας σχεδόν 5 ετών με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους. Είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Mr. & Mrs. Smith», όσο ο Μπραντ Πιτ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Jennifer Aniston. Οι δυο τους παντρεύτηκαν μετά από 10 χρόνια σχέσης το 2014, αλλά χώρισαν τελικά δυο χρόνια αργότερα.

Όσον αφορά το The Weeknd είχε σχέση με το μοντέλο Bella Hadid από το 2015 μέχρι το 2016, και μετά από το 2018 μέχρι το 2019, ενώ περιστατασιακά έβγαινε επίσης με τη Selena Gomez το 2017, εν μέσω της δικής της on-off σχέσης με τον Justin Bieber.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;