Courtney Love εναντίον Olivia Rodrigo για την αφίσα της διαδικτυακής της συναυλίας
Η Courtney Love κατηγορεί την Olivia Rodrigo ότι "έκλεψε" το εξώφυλλο άλμπουμ, της χωρίς να την ενημερώσει.

Η Olivia Rodrigo έχει καταφέρει με το πρώτο της άλμπουμ “SOUR” να κατακτήσει τα τσαρτς παγκοσμίως και να μετατραπεί στην επόμενη μεγάλη pop star. Η 18χρονη Rodrigo συνεχίζει την προώθηση του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ με μία… διαφορετική διαδικτυακή συναυλία. Η αφίσα, όμως, για την προώθηση της συναυλίας βρήκε αντίθετη την Courtney Love.

Η Courtney Love, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημάνει τις προφανείς ομοιότητες μεταξύ του εξώφυλλου του άλμπουμ της “Live Through This” του 1994 με τη φωτογράφιση της Olivia Rodrigo για τη διαδικτυακή συναυλία που ετοιμάζει. Η Love έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

“Βρείτε τη διαφορά. Διδυμάκια.”

Η 18χρονη Rodrigo, που πρόσφατα αποφοίτησε από το Λύκειο, ετοιμάζει το δικό της Prom. Με την ανάρτησή της αυτή, ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την ταινία- συναυλία που ετοιμάζει να κυκλοφορήσει την Τρίτη, 29 Ιουνίου. Στην ανάρτησή της, όμως, δεν κάνει καμία αναφορά στην Love ούτε στην δημιουργό του εξωφύλλου του άλμπουμ της, Ellen von Unwerth. Η Rodrigo γράφει στην ανάρτησή της:

“Δεδομένου ότι ποτέ δεν πήγα στο σχολικό χορό, ήθελα να κάνω ένα μικρό πάρτι.”

Η Love σε σχόλιά της στο Facebook, εξήγησε ότι ήταν “αγενές” να ξαναδημιουργήσει την ίδια εικόνα στο εξώφυλλο χωρίς την άδειά της, αλλά πρόσθεσε ότι δεν την ενοχλεί γιατί συμβαίνει συχνά σε αυτήν. Και πρόσθεσε:

“Αλλά οι τρόποι είναι τρόποι.”

Η γνωστή τραγουδίστρια σημείωσε δε, ότι μεγάλη ευθύνη φέρει και η εταιρεία της Rodrigo, Geffen Records. Όπως έγραψε:

“Είναι στη GEFFEN. Έχω ενημερώσει τη Rodrigo ότι περιμένω λουλούδια και ένα (απολογητικό) σημείωσα. Ελπίζω να είναι μεγάλο. (Αλήθεια) η Disney τα διδάσκει τα παιδιά να διαβάζουν και να γράφουν; Ένας Θεός ξέρει. Ας περιμένουμε να δούμε. Ναι, αυτό είναι αγενές. Αν αισθάνομαι οργή; Γλυκιά μου, αν είχα ένα δολάριο για κάθε φορά που συνέβαινε αυτό θα ήμουν πραγματικά πλούσια.”

Η Rodrigo απάντησε στην Love μέσω Instagram, δείχνοντας την εκτίμησή της. Η νεαρή τραγουδίστρια έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Love:

“Σε αγαπώ και έχω ζήσει τόσα μέσα από εσένα.”

Σε αυτό η Love απάντησε:

“Olivia σε ευχαριστώ.

Το αγαπημένο μου ανθοπωλείο είναι στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου! Ανυπομονώ να διαβάσω το σημείωμά σου.”

Μπορούμε να πούμε ότι ένα δίκιο το έχει η Love για την ομοιότητα στις δύο φωτογραφίες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;