Tavi Gevinson: Η Vogue έκανε 73 ερωτήσεις στην πρωταγωνίστρια του νέου Gossip Girl
Η Vogue μας "συστήνει" τη Tavi Gevinson, μία από τις πρωταγωνίστριες του νέου Gossip Girl .

Το reboot του Gossip Girl αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στο HBO Max και οι απανταχού fans το περιμένουν με ανυπομονησία. Στη νέα εκδοχή του Gossip Girl θα δούμε φρέσκα πρόσωπα και νέους χαρακτήρες, ενώ οι δημιουργοί προσπάθησαν να είναι πιο συμπεριληπτικοί.

Παρόλα αυτά κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά. Έτσι, η μόδα θα είναι σημαντικό κομμάτι και χαρακτηριστικό στοιχείο της σειράς. Μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς λοιπόν είναι η 25χρονη Tavi Gevinson, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως fashion blogger. Η Vogue αποφάσισε να μας “συστήσει” τη Tavi Gevinson κάνοντάς της 73 ερωτήσεις, ενώ την ίδια στιγμή εκείνη περιπλανιέται στην εντυπωσιακή (και πραγματικά πλούσια και τεράστια) γκαρνταρόμπα του Gossip Girl.

Καθώς λοιπόν η Tavi Gevinson περιπλανιέται στο set της σειράς μαθαίνουμε πως ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 11 ετών με το προσωπικό της blog, στο οποίο ακολούθησε παρόμοια φόρμα με αυτή άλλων blog που διάβαζε από μικρή. Κατά τη διάρκεια του video μάλιστα η Tavi Gevinson δε διστάζει να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο έχει πειραματιστεί στυλιστικά ανά διαστήματα και παράλληλα δίνει μερικές συμβουλές.

Ως προς το χαρακτήρα που θα υποδυθεί στο Gossip Girl αναφέρει πως είναι φιλόδοξη και της μοιάζει, ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι εκείνη αυτή που “κρύβεται” πίσω από το Gossip Girl, η ίδια το αρνήθηκε… εμφατικά! Βέβαια, το reboot μόλις ξεκίνησε και όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Όσον αφορά το στυλιστικό κομμάτι, ανάμεσα στη γκαρνταρόμπα της Blair και της Serena θα προτιμούσε της Blair, ενώ σύμφωνα με την ίδια η διαφορά των παιδιών του Gossip Girl σήμερα σε σύγκριση με το πρώτο Gossip Girl είναι το ότι πλέον όλοι και όλες έχουν… Instagram!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;