Britney Spears: Απορρίφθηκε το αίτημα για άρση της κηδεμονίας
Το δικαστήριο αρνείται να δώσει στη Britney Spears την ελευθερία της πίσω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δικαστής του Los Angeles απέρριψε το αίτημα της Britney Spears να σταματήσει η κηδεμονία της από τον πατέρα της, μια εβδομάδα μετά την κατάθεσή της στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασία.

Ο δικηγόρος της 39χρονης pop star, Samuel Ingham, είχε ζήτησε από το δικαστήριο να άρει την απόφαση να διαχειρίζεται την περιουσία της δημοφιλούς τραγουδίστριας, που ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Η ίδια κατήγγειλε ότι πατέρας την κακομεταχειρίζεται και ελέγχει πλήρως τη ζωή της από το 2008.

Μεταξύ άλλων, η Britney Spears ανέφερε ότι υποχρεώθηκε να πάρει φάρμακα που δεν ήθελε, ότι δεν της επιτρέπεται να κάνει παιδί ή να πηγαίνει οπουδήποτε με τον σύντροφό της, να βλέπει φίλους και να μιλάει στα μέσα ενημέρωσης.

Προσπάθησε να πείσει ότι εφόσον θεωρείται ικανή να εργαστεί, θα πρέπει να θεωρείται ικανή να έχει τον έλεγχο της ζωής και των οικονομικών της. «Οι νόμοι πρέπει να αλλάξουν. Δεν νιώθω ότι μπορώ να ζήσω μια ολοκληρωμένη ζωή. Πρέπει να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους που ελέγχουν τη ζωή μου ότι στην πραγματικότητα, δουλεύουν για μένα», σημείωσε.

Ο 68χρονος κηδεμόνας της Britney Spears αρνήθηκε ότι ήταν υπεύθυνος για τους περιορισμούς στην ιδιωτική ζωή της κόρης του, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι υπεύθυνος για τις προσωπικές της υποθέσεις από τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν παραιτήθηκε λόγω υγείας από αυτόν τον ρόλο, τον οποίο ανέλαβε η -πρώην- μάνατζερ της τραγουδίστριας, Τζόντι Μοντγκόμερι.

«Η Spears αποκάλυψε τις συνεχιζόμενες διαφωνίες της με την κ. Μοντγκόμερι σχετικά με την ιατρική περίθαλψη και άλλα θέματα προσωπικής φροντίδας», απαντά όμως ο δικηγόρος της πρώτης.

«Η κ. Μοντγκόμερι υπήρξε ακούραστη υπέρμαχος της Μπρίτνεϊ και της ευημερίας της», ισχυρίζεται η δικηγόρος της Μοντγκόμερι.

Θυμίζουμε ότι η Spears είπε στο δικαστήριο στις 23 Ιουνίου ότι η κηδεμονία της ήταν «καταχρηστική» και ότι ήθελε να τελειώσει χωρίς την ανάγκη ιατρικής αξιολόγησης. Είπε ότι αναγκάστηκε να εργαστεί εναντίον της θέλησής της και ότι η την εμπόδισαν να αφαιρέσει μια αντισυλληπτική συσκευή για να προσπαθήσει για ένα άλλο παιδί.

Εκατομμύρια οπαδοί από όλον τον κόσμο παρακολουθούν εναγωνίως την υπόθεση, περιμένοντας για κάτι νεότερο, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει το διαδυκτιακό κίνημα #FreeBritney, δηλώνοντας την αμερόληπτη υποστήριξη και αγάπη στην αγαπημένη τραγουδίστρια και θρύλο της pop μουσικής.

Με πληροφορίες από Guardian & Variety

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;