Friends Reunion: Ερωτευμένοι και στην πραγματική ζωή Ρος και Ρέιτσελ
Οι ηθοποιοί Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ αποκάλυψαν ότι τα πρώτα χρόνια των γυρισμάτων υπήρξαν ερωτευμένοι και εκτός σειράς.

Μετά από 10 χρόνια προβολής και 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο, τα Φιλαράκια εξακολουθούν να έχουν “μυστικά” και ένα από τα μεγαλύτερα φαίνεται να αποκαλύφθηκε στο επετειακό επεισόδιο «Friends: The Reunion», το οποίο προβάλλεται στην πλατφόρμα του συνδρομητικού HBO Max.

Οι χαρακτήρες της σειράς Ρος Γκέλερ (Ντέιβιντ Σουίμερ) και Ρέιτσελ Γκριν (Τζένιφερ Άνιστον) δεν τα έφτιαχναν και χώριζαν διαρκώς μόνο μπροστά στις κάμερες.

Φιλαράκια: Πραγματικοί σύμβουλοι σχολιάζουν τη σχέση του Ross και της Rachel (Vid)

Οι ηθοποιοί Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι τα πρώτα χρόνια των γυρισμάτων ήταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο, αλλά για πρώτη φορά φιλήθηκαν για τις ανάγκες της σειράς το 1995.

«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ», λέει η Άνιστον στο επετειακό επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

«Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ», πρόσθεσε.

Το παθιασμένο φιλί (στο παρακάτω βίντεο) στο θρυλικό καφέ/στέκι Central Perk στο επεισόδιο με τίτλο «The One Where Ross Finds Out» του δεύτερου κύκλου θεωρείται ευρέως μια από τις καλύτερες στιγμές της σειράς, η οποία ολοκληρώθηκε το 2004 με τους δύο χαρακτήρες τελικά να ξανασμίγουν.

Ο Σουίμερ και η Άνιστον είπαν ότι η αμοιβαία έλξη διήρκεσε τα δύο πρώτα χρόνια της σειράς, αλλά ποτέ δεν έγιναν ζευγάρι εκτός σκηνής γιατί και οι δύο είτε είχαν σχέση με άλλους είτε βρίσκονταν μεταξύ σχέσεων.

“Ήμασταν και οι δύο πολύ τσιμπημένοι”, συμπλήρωσε και ο Σουίμερ, λέγοντας ότι, ωστόσο, επειδή πάντα κάποιος από τους δυο τους βρισκόταν σε σχέση «ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε».

Όπως περιέγραψε, «περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ross + Rachel (@rosswithrachel)

«Πώς δεν είχατε καταλάβει όλοι ότι ήμασταν ‘τσιμπημένοι’;», ρώτησε τους συμπρωταγωνιστές του Ματ Λεμπλάνκ (Τζόι), Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ), Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα) και Λίζα Κούντροου (Φοίβη).

«Είχαμε καταλάβει, ξεκάθαρα», απάντησε η αγαπημένη τηλεοπτική “Μόνικα”, Κόρτνεϊ Κοξ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;