15 απίστευτα facts που δε γνώριζες για τα
Κι όμως, αρχικά η Μόνικα και ο Τζόι προορίζονταν να καταλήξουν μαζί...

Το ότι έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια από τότε που τελείωσε οριστικά η πολυαγαπημένη μας σειρά “Φιλαράκια”, δε συνεπάγεται, σε καμία περίπτωση, ότι όσοι είμασταν φαν της σειράς πάψαμε να ενδιαφερόμαστε για ό,τι αφορά αυτή τη σειρά που αποτέλεσε “φαινόμενο” της σύγχρονης τηλεοπτικής εποχής.

Quiz: Ποιος χαρακτήρας από τα «Φιλαράκια» είσαι;

Κατά καιρούς, μαθεύτηκαν διάφορες μικρές λεπτομέρειες και άγνωστα facts που δεν ξέραμε για τη σειρά, όπως για παράδειγμα, ποιος ήταν ο περίφημος “Ugly Naked Guy” που ποτέ δεν είδαμε, μικρά λαθάκια και ασάφειες, κομμένες σκηνές της σειράς που τελικά δεν προβλήθηκαν.

Κάποια facts όμως δεν τα ξέρουμε ακόμα και είναι πραγματικά απίθανα.

Συνέχισε την ανάγνωση και θα μάθεις:

1. Αρχικά η σειρά υποτίθετο πως θα αφορούσε 4 και όχι 6 φίλους. Οι ρόλοι του Τσάντλερ και της Φοίβη είχαν γραφτεί ως δεύτεροι.

2. Ο ρόλος της Courtney Cox (Μόνικα) έμοιαζε πάρα πολύ με την πραγματική ζωή της ηθοποιού, αφού μάλιστα, το 1995, η ίδια η παραγωγός της σειράς είχε δηλώσει πως το καμαρίνι της Courtney «ήταν το πιο τακτοποιημένο», πράγμα που επιβεβαίωσε και η ίδια η Cox, λέγοντας ότι: “Είμαι μανιακή με την τάξη. Εντάξει δεν χρησιμοποιώ βουρτσάκια και δεν σιδερώνω, αλλά εύκολα θα μάζευα τα σκουπίδια μπροστά από κάποιον άλλο”.

3. Το όνομα της σειρά αρχικά δεν ήταν «Friends», αλλά έπεφταν στο τραπέζι διάφορες προτάσεις, όπως «Insomnia Cafe», «Friends Like Us» και «Six of One» πριν καταλήξουν οριστικά στο «Friends». Και καλά έκαναν, γιατί δεν υπάρχει κάτι πιο αντιπροσωπευτικό!

4. Στην αρχή η Lisa Kudrow (Φοίβη) μισούσε την κιθάρα και μάλιστα είχε προτείνει ο χαρακτήρας της, αντί για κιθάρα, να παίζει μπόνγκο. Ακραίο;

5. Οι χαρακτήρες της Μόνικα και του Τζόι αρχικά προορίζονταν να καταλήξουν μαζί ερωτικά, όμως αργότερα τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού.

6. Περίεργο, όμως σε κανέναν από τους ηθοποιούς της σειράς δεν άρεσε το τραγούδι των τίτλων. Μάλιστα η ίδια η Jennifer Aniston είχε δηλώσει τα εξής: «Νομίζαμε πως ήταν κάπως…Δεν ξέρω… Να χορεύουμε σε ένα συντριβάνι; Το συντριβάνι μας φαινόταν κάπως περίεργο». Καλέ, τι λένε, από τα πιο χαριτωμένα intros ever!

7. Αρχικά, υποτίθεται πως η Φοίβη θα είχε goth στυλ, πράγμα που άλλαξε στην πορεία.

8. Τρελό, αλλά ο Bruce Willis έκανε guest στη σειρά… επειδή έχασε ένα στοίχημα που είχε βάλει με τον Matthew Perry (Τσάντλερ).

9. Σύμφωνα με φήμες, ο Bruce Willis δώρισε τα χρήματα που πήρε από τη σύντομη συμμετοχή του στη σειρά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

10. Το άγαλμα του μεγάλου λευκού σκύλου που είχε σπίτι του ο Τζόι, στην πραγματικότητα άνηκε στην Jennifer Aniston, η οποία και τον δάνεισε στη σειρά για τα γυρίσματα.

11. Φαίνεται πως η Jennifer Aniston… αργούσε πολύ να πάει στα γυρίσματα, οπότε οι υπόλοιποι ηθοποιοί αναγκάστηκαν να παρέμβουν κάποια φάση για να της κάνουν μια ευγενική πάντα παραίνεση.

12. Το φινάλε της σειράς άγχωσε τόσο πολύ τον Matt LeBlanc (Τζόι), με αποτέλεσμα ο ίδιος… να ξεκινήσει πάλι το κάπνισμα, το οποίο, όπως είχε εξομολογηθεί, είχε διακόψει για τουλάχιστον 4 χρόνια.

13. Για πολύ καιρό στη σειρά, δεν επιτρεπόταν ούτε καν να φανεί η συσκευασία ενός προφυλακτικού ή να αναφερθούν λέξεις, τύπου «πέος», λόγω του ότι η σειρά προβαλλόταν στις 8 το απόγευμα, κανόνες που άλλαξαν βέβαια αργότερα.

14. Ο Γκάνθερ, που στη σειρά ήταν κρυφά και αιώνια τσιμπημένος με την Ρέιτσελ, ήταν barrista και στην πραγματικότητα, ενώ μάλιστα δούλευε στο “The Bourgeois Pig”, ένα καφέ στο Hollywood.

15. Μόλις τελείωσε επισήμως η σειρά, κάθε μέλος του cast πήρε για ενθύμιο κάτι από το αγαπημένο στέκι “Central Perk”.

Δες ακόμα: Γιατί τα «Φιλαράκια» ΔΕΝ είναι μια υπερεκτιμημένη σειρά
15 λάθη που δεν προσέξαμε ποτέ στα «Φιλαράκια»
Δε θα το πιστέψεις! Αυτή η ηθοποιός ήταν η πρώτη επιλογή για το ρόλο της Phoebe Buffay
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1