Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Τζάνις στα "Φιλαράκια" αποκάλυψε γιατί επέλεξε να αλλάξει τη φωνή της για τον ρόλο αυτό.

Η Τζάνις Λίτμαν -Γκοράλνικ είναι ένας από τους χαρακτήρες της σειράς “Φιλαράκια” που μας έμεινε αξέχαστος. Αυτή η ιδιαίτερη φωνή της που σου σπάει λίγο τα νεύρα, αλλά γελάς κιόλας είναι κάτι που δεν ξεχνιέται εύκολα. Η ηθοποιός που την υποδύθηκε, η Μάγκι Γουίλερ, αναγκάστηκε να αλλάξει τη φωνή της για τον ρόλο και, τώρα, αποκάλυψε το γιατί.

Η 59χρονη ηθοποιός δήλωσε στο News.com.au ότι προσάρμοσε τον τόνο της φωνής της κατά τη διάρκεια της οντισιόν της για τον ρόλο. Ο λόγος που το έκανε ήταν γιατί απολύθηκε από τον προηγούμενο ρόλο της στη σειρά της Ellen DeGeneres, “These Friends of Mine”. Με την αλλαγή αυτή της φωνής της, οι υπεύθυνοι του κάστινγκ εντυπωσιάστηκαν!

Η Γουίλερ δήλωσε:

“Ήμουν στην πρώτη σεζόν του σόου της Ellen DeGeneres και περνούσα υπέροχα, αλλά όταν απολύθηκα από το σόου, είχα καταρρακωθεί. Είχα συγκλονιστεί τόσο από αυτό, ήταν ένα αδιανόητο πράγμα ως ηθοποιός, αλλά κατά κάποιο τρόπο ένιωσα απελευθερωμένη να κάνω τη δουλειά που ήθελα να κάνω χωρίς φόβο.

Οποιαδήποτε άλλη μέρα θα μπορούσα να έχω κάνει την οντισιόν στα “Φιλαράκια” διαφορετικά, αλλά ένιωσα ελεύθερη και αποφάσισα να κάνω αυτό που ήθελα εκείνη τη μέρα και λειτούργησε υπέρ μου.”

Σε άλλη συνέντευξη, η Γουίλερ είχε αναφέρει πως αποφάσισε να δώσει στον ρόλο της τσιριχτή φωνή, όταν είδε τη σκηνή της οντισιόν στην οποία η Τζάνις αγόρασε κάλτσες για τον Τσάντλερ, τον φίλο της στη σειρά. Σε αυτή τη συνέντευξη η ηθοποιός είχε υποστηρίξει τα εξής:

“Είχα πάρει την απόφαση για τη φωνή εκ των προτέρων. Δημιούργησα το γέλιο γιατί ο Matthew Perry (ο ηθοποιός που υποδύεται τον Chandler) είναι τόσο αστείος και ήξερα ότι θα με έκανε να γελάσω στο σετ.

Σκέφτηκα ότι η καλύτερα η Τζάνις να έχει ένα γέλιο γιατί θα με κάνει να γελάω κάθε φορά που δουλεύουμε μαζί και έτσι συνέβη.”

Η Τζάνις έκανε το ντεπούτο της στη σειρά ως η κοπέλα του Τσάντλερ το 1994 και συμμετείχε στο σόου έως το 2004. Η Γουίλερ πάντως έχει εμφανιστεί και σε άλλες δημοφιλείς σειρές όπως οι «Seinfeld», «Will & Grace» και «Everybody Loves Raymond».

Δες μερικά αστεία στιγμιότυπα της Τζάνις από τα “Φιλαράκια”!

Δες ακόμα: Φιλαράκια: Τα 10 καλύτερα cameos που είδαμε στη σειρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;