Το "Lupin" επιστρέφει στη streaming πλατφόρμα με νέα επεισόδια και όλα δείχνουν ότι ο Omar Sy γίνεται επικίνδυνα απρόβλεπτος προκειμένου να βρει τον γιο του.

Όπως είχαμε γράψει στα μέσα Ιανουαρίου, το “Lupin” είναι η νέα γαλλική σειρά που φιλοξενεί το Netflix και η οποία αποτελεί μία σύγχρονη εκδοχή της κλασικής γαλλικής ιστορίας για τον Αρσέν Λουπέν, τον μυθικό ευγενή λωποδύτη και ασύλληπτο εγκληματία. (Περισσότερα για την 1η σεζόν του Lupin εδώ.)

Η σειρά είναι διαθέσιμη για online streaming στο Netflix από τις 8 Ιανουαρίου και έχει ενθουσιάσει τo κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες στην Ευρώπη και, λογικό, αν σκεφτείς ότι, πέρα από την αγωνιώδη πλοκή και τα συνεχή twists, τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει ο Omar Sy, ο αγαπημένος Γάλλος ηθοποιός που έπαιξε τον αισιόδοξο και χαμογελαστό Driss στην επιτυχημένη γαλλική ταινία «Άθικτοι».

Η σειρά “Lupin” στο Netflix αναπλάθει, στο περιβάλλον του 2021, την ιστορία του μυθοπλαστικού «κλέφτη-τζέντλεμαν» και μετρ των μεταμφιέσεων, Arsène Lupin, δηλαδή του χαρακτήρα που δημιούργησε ο Γάλλος συγγραφέας, Maurice Leblanc, το 1905.

Η υπόθεση του “Lupin”

Γυρισμένο στο Παρίσι του σήμερα, η σειρά μας συστήνει τον Ασάν Ντιόπ (Omar Sy), ξετυλίγοντας το ευφυές του σχέδιο να κλέψει ένα διαμαντένιο κολιέ, όχι γιατί κυνηγάει την αδρεναλίνη και το εύκολο χρήμα, αλλά στην προσπάθειά του να βρει απαντήσεις για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος κατηγορήθηκε άδικα από την οικογένεια κροίσων Πελεγκρίνι για την κλοπή του κολιέ, πριν από 25 χρόνια.

Το διαμαντένιο κολιέ δεν είναι φυσικά τίποτα τυχαίο, αλλά αποτελεί ένα σπάνιο και πανάκριβο κόσμημα που είχε κάποτε στην κατοχή της η Μαρία Αντουανέτα και στη συνέχεια η Ιωσηφίνα του Ναπολέοντα, φθάνοντας μέχρι το σήμερα.

Το περιδέραιο, λοιπόν, αναμένεται να εξαφανιστεί μετά από δημοπρασία στο Λούβρο με ένα απίστευτο κόλπο, στο οποίο μας εισάγει η σειρά ήδη από το πρώτο επεισόδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omar Sy (@omarsyofficial)

Με έμπνευση από τον αριστοκράτη λωποδύτη Αρσέν Λουπέν, ο πρωταγωνιστής Ντιόπ αναζητά την αλήθεια, ξεγλιστρά με ταχυδακτυλουργική αριστοτεχνία μέσα από όλες τις δύσκολες καταστάσεις, προσπαθώντας παράλληλα να μη γίνεται εντελώς “λούης” από τη ζωή της πρώην γυναίκας και του παιδιού του, οι οποίοι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για την κρυφή ζωή και τις πολλές ταυτότητες του αγαπημένου “λωποδύτη-τζέντλεμαν”.

Εκτός από τις όμορφες ερμηνείες, την πλοκή που σε κρατάει σε συνεχή αγωνία και το σαγηνευτικό πασιζιάνικο κλίμα της σειράς, το «Lupin» φαίνεται να είναι πολλά παραπάνω από μία τηλεοπτική σειρά του Netflix με θέμα μία κινηματογραφική ληστεία στο Λούβρο.

Πότε θα δούμε τη 2η σεζόν του “Lupin” στο Netflix

Η δεύτερη σεζόν του “Lupin” επιστρέφει το καλοκαίρι του 2021 στο Netflix, με τις πρώτες εικόνες του official trailer να φανερώνουν ότι η σειρά μάλλον θα σπάσει και πάλι τα κοντέρ σε τηλεθέαση.

Όπως είδαμε και στην πρώτη σεζόν της σειράς, o Assane Diop (Omar Sy) είχε σχεδιάσει πολύ έξυπνα τη ληστεία του κολιέ στο Λούβρο κι έτσι πέτυχε τον σκοπό του, δηλαδή να ανακαλύψει τον υπεύθυνο για την φυλάκιση και τον θάνατο του πατέρα του.

Στο trailer της δεύτερης σεζόν, λοιπόν, βλέπουμε τον Assane Diop αποφασισμένο για όλα:

Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν και, παρότι ο πρωταγωνιστής Diop πίστευε ότι είχε ξεμπερδέψει με τον αδίστακτο πλουτοκράτορα Πελεγκρίνι, ο δεύτερος βρέθηκε να έχει απαγάγει τον γιο του.

Στα πλάνα που βλέπουμε στο νέο trailer για το Lupin 2, ο Assane Diop φαίνεται έτοιμος να κάνει τα πάντα για να πάρει πίσω τον γιο του από τον Ουμπέρ Πελεγκρινί, ο οποίος χρησιμοποιεί τον έφηβο ως “δόλωμα” για να βγάλει από τη μέση τον Diop και να κρατήσει τις σκανδαλώδεις μηχανουργίες του στην αφάνεια.

Τι μεγαλεπίβολο σχέδιο έχει καταστρώσει αυτή τη φορά ο Assane Diop (Omar Sy) προκειμένου να σώσει τον γιο του;

Αναμένουμε όλες τις απαντήσεις στα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του Lupin που επιστρέφει στο Netflix το καλοκαίρι του 2021 και ελπίζουμε να μας εντυπωσιάσει εξίσου με την πρώτη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;