Χωρίς να μπει σε πολλές λεπτομέρειες, ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης Μπονγκ Τζουν – Χο αποκάλυψε ότι έρχεται η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας, "Παράσιτα".

Έναν χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία του «Parasite» (Παράσιτα) και του Μπονγκ Τζουν-Χο, ο σκηνοθέτης της βραβευμένης ταινίας αποκάλυψε ότι έχει ολοκληρώσει το σενάριο της μίας από τις δύο ταινίες που θα ακολουθήσουν.

Το σίκουελ της ταινίας «Παράσιτα» αποτελεί ένα από τα δύο spin-off μεγάλου μήκους, πάνω στα οποία δουλεύει ο σκηνοθέτης, παράλληλα με μια τηλεοπτική σειρά με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Adam McKay (Άνταμ ΜακΚέι).

Ο Τζουν-χο ετοιμάζει για το HBO ένα τηλεοπτικό remake μίνι-σειράς για τις ΗΠΑ, βασισμένο στα «Παράσιτα», με παραγωγό και σεναριογράφο τον Άνταμ ΜακΚέι, δημιουργό των ταινιών «Big Short», «Vice» και του βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, «Succession».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Parasite (@parasitemovie)

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Ράιαν Τζόνσον στο podcast «The Director’s Cut», ο δημιουργός του “Παράσιτα”, Τζουν-χο δήλωσε:

«Νιώθω ότι χωρίζω τον εγκέφαλό μου σε δύο ημισφαίρια, αριστερό και δεξί γράφοντας αυτά τα δύο σενάρια. Αλλά τελείωσα την περασμένη εβδομάδα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Color Palette Cinema (@colorpalette.cinema)

Προς το παρόν, δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή των ταινιών, ωστόσο, ο Μπονγκ Τζουν-χο επιβεβαίωσε ότι το ένα είναι γραμμένο στα κορεάτικα, ενώ το άλλο στα αγγλικά.

Θυμίζουμε ότι η  νοτιοκορεάτικη ταινία «Παράσιτα» (Parasite) απέσπασε συνολικά 4 βραβεία στα Όσκαρ 2020 και αποτελεί το πρώτο ξενόγλωσσο φιλμ που κερδίζει την κορυφαία κατηγορία στην 92χρονη ιστορία των Όσκαρ, επιτυγχάνοντας έναν μεγάλο θρίαμβο, από τη στιγμή που το πολεμικό δράμα «1917» του Σαμ Μέντες εθεωρείτο το μεγάλο φαβορί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Magic of Film (@magicoffilm)

Μπονγκ Τζουν-χο για σίκουελ

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, «η κορεατική ταινία βρίσκεται στη Σεούλ και έχει μοναδικά στοιχεία τρόμου και δράσης».

«Είναι δύσκολο να προσδιορίσω το είδος των ταινιών μου. Το αγγλόφωνο έργο είναι μια δραματική ταινία που βασίζεται σε ένα αληθινό γεγονός που συνέβη το 2016. Φυσικά, δεν δεσμεύομαι μέχρι να ολοκληρώσω το σενάριο, αλλά από ό,τι φαίνεται αυτή η ταινία θα γυριστεί η μισή στην Αγγλία και η μισή στην Αμερική…».

Δείτε το trailer της ταινίας «Παράσιτα»:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;