Netflix: Τέσσερις σειρές που θα σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή
Έχουμε και λέμε!

Το Netflix είναι μία πλατφόρμα που αγαπάμε όλοι όσοι βλέπουμε με τις ώρες ταινίες και ιδιαιτέρως σειρές, αφού αυτές αποτελούσαν εξαρχής το δυνατό σημείο της πλατφόρμας.

Βέβαια, το τελευταίο διάστημα οι ταινίες του Netflix τείνουν να είναι αρκετά αξιόλογες, αλλά μέχρι στιγμής τα πρωτεία παραμένουν στις σειρές.

Φυσικά, το Netflix έχει πληθώρα επιλογών τόσο σε ταινίες όσο και σε σειρές, αλλά για τους λάτρεις των παλαιότερων εποχών υπάρχουν κάποιες (πολύ) καλές επιλογές.

Τώρα μάλιστα που η καραντίνα έχει κρατήσει λίγο παραπάνω απ’ όσο υπολογίζαμε εξαρχής, και η κακοκαιρία Μήδεια μας εμποδίζει ακόμη και από το να κάνουμε μία βόλτα, εμείς συγκεντρώσαμε 4 σειρές, οι οποίες θα σε ταξιδέψουν σε άλλες εποχές.

1. Bridgerton

Υπόθεση: Η σειρά είναι εμπνευσμένη από ομώνυμα best seller και ακολουθεί τα 8 δεμένα αδέρφια της κοσμικής και ισχυρής οικογένειας Μπρίτζερτον στην προσπάθειά τους να βρουν την αγάπη.

2. Οι Τηλεφωνήτριες

Υπόθεση: Η σειρά ακολουθεί η ζωή τεσσάρων γυναικών που εργάζονται ως χειριστές γραμμών σε μια τηλεφωνική εταιρεία στη Μαδρίτη στα τέλη της δεκαετίας του 1920. Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες καθώς προσπαθούν να κερδίσουν την ανεξαρτησία και την ελευθερία από τον καταπιεστικό έλεγχο των ανδρών.

3. Βερσαλλίες

Υπόθεση: Ο πιο εμβληματικός βασιλιάς της Γαλλίας, ο Λουδοβίκος 14ος επονομαζόμενος και «Βασιλιάς Ήλιος», προκειμένου να «επιβιώσει» μετά το θάνατο της μητέρας του, πρέπει να νικήσει τους ευγενείς και να χτίσει μια νέα βάση κάπου έξω από το Παρίσι. Η ανασφάλεια του τον οδηγεί να χτίσει το μεγαλύτερο παλάτι του κόσμου εκείνης της εποχής, ενώ αποκτά πολλά παιδιά από τις πολυάριθμες ερωμένες του και η σχέση αγάπης-μίσους με τον μικρότερο αδελφό του, Φίλιππο της Ορλεάνης παίζει μεγάλο ρόλο. Και όλα αυτά στις περίφημες «Βερσαλλίες».

4. Πόζα

Υπόθεση: Η σειρά τοποθετείται στα μέσα της δεκαετίας του 80 και βλέπουμε την καθημερινότητα στην Νέα Υόρκη σε διάφορες περιοχές της πόλης, από τις καλλιτεχνικές εως τις χλιδάτες γειτονιές. Πιο συγκεκριμένα, η χορεύτρια βογκ Μπλάνκα ιδρύει το δικό της οίκο και γίνεται Μητέρα ενός ταλαντούχου χορευτή και μιας ιερόδουλης, ερωτευμένης με ένα γιάπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;