Netflix: 4 σειρές τρόμου για σένα που αγαπάς τα θρίλερ
Μερικές σειρές τρόμου στο Netflix που σίγουρα δε θα σε απογοητεύσουν!

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων μας την προηγούμενη εβδομάδα δίνοντας μία πιο ρομαντική χροιά στην κατά τ’ άλλα μονότονη καραντίνα μας. Ωστόσο, λόγω του lockdown υπάρχει αρκετός χρόνος για να ξεκινήσεις κάποια νέα σειρά στο Netflixαφού λόγω των συνθηκών δε μπορούμε να βγούμε και πολύ έξω. Λίγο ο κορωνοϊός που καραδοκεί, λίγο η καθημερινότητα, λίγο το γενικευμένο lockdown μας κρατούν μέσα στο σπίτι παρέα με φαγητό, το Netflix και το κρεβάτι μας.

Ίσως τότε ψάχνετε κάποιο τρόπο να περάσει η ώρα εντός σπιτιού και εμείς είμαστε εδώ για να προτείνουμε κάτι. Μία καλή σειρά τρόμου είναι πάντα μία καλή ιδέα, αν φυσικά αντέχεις τα θρίλερ και τον τρόμο. Προμηθεύσου, λοιπόν, τσάι/γάλα/κρασί ή ό,τι άλλο είναι της αρεσκείας σου, και επίλεξε μία από τις παρακάτω σειρές. Είμαστε σίγουροι πως αν είσαι φαν του τρόμου, αυτές οι σειρές θα σε ενθουσιάσουν σίγουρα!

Ας τις δούμε!

1. Sweet Home

Υπόθεση: Θα ξεκινήσουμε με μία πρόσφατη σειρά που “σάρωσε” το Netflix και μας έρχεται από την πολλά υποσχόμενη Νότια Κορέα. Ενώ οι άνθρωποι, λοιπόν, μετατρέπονται σε άγρια τέρατα και σκορπούν τον τρόμο, ένας προβληματικός έφηβος και οι γείτονές του παλεύουν να επιβιώσουν διατηρώντας την ανθρωπιά τους.

2. Ratched

Υπόθεση: Το 1947, η Μίλρεντ Ράτσεντ πιάνει δουλειά σε μία κορυφαία ψυχιατρική κλινική. Πίσω όμως από την κομψή της εικόνα κρύβει ένα καταχθόνιο σκοτάδι. Το Ratched, μάλιστα, ήταν η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix για το 2020, αφού 48 εκατομμύρια μέλη της συνδρομητικής πλατφόρμας παρακολούθησαν την αγαπημένη σειρά μέσα σε μόλις 28 ημέρες.

3. Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ

Υπόθεση: Μία διαλυμένη οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με αναμνήσεις που τη στοιχειώνουν από το παλιό σπίτι και όσα τρομακτικά συνέβησαν μέσα σε εκείνο και τους έκαναν να το εγκαταλείψουν.

Πρόκειται για μία σειρά, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον των fan του είδους, ενώ το sequel – Οι Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι- είχε εξίσου την ίδια υψηλή απήχηση θα έλεγε κανείς.

4. Σκιά στην καρδιά

Υπόθεση:  Μια νεαρή ασθενής προσπαθεί να εξηγήσει τη μυστηριώδη δωρεά μοσχεύματος καρδιάς που έσωσε τη ζωή της. Όμως, όσο πλησιάζει στην αποκάλυψη της αλήθειας πίσω από τον ξαφνικό θάνατο του δότη, τόσο αποκτά τη μοχθηρή προσωπικότητα του αποβιώσαντος.

Μία εξαιρετική σειρά τρόμου με πρωταγωνίστρια την Ούμα Θέρμαν, που σίγουρα αξίζει το χρόνο σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;