Αγίου Βαλεντίνου 2021: 7 ταινίες που αναπαριστούν μεγάλους έρωτες
Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021 πλησιάζει και έχουμε μερικές (ρομαντικές) ταινιοπροτάσεις...

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου 2021 ή αλλιώς η γιορτή των ερωτευμένων είναι μία εβδομάδα μακριά.

Τα πλάνα για έξοδο είτε έχεις ταίρι είτε όχι έγιναν αεροπλάνα και πέταξαν μακριά λόγω κορωνοϊού, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μη μπεις από τώρα σε ρομαντικό mood.

Και πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μα φυσικά βλέποντας ρομαντικές ταινίες και τρώγοντας σοκολάτες (κατά προτίμηση σε σχήμα καρδιάς).

1. Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού

Υπόθεση:  Ο Τζόελ απευθύνεται σε μια κλινική “διαγραφής της μνήμης” για να του σβήσουν κάθε ανάμνηση από τη σχέση του με την πρώην αγαπημένη του Κλεμεντάιν. Όμως στη διάρκεια της διαδικασίας αλλάζει γνώμη και προσπαθεί να κρύψει τις μνήμες από την ερωτική τους σχέση στο λαβύρινθο του εγκεφάλου του!

2. Malcolm & Marie

Υπόθεση:  Μετά την πρεμιέρα της ταινίας του, ο σκηνοθέτης Μάλκολμ (Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον) και η κοπέλα του Μαρί (Ζεντάγια) επιστρέφουν στο σπίτι και περιμένουν τις αντιδράσεις των κριτικών. Ξαφνικά, η βραδιά παίρνει αναπάντεχη τροπή, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις για τη σχέση τους και η αγάπη του ζευγαριού δοκιμάζεται.

3. Call me by your name

Υπόθεση:  Στη Βόρεια Ιταλία του 1983 ο 17χρονος Έλιο περνάει ανέμελος τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αν και περιτριγυρισμένος από όμορφα κορίτσια, με τα οποία φλερτάρει, αρχίζει να ερωτεύεται τον Αμερικανό ακαδημαϊκό Όλιβερ, ο οποίος φιλοξενείται στο οικογενειακό αρχοντικό του.

4. Notebook

Υπόθεση:  Σ’ ένα γεροκομείο ένας ηλικιωμένος κύριος, διηγείται σε μια άλλη ηλικιωμένη κυρία που πάσχει από απώλεια μνήμης, μια ιστορία αγάπης μέσα απ’ τις σελίδες ενός βιβλίου. Είναι η ιστορία της Allie, κόρη αριστοκρατικής οικογένειας που γνωρίζεται κι ερωτεύεται με τον Noah που είναι εργάτης στα ορυχεία στη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών.
Οι γονείς της αντιτίθενται σ’ αυτή τη σχέση κι έπειτα από τη σχετική του πίεση φεύγουν για τη Νέα Υόρκη. Η Allie κι ο Noah, έχοντας πάρει πλέον ξεχωριστούς δρόμους, πρέπει να πάρουν αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον τους.

5. A star is born

Υπόθεση:  Ο καταξιωμένος μουσικός της country Τζάκσον Μέιν (Μπράντλεϊ Κούπερ) ανακαλύπτει και ερωτεύεται κεραυνοβόλα την άσημη και ταλαντούχα Άλι (Lady Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ τη βάζει στο προσκήνιο. Όταν, όμως, η καριέρα της Άλι απογειώνεται, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται παλεύει με τους δικούς του δαίμονες.

6. Το πορτρέτο μιας γυναίκας που φλέγεται

Υπόθεση:  Στα τέλη του 18ου αιώνα μια ζωγράφος καταφθάνει σε ένα νησάκι της Βρετάνης για να ζωγραφίσει το γαμήλιο πορτρέτο μιας νεαρής κοπέλας.

6. Before Sunrise

Υπόθεση: Ένας Αμερικανός και μια Γαλλίδα συναντιούνται στο τρένο για τη Βιέννη, και, γοητευμένοι ο ένας απ’ τον άλλον, αποφασίζουν να περάσουν μαζί ένα απόγευμα και μια νύχτα στην αυστριακή πρωτεύουσα. Μία αθεράπευτα ρομαντική ταινία, ίσως η πιο αυθεντικά ρομαντική κινηματογραφική αναπαράσταση του έρωτα.

Το “Πριν το Ξημέρωμα” αποτελεί την πρώτη ταινία της γνωστής τριλογίας:  “Before Sunrise” (1995), “Before Sunset” (2004) και “Before Midnight” (2013).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;