Αγίου Βαλεντίνου 2021: 4 τρόποι για να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων με το ταίρι σου εν μέσω καραντίνας
Επειδή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021 πλησιάζει...

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου 2021 ή αλλιώς η γιορτή των ερωτευμένων απέχει μόλις λίγες ημέρες. Τα πλάνα για έξοδο “έχουν κάνει φτερά” λόγω κορωνοϊού, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μη μπείτε σε ρομαντικό mood και να μη γιορτάσετε αυτή την ημέρα με το άλλο σας μισό.

Άλλωστε, αν και τις προηγούμενες χρονιές τα περισσότερα ζευγάρια επέλεγαν να βγουν έξω, με σκοπό να γιορτάσουν τη συγκεκριμένη ημέρα, υπήρχαν εξίσου πολλά ζευγάρια, τα οποία επέλεγαν να μείνουν μέσα και να περάσουν την ημέρα αυτή όμορφα εντός.

Φέτος, αυτή είναι η επιλογή όλων, καθώς η πανδημία μας περιορίζει όλους και όλες. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε μπορείτε εσύ και το ταίρι σου να περάσετε όχι απλά καλά, αλλά τέλεια, εντός σπιτιού. Για αυτό το λόγο, λοιπόν, παραθέτουμε μερικούς τρόπους για να γιορτάσετε καραντινάτα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021.

1.Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού

Λίγη παιδικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και, σίγουρα, δε θα βλάψει τη σχέση σας. Μπορείτε, λοιπόν, να διοργανώσετε ένα κυνήγι χαμένου θησαυρού, όπου μπορείτε μάλιστα να προσθέσετε μερικές προσωπικές πληροφορίες και inside jokes , ώστε να δώσετε μία “προσωπική” νότα. Αν όμως δεν έχετε πολύ χρόνο για το στήσιμο του παιχνιδιού ή το ερωτικό ειδύλλιο είναι πρόσφατο, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε αστείες φωτογραφίες και challenges του TikTok, με σκοπό να βοηθήσετε το ταίρι σας να βρει το χαμένο θησαυρό.

2. Μαραθώνιος… ταινιών!

Μερικές φορές η απλούστερη λύση είναι και η πιο καλή. Μια και η φετινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου “πέφτει” Κυριακή, μπορείτε να την περάσετε αγκαλιά στον καναπέ παρακολουθώντας ταινίες και σειρές. Αν πάλι το ταίρι σας βρίσκεται μακριά και η καραντίνα το εμποδίζει να είναι στην αγκαλιά σας, μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το Netflix party και να δείτε παράλληλα αγαπημένες σειρές και ταινίες από το Netflix. Έτσι, θα είναι σα να είστε κατά κάποιο τρόπο μαζί!

3. Σπιτικό… σπα!

Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να περάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε σπα. Ωστόσο, φέτος μπορείτε να φέρετε το σπα στο σπίτι σας. Δείτε video στο YouTube, προμηθευτείτε τα απαραίτητα έλαια, φτιάξτε μία χαλαρωτική playlist και κάντε ένα χαλαρωτικό μασάζ στον/στην σύντροφό σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα το εκτιμήσει δεόντως, καθώς το άγχος θα “ξεγλιστράει” από πάνω του/της!

4. Μαθήματα μαγειρικής

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ενδεχομένως να πηγαίνατε σε κάποιο εστιατόριο, ώστε να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων. Φέτος, λοιπόν, δεν είναι απαραίτητο να παραγγείλετε από έξω. Αντιθέτως, μία δραστηριότητα που θα σας φέρει και λίγο πιο κοντά με το ταίρι σας είναι το να μαγειρέψετε ένα φαγητό μαζί, να διακοσμήσετε μαζί το χώρο που θα φάτε λίγο πιο ρομαντικά, να επιλέξετε τη μουσική και -φυσικά- να φάτε παρέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;