5 πρωτότυπες ταινίες του Netflix που αξίζουν την προσοχή σου
Πρωτότυπες ταινίες του Netflix που θα σε κερδίσουν!

Όπως είναι γνωστό το Netflixαν και προσφέρει μεγάλη ποικιλίες τόσο σε σειρές όσο και σε ταινίες, οι original παραγωγές του ξεκίνησαν σχετικά πρόσφατα. Όταν λέμε πρόσφατα, δεν εννοούμε φέτος, αλλά τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, το Netflix φημίζεται κυρίως για τις σειρές, που έχει κυκλοφορήσει, ενώ για πολύ καιρό, όταν γινόταν λόγος για ταινίες, συνήθως ήταν εύπεπτες ταινίες, οι οποίες δεν ενετυπωσίαζαν σε μεγάλο βαθμό το κοινό.

Ωστόσο, μάλλον η πλατφόρμα βάλθηκε να αλλάξει αυτή την κακιά φήμη και κυκλοφόρησε μερικές εκπληκτικές ταινίες. Αρχής γενομένης του περιβόητου Roma, εμείς θα προτείνουμε 5 συνολικά πρωτότυπες ταινίες του Netflix, που είναι σίγουρα must – watch.

1. Roma (2018)

Υπόθεση: Η ζωή μέσα από τα μάτια μιας νέας οικιακής βοηθού μιας οικογένειας ενός γιατρού στη Ρόμα, γειτονιά μεσαίας τάξης στην Πόλη του Μεξικού, κατά τη διάρκεια της πολιτικής αναταραχής της δεκαετίας του 1970.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

2. I’m thinking of ending things (2020)

Υπόθεση:  Παρά τις αμφιβολίες της για τη σχέση τους, μια νεαρή γυναίκα (Τζέσι Μπάκλι) κάνει ένα οδικό ταξίδι με τον νέο της φίλο (Τζέσι Πλέμονς) με προορισμό τη φάρμα της οικογένειάς του. Αποκλεισμένη στη φάρμα εξαιτίας μιας χιονοθύελλας παρέα με τη μητέρα (Τόνι Κολέτ) και τον πατέρα (Ντέιβιντ Θιούλις) του Τζέικ, η κοπέλα αρχίζει να αμφισβητεί την ουσία όλων όσων γνώριζε και καταλάβαινε για τον φίλο της, τον εαυτό της και τον κόσμο.

3. The devil all the time (2020)

Υπόθεση:  Στο Νόκεμστιφ του Οχάιο και στη γειτονική επαρχία, μοχθηροί χαρακτήρες -ένας βέβηλος ιερέας, να διεστραμμένο ζευγάρι και ένας διεφθαρμένος σερίφης- συγκεντρώνονται γύρω από τον νεαρό Άρβιν Ράσελ, ο οποίος πολεμά τις κακές δυνάμεις που απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του. Τοποθετημένο χρονικά μεταξύ του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και του Πολέμου του Βιετνάμ, το “Πάντα ο Διάβολος” του σκηνοθέτη Αντόνιο Κάμπος αποκαλύπτει το δελεαστικό και τρομακτικό τοπίο της πάλης του δικαίου κόντρα στη διαφθορά.

4. Αν συμβεί κάτι σ’ αγαπώ (2020)

Υπόθεση:  Πρόκειται για μία από τις 6 ταινίες μικρού μήκους που κυκλοφόρησε συνολικά το Netflix. Η ταινία διαρκεί περίπου ένα τέταρτο και κεντρικά πρόσωπα της ταινίας είναι δύο γονείς που βιώνουν την απώλεια του παιδιού τους μετά τη δολοφονία του σε ένα μακελειό, που προκλήθηκε στο σχολείο της κόρης τους.

5. Malcolm & Marie (2021)

Υπόθεση:  Μετά την πρεμιέρα της ταινίας του, ο σκηνοθέτης Μάλκολμ (Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον) και η κοπέλα του Μαρί (Ζεντάγια) επιστρέφουν στο σπίτι και περιμένουν τις αντιδράσεις των κριτικών. Ξαφνικά, η βραδιά παίρνει αναπάντεχη τροπή, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις για τη σχέση τους και η αγάπη του ζευγαριού δοκιμάζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;