Οι νέες ταινίες που πρέπει να δεις οπωσδήποτε
Οι νέες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα μέσα στο 2021 και αξίζει να δεις. Σε ποιες πλατφόρμες θα τις βρεις;

Τα Σινεμά μπορεί να παραμένουν κλειστά, όμως, αρκετές είναι οι καινούριες ταινίες που έχουν κάνει πρεμιέρα μέσα από μέσα από τις διάφορες πλατφόρμες streaming, αλλά και σε PVOD. Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει μερικές ταινίες που έχουν κάνει πρεμιέρα (ή ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα) μέσα στον έναν μήνα του 2021 και αξίζουν τον χρόνο σου.

Το Netflix θα μας καλομάθει μέσα στο 2021, καθώς κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε μία μεγάλη πρεμιέρα στη γνωστή πλατφόρμα streaming. Επίσης, όμως, το Amazon Prime Video έχει μερικές δυνατές πρεμιέρες που φαίνεται ότι θα ταράξουν τα Όσκαρ. Τέλος, και το Cosmote TV έχει αρκετές καινούριες ταινίες σε Premium Video On Demand.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις ταινίες που πρέπει να δεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα;

Netflix

Pieces of a Woman

Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Vanessa Kirby, Shia LaBeouf και Ellen Burstyn έρχεται με βραβείο για Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία για την Kirby από την Βενετία. Ο Kornél Mundruczó μεταφέρει το ομότιτλο θεατρικό που έχει γράψει με τη γυναίκα του, στο Σινεμά και μας δείχνει αριστοτεχνικά το τι προκαλεί σε ένα ζευγάρι και, συγκεκριμένα, στη γυναίκεια η απώλεια του παιδιού τους μετά τον τοκετό. Μία δύσκολη ταινία με ένα αριστουργηματικό πρώτο μισάωρο που αξίζει τον χρόνο σου.

Τhe White Tiger

Ακόμα μία ταινία που έχει κάνει, ήδη, πρεμιέρα στην streaming πλατφόρμα και δεν πρέπει να χάσεις. Η ταινία του Ramin Bahrani βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Aravind Adiga και ακολουθεί το επικό ταξίδι ενός φτωχού Ινδού οδηγού που πρέπει να χρησιμοποιήσει την εξυπνάδα και την πονηριά του για να απελευθερωθεί από την δουλεία στους πλούσιους δασκάλους του και να ανέβει στην κορυφή του σωρού. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του Adarsh Gourav, ενώ, η Priyanka Chopra Jonas, έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της και φημολογείται ότι θα τη δούμε στην πεντάδα των Όσκαρ για Γυναικεία Ερμηνεία Β’ Ρόλου.

Malcolm & Marie

Η πρώτη ταινία που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου μέσα στην περίοδο της πρώτης καραντίνας και με αυστηρά κριτήρια για την προστασία από τον νέο κορωνοϊό. Η ταινία είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Sam Levinson, ενώ, πρωταγωνιστεί και είναι υπεύθυνη για την παραγωγή η Zendaya. Ο John David Washinghton υποδύεται έναν σκηνοθέτη και τη σχέση του που δοκιμάζεται μετά την επιστροφή τους από την πρεμιέρα της ταινίας του και περιμένουν τις πρώτες εντυπώσει από τους κριτικούς. Οι ερμηνείες έχουν συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές και φαίνεται να ανατρέπουν τα δεδομένα για τα Όσκαρ 2021.

Amazon Prime Video

One Night in Miami

Η Regina King για πρώτη φορά βρίσκεται πίσω από την κάμερα και μεταφέρει ένα θεατρικό έργο που βασίζεται σε μία φανταστική αφήγηση μιας απίστευτης νύχτας όπου συγκεντρώθηκαν μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Muhammad Ali, ο Malcolm X, ο Sam Cooke και ο Jim Brown για να συζητήσουν τους ρόλους τους στο κίνημα πολιτικών δικαιωμάτων και την πολιτιστική αναταραχή της δεκαετίας του ’60 στην Αμερική. Η ταινία έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και είναι μία από αυτές τις ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις.

Promising Young Woman

Μία από τις πιο ανατρεπτικές ταινίες που έχουν κάνει πρεμιέρα το τελευταίο διάστημα. Μία ταινία για το κίνημα #MeToo που φέρνει σε πρώτο πλάνο τα θύματα σεξουαλική παρενόχλησης και το τι μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο γεγονός τόσο στο θύμα όσο και στο περιβάλλον του. Η Carrey Mulligan δίνει τα ρέστα της και θα βρεθεί, σίγουρα, στην πεντάδα των γυναικών για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, ενώ, η ανατροπή της τρίτης πράξης της ταινίας της Emerald Fennell θα συζητηθεί και θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Cosmote TV- Movies Club

Mulan

Η live action μεταφορά της κλασσικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι μέσα από το Disney+. Όμως, η streaming υπηρεσία δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Τώρα, όμως, μπορείς να απολαύσεις την ταινία της Niki Caro μέσα από το Movies Club της Cosmote TV. Η νέα μεταφορά του Κινεζικού μύθου της Μουλάν, προσπαθεί να αποδώσει τις περιπέτειές της, ακολουθώντας το κλασσικό ποίημα που μιλάει για τη γυναίκα που μπήκε κρυφά στον κινεζικό στρατό και, τελικά, έσωσε τον βασιλιά της Κίνας.

Apple TV+

Cherry

Μετά το “Avengers: Endgame”, οι Anthony και Joe Russo επιστρέφουν με ένα αστυνομικό δράμα. Στη ταινία πρωταγωνιστεί ο Tom Holland, ο οποίος προσπαθεί να μας αποδείξει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα από το να είναι ο Spider-Man. Ένας στρατιωτικός γιατρός που πάσχει από μετατραυματική διαταραχή άγχους γίνεται ληστής κατά τη διάρκεια των τραπεζών, αφού ένας εθισμός στα ναρκωτικά τον κάνει να έχει μεγάλα χρέη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1