Πέντε ταινίες που θα
Ταινίες που σίγουρα θα σε κάνουν να μελαγχολήσεις...

Το 2021 είναι, πλέον, γεγονός κουβαλώντας μαζί του πολλές ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον- τουλάχιστον καλύτερο απ’ ότι το 2020. Ωστόσο, η καραντίνα και όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού καλά κρατούν, με αποτέλεσμα να νιώθουμε την ψυχολογία κάπως πεσμένη.

Σε όλα αυτά έρχεται ξαφνικά να προστεθεί η σημερινή ημέρα, Δευτέρα (18/1), η οποία ούσα η τρίτη Δευτέρα του χρόνου, είναι η περίφημη Blue Monday ή Μπλε Δευτέρα. Η Blue Monday, θεωρείται ως η πιο καταθλιπτική ημέρα του χρόνου, αν και οι επιστήμονες απορρίπτουν τη θεωρία λέγοντας πως πρόκειται για μία ψευδοεπιστημονική θεωρία.

Ωστόσο, εμείς θα προτείνουμε ορισμένες ταινίες στο πνεύμα της ημέρας, οι οποίες θα σε κάνουν να μελαγχολήσεις και θα “ρίξουν” την ψυχολογία σου στα πατώματα.

1. Melancholy

Υπόθεση: Ο Μάικλ και η Τζαστίν παραθέτουν το μεγαλοπρεπές γαμήλιο πάρτι τους στην έπαυλη της αδερφής της, ενώ ο πλανήτης Μελαγχολία βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη.

2. 50/50

Υπόθεση: Ο 27χρονος Άνταμ μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο. Έχοντας 50% πιθανότητες επιβίωσης, προσπαθεί να ξαναδεί τη ζωή του από την αρχή με τη βοήθεια της κοπέλας του και του καλύτερού του φίλου.

3. The fault in our stars

Υπόθεση: Δύο έφηβοι, η Χέιζελ και ο Γκας, οι οποίοι πάσχουν από καρκίνο εδώ και χρόνια, γνωρίζονται σε μια ομάδα υποστήριξης καρκινοπαθών και ερωτεύονται παρόλο που το μέλλον μοιάζει δυσοίωνο…

4. The curious case of Benjamin Button

Υπόθεση:  Γεννημένος στη Νέα Ορλεάνη του 1918 σαν ένα πρόωρα γερασμένο μωρό, ο Μπέντζαμιν μεγαλώνει στα χέρια μιας καλόκαρδης μαύρης υπαλλήλου ενός γηροκομείου. Ενώ όμως όλοι γύρω του ενηλικιώνονται και πεθαίνουν, εκείνος γίνεται, καθώς περνούν τα χρόνια, όλο και νεότερος.

5. Remember me

Υπόθεση: Ο Τάιλερ, ένας νεαρός Νεοϋορκέζος, έχει μια δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, από τότε που ένα τραγικό γεγονός διέλυσε την οικογένειά τους. Ποτέ δεν πίστευε ότι θα μπορούσε κανείς να καταλάβει τι περνάει, μέχρι που γνωρίζει την Άλι. Ο έρωτας ήταν το τελευταίο πράγμα που τον ένοιαζε, ωστόσο την ερωτεύεται τρελά. Μέσα από τη σχέση τους, αρχίζει να βρίσκει και πάλι την ευτυχία και ένα νόημα στη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;