Netflix: 4 ταινίες για να χαλαρώσεις απόψε
Ώρα να χαλαρώσεις με αυτές τις ταινίες του Netflix!

Δούλευες όλη μέρα, διάβαζες για την εξεταστική ή έδινες κάποιο πολύ δύσκολο μάθημα και το μόνο που θέλεις να κάνεις απόψε το βράδυ είναι να αράξεις και να απολαύσεις μια ταινία που θα σε χαλαρώσει και θα σε ετοιμάσει για το κρεβάτι; Been there, done that φίλοι και φίλες, για αυτό μην ανησυχείτε καθόλου.

Αν δε μπορείτε να βρείτε κάτι ανάλαφρο, γιατί η watchlist σας είναι είτε άδεια είτε πολύ “ψαγμένη”, εμείς είμαστε εδώ για να προτείνουμε μερικές ταινίες, οι οποίες είναι ό,τι πρέπει για να σας χαλαρώσουν. Άλλωστε, υπάρχουν πολλές ανάλαφρες ταινίες, που δε χρειάζεται να σκεφτείς και πολύ βλέποντάς τες και είναι απλά διασκεδαστικές! Και φυσικά είναι όλες διαθέσιμες στο Netflix!

Ας τις δούμε!

1. Crazy, Stupid, Love

Υπόθεση:  Ένας πενηντάρης, τον οποίο χωρίζει ξαφνικά η γυναίκα του, αγωνίζεται αφενός για να την ξανακερδίσει και αφετέρου για να προσαρμοστεί στην εργένικη ζωή ακολουθώντας τις οδηγίες ενός περπατημένου και γοητευτικού νεαρού.

2.The Ugly Truth

Υπόθεση:  Μια ρομαντική τηλεοπτική παραγωγός πρέπει να συνεργαστεί μ’ έναν έξω απ’ τα δόντια κυνικό παρουσιαστή, ο οποίος αποκαλύπτει τη “Γυμνή αλήθεια” για τις σχέσεις αντρών-γυναικών.

3. No strings attached

Υπόθεση: Όταν η 14χρονη Έμα Κούρτσμαν απέρριπτε τον Άνταμ Φράνκλιν, κανείς από τους δύο δεν είχε ιδέα τι πάει να πει σεξ. Χρόνια αργότερα, όμως, τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην και οι δυο τους θα βρεθούν στο κρεβάτι, απολαμβάνοντας το σεξ. Δεδομένου μάλιστα πως η Έμα είναι “αλλεργική” στις δεσμεύσεις και ο Άνταμ τις έχει προ πολλού απαρνηθεί από την καθημερινότητά του, συμφωνούν από κοινού να μη βάλουν καθόλου συναίσθημα, και απλώς να απολαύσουν… τη στιγμή (ή μάλλον τις στιγμές). Πολύ σύντομα όμως ο Άνταμ αρχίζει και νιώθει πράγματα για την Έμα κι έτσι τα πράγματα περιπλέκονται… Τελικά δύο φίλοι μπορούν άραγε να κάνουν σεξ χωρίς να μπει ο έρωτας στη μέση;

4. Ενόλα Χολμς

Υπόθεση:  Μετά την εξαφάνιση της μητέρας της, η Ενόλα Χολμς, αδελφή του Σέρλοκ, ψάχνει να τη βρει και γίνεται μια σούπερ ντετέκτιβ, πολύ καλύτερη από τον διάσημο αδελφό της, ξεσκεπάζοντας μια επικίνδυνη συνωμοσία γύρω από έναν μυστηριώδη νεαρό λόρδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1