Bridgerton: Η σειρά έσπασε κάθε ρεκόρ στο Netflix
Το Bridgerton κατέκτησε την κορυφή του Netflix.

Μία από τις σειρές που κατάφερε να κεντρίσει και με το παραπάνω το ενδιαφέρον του κοινού στο Netflix παγκοσμίως ήταν αδιαμφισβήτητα το δράμα εποχής Bridgerton.

Σύμφωνα με δημοσίευση του Netflix, λοιπόν, 82 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο συντονίστηκαν για να την παρακολουθήσουν στις πρώτες 28 ημέρες που προβλήθηκε, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, αλλά και την πολύ επιτυχημένη σειρά “The Witcher”, η οποία πλέον βρίσκεται στη 2η θέση, καθώς το παρακολούθησαν 76 εκατομμύρια νοικοκυριά στις πρώτες 28 ημέρες.

Το Netflix έκανε λόγο για τη “σπουδαιότερη σειρά όλων των εποχών”, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως το Bridgerton έφτασε στο νούμερο ένα σε 83 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ινδίας, της Γαλλίας και της Βραζιλίας.

Η Phoebe Dynevor, η οποία υποδύεται την Daphne, δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Είμαι τόσο υπερήφανη για την απίστευτη ομάδα πίσω από αυτό το σόου! Και σας ευχαριστώ που το αγαπήσατε”

Ο Regé-Jean Page, ο οποίος υποδύεται τον Simon, κέρδισε φανατικό σε όλο τον κόσμο και γιόρτασε και αυτός τα ευχάριστα νέα με μία ανάρτηση στο Twitter.

Το Netflix δήλωσε ότι το Bridgerton είχε κατακτήσει το top 10 των επιλογών σε κάθε χώρα του πλανήτη που δραστηριοποιείται, εκτός της Ιαπωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;