Όλες οι ταινίες που έρχονται στο Cinobo τον Φεβρουάριο
Τι έρχεται στην ελληνική streaming πλατφόρμα του Cinobo τον Φεβρουάριο για όσους αγαπούν το ποιοτικό σινεμά.

Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα, στην οποία μπορείς να παρακολουθήσεις εκατοντάδες ταινίες, διαλεγμένες από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, σε όλες τις συσκευές σου, ακόμα και offline.

Πρόκειται για μία ελληνική πρωτοβουλία γνωστή και ως το “ελληνικό Netflix”, αν και το περιεχόμενό της διαφέρει άρδην από αυτό του Netflix.

Ως streaming πλατφόρμα, το Cinobo έχει θέσει στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των βραβευμένων ταινιών και του κοινού, μεταφέροντάς μας όλες τις προσεκτικά επιλεγμένες ταινίες που σίγουρα θα μας ψυχαγωγήσουν και προβληματίσουν.

Όλες οι ταινίες που έρχονται στο Cinobo τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος, λοιπόν, δεν είναι καθόλου κουτσός στο Cinobo, αφού αναμένουμε σπουδαίες πρεμιέρες (Josep, Tommaso), αλλά και το La Llorona σε Α’ προβολή, spotlight στον Τόμας Βίντερμπεργκ και στις ταινίες αναζήτησης του Σταύρου Τσιώλη, και γιορτή των ερωτευμένων με Γκουίνεθ Πάλτροου σε κισλοφσκικό ριμέικ.

Ακόμα, ένα αφιέρωμα στο meta-cinema και ταινίες που παίζουν με το θέμα και τα νεύρα των θεατών, όπως τα – νέα στο Cinobo – Suspiria και Cabin in the Woods, και άρωμα Χόλιγουντ με Τιμοτέ Σαλαμέ (Beautiful Boy), Κρις Χέμσγουορθ (Cabin in the Woods), Ντακότα Τζόνσον και Τίλντα Σουίντον (Suspiria).

Αυτά και πολλά άλλα έρχονται το Φεβρουάριο μόνο στο Cinobo.

Όλες οι Πρεμιέρες στο Cinobo

Γιοσέπ (Josep) 

Ένα συγκλονιστικό animation στην υπηρεσία της ιστορικής καταγραφής. Μια διαδρομή ελπίδας μακριά από την Ισπανία του Φράνκο. Επίσημη επιλογή Φεστιβάλ Καννών 2020.

Στις 2 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Τομάζο (Tommaso)

Πάντα μοναδικός και απρόβλεπτος, ο Έιμπελ Φεράρα τοποθετεί τον ηθοποιό-φετίχ του Γουίλεμ Νταφόε σε μια μεταμοντέρνα ανάπλαση των δικών του ανασφαλειών και φόβων.

Στις 9 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Τατσούμι (Tatsumi)

Animation, μυθοπλασία και τεκμηρίωση: ένας μαγικός συνδυασμός, που μετατρέπει τη βιογραφία ενός από τους σημαντικότερους mangaka σε έναν ύμνο στη μοναδική τέχνη του.

Στις 16 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Η Γυναίκα των Δακρύων (La Llorona)

Μια ιστορία εκδίκησης μετατρέπεται σε πολιτική αλληγορία και μεταφυσικό θρίλερ στα χέρια του ανερχόμενου Χάιρο Μπουσταμάντε. Βραβευμένο σε Βενετία και Σαν Σεμπαστιάν.

Στις 23 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Cinobo Συλλογές

Metacinema: Το σινεμά εξερευνά τον εαυτό του

Ταινίες που θυμίζουν διαρκώς στον θεατή πως είναι ταινίες. Χαρακτήρες που γνωρίζουν πως είναι πλαστοί. Σινεμά που εξερευνά τη φόρμα του και τη σχέση του με το κοινό. Αυτός είναι ο συναρπαστικός κόσμος του metacinema.

Από τις 17 Φεβρουαρίου στο Cinobo

New in Cinobo

Ένα Όμορφο Αγόρι (Beautiful Boy)

Ο σκηνοθέτης του «Ραγισμένα Όνειρα» χτίζει ένα στιβαρό οικογενειακό δράμα για την εξάρτηση, βασισμένος στις εξαιρετικές ερμηνείες των Στιβ Καρέλ και Τιμοτέ Σαλαμέ.

Στη 1 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Οικογενειακή Γιορτή (The Celebration)

Αν άξιζε να μείνει κάτι από το «Δόγμα 95», είναι αυτή η θρυλική ταινία του Τόμας Βίντερμπεργκ, που αποτύπωσε την οικογενειακή κακοποίηση με σινεματικά απαράμιλλο τρόπο.

Στις 4 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Submarino

Ο σκηνοθέτης της «Οικογενειακής Γιορτής» και του «Another Round» κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα, ένα καταιγιστικό, οικογενειακό δράμα που αναζητά τη χαμένη ανθρωπιά.

Στις 5 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Περισσότερα για το Submarino είχε γράψει το neolaia.gr εδώ!

Μανταρίνια (Tangerines)

Ο Γεωργιανός Ζάζα Ουρουσάντζε υπογράφει ένα συγκινητικό αντιπολεμικό δράμα για όλα αυτά που ενώνουν και χωρίζουν τους ανθρώπους. Υποψήφιο για το ξενόγλωσσο Όσκαρ το 2015.

Στις 8 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

7ος Όροφος (7th Floor)

Πού μπορεί να φτάσει ένας πατέρας απέναντι στο αδιέξοδο μιας μυστηριώδους εξαφάνισης; Ο Ρικάρντο Νταρίν σε μια καθηλωτική άσκηση σασπένς που έσπασε ταμεία στην Αργεντινή.

Στις 11 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Γκωγκέν (Gauguin: Voyage to Tahiti)

Ο Βενσάν Κασέλ υποδύεται μοναδικά τον εμβληματικό καλλιτέχνη του τίτλου, σε μια βιογραφία για την τέχνη και τη σχέση πολιτισμού και φύσης, παγανισμού και θρησκείας.

Στις 12 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Απρόσμενος Έρωτας (Sliding Doors)

O Κισλόφσκι συναντά την Γκουίνεθ Πάλτροου και τους… Aqua σε μια κλασική πλέον ρομαντική κομεντί για τις συρόμενες πόρτες της τυχαιότητας και του πεπρωμένου.

Στις 14 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Το Μικρό Σπίτι στο Δάσος (The Cabin in the Woods)

Ο Joss Whedon (Buffy, Avengers) υπογράφει ένα πανέξυπνο meta-horror που βάζει κάτω όλα τα horror, τα αποδομεί και λειτουργεί ως αγνή απόλαυση των μηχανισμών τους.

Στις 15 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Suspiria

Πολυσυζητημένο ριμέικ της κλασικής ταινίας τρόμου του Ντάριο Αρτζέντο από τον Λούκα Γκουαντανίνο (Να Με Φωνάζεις Με Τ’ Όνομά Σου), με Ντακότα Τζόνσον και Τίλντα Σουίντον.

Στις 17 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Ευτυχισμένος Λάζαρος (Happy as Lazzaro)

Ρεαλισμός ή παραβολή; Μετά τα βραβευμένα στις Κάννες «Θαύματα», η Αλίτσε Ρορβάχερ σε ένα γοητευτικό αίνιγμα που συνοψίζεται στην αφοπλιστική αφέλεια του πρωταγωνιστή της.

Στις 19 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Έρωτας στη Χουρμαδιά (Love Under the Date-Tree)

Το σινεμά του Σταύρου Τσιώλη όπως το αγαπάμε, κάπου ανάμεσα σε κωμωδία και road movie, γέλιο και μελαγχολία. Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Στις 22 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Ο Χαμένος Θησαυρός του Χουρσίτ Πασά (The Lost Treasure of Hursit Pasha)

Κρυμμένος κινηματογραφικός θησαυρός η απολαυστική ταινία αναζήτησης του Σταύρου Τσιώλη. Βραβείο Καλύτερης Ταινίας της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου.

Στις 22 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Το Διάφανο Δέρμα (The Reflecting Skin)

Γοτθικό ποίημα γραμμένο για μια Αμερική αθώα αλλά και ένοχη ταυτόχρονα. Διαμάντι των ‘90s, με τον Βίγκο Μόρτενσεν σε μια από τις πρώτες του εμφανίσεις.

Στις 25 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

Σύνορο (Border)

Ο άνθρωπος και το τέρας ως δύο όψεις του ίδιου νομίσματος σε μια τολμηρή ταινία μαγικού ρεαλισμού. Μεγάλο Βραβείο στο τμήμα «Ενα Κάποιο Βλέμμα» του 71ου Φεστιβάλ Καννών.

Στις 26 Φεβρουαρίου στο Cinobo!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;