Μαντόνα: Η πρώτη της δήλωση μετά την περιπέτεια υγείας - «Είμαι τυχερή που ζω»
Η Μαντόνα πήρε εξιτήριο ωστόσο ο δρόμος για πλήρη ανάρρωση είναι ακόμα μακρύς.

Ενα μήνα μετά την νοσηλεία της στην Εντατική από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η Μαντόνα ευχαρίστησε την οικογένεια και τους φίλους που τη στήριξαν σε αυτήν την περιπέτεια υγείας.

Η «βασίλισσα της ποπ» δημοσίευσε στο Instagram τρεις φωτογραφίες, ανάμεσά τους μια με την κόρη της Λούρδη και μια με τον γιο της, Ντέιβιντ.

«Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο» έγραψε στη λεζάντα. «Εχει περάσει ένας μήνας που βρίσκομαι εκτός νοσοκομείου και μπορώ να σκεφτώ (σ.σ. “με καθαρό μυαλό”). Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα. Οταν η κατάσταση έγινε δύσκολη, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά».

Η σταρ έχει δύο βιολογικά παιδιά, την Λούρδη και τον Ρόκο ενώ έχει υιοθετήσει τον Ντέιβιντ Μπάντα, την Μέρσι Τζέιμς και τις δίδυμες Εστέρ και Στέλλα Τσικόνε.

Στο ίδιο κείμενο, η Μαντόνα ευχαρίστησε τον φίλο και επί χρόνια μάνατζέρ της, Γκάι Οσίρι ο οποίος της χάρισε μια φωτογραφία πολαρόιντ με τον Κιθ Χάρινγκ «να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον ζωγραφισμένο πάνω του». Οπως έγραψε, η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τον Αντι Γουόρχολ. «Εκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει. Σε ευχαριστώ Γκάι Οσίρι για αυτό το δώρο. Ευχαριστώ επίσης όλους τους αγγέλους μου που με προστάτευσαν και με άφησαν να παραμείνω ώστε να συνεχίσω τη δουλειά μου», αναφέρει στο τέλος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Η θρυλική ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, στις 24 Ιουνίου και λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η – σχεδόν sold out – παγκόσμια περιοδεία της η οποία αναβλήθηκε. Μετά από 11 μέρες νοσηλείας, η Μαντόνα πήρε εξιτήριο ωστόσο ο δρόμος για πλήρη ανάρρωση είναι ακόμα μακρύς.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Variety, η ευρωπαϊκή περιοδεία αναμένεται να ξεκινήσει στις 14 Οκτωβρίου με πρώτο σταθμό το Λονδίνο. Η περιοδεία στη Βόρεια Αμερική είναι προγραμματισμένη να αρχίσει με δύο συναυλίες στο Μπρούκλιν στις 13 και 14 Δεκεμβρίου του 2023.

Με πληροφορίες από Variety, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;