Bruce Willis: «Δυστυχώς η υγεία του χειροτερεύει»
«Γίνεται όλο και χειρότερα. Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του και δυστυχώς είναι μια ασθένεια που χειροτερεύει όλο και περισσότερο»

Τον Μάρτιο του 2022 ο Bruce Willis αποσύρθηκε από την υποκριτική αφού διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια. Έκτοτε δεν είναι λίγες οι φορές που η σύζυγός του, Εmma Heming, έχει μοιραστεί μέσω Instagram νεότερα για την πορεία της υγείας του, τονίζοντας ότι θέλει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γύρω από την εν λόγω ασθένεια.

Τώρα σε δηλώσεις της κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης η πρώην σύζυγός του, Μαρία Μπράβο, αποκάλυψε ότι η κατάσταση της υγείας του Bruce Willis δυστυχώς χειροτερεύει.

«Γίνεται όλο και χειρότερα. Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του και δυστυχώς είναι μια ασθένεια που χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Του στέλνουμε πολλή ενέργεια και πολλή αγάπη», δήλωσε η Μπράβο, όπως αναφέρει η ισπανική Marca.

Ο Bruce Willis και η Μαρία Μπράβο γνωρίστηκαν στα εγκαίνια του εστιατορίου, Planet Hollywood και ήταν μαζί για δύο χρόνια.

Παρά τον χωρισμό τους, η Μπράβο δεν έχει παρά μόνο καλά λόγια να πει για τον ηθοποιό. «Όλη μου η αγάπη στον Bruce Willis και την όμορφη οικογένειά του», είπε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;